İstanbul'da Fal - Falcılar

Offff offf fal topiginde gidecek iyi bir falci bulamiyoruz
Elimi attığım falci kuruyor
Aklıma biri geldi Gaziosmanpaşa da elmas diye bir kadın wardi ismi bu topikte sikca geçiyor du o kadına bu aralar gidip te yorum yapabilecek olan warmi?

Tamam canım haberini bekliyorum acaba bende mi gelsem c tesi 4 e kadar çalışcam ama nurayya da tutmadı gelecek dedi kafam karıstı baktıran var mı bu hatuna tutturdu mu teee ataköye gitcez bakın ona göre

Valla canım bana söylenende henüz çıkan yok , ama dediğim gibi o anda beni çok şok etmişti.

Hatta bir arkadaşımı götürmüştüm kızın nerde oturduğunu evinin içine kadar tarif etmişti , ölüyodu kızcağız oracıktaa :))

arkadaslar gecen burda bi numara paylaşılmıs numarayı aldım aradım samsundan bi hoca mutsuz giden evlilim düzeldi üzerimde bi sürü yazı cıktı evimde bi kaç yer söyledi şok oldum bana evimdeki yatak odasının sürekli kilitli olmasını söyledi sizede aynısını tavsiye ederim numarasını bende paylaşim herkeze faydası olsun....

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayyyy yeterr bu kadarrrr böğğğğ,

Safmısınızz sizz yaa bıktımmm valla ,

kızlar uzun zamandır fala ara vermiştim, zamanında elmira, efsane elanit, ebrusu, olgusu, eminesi hepsini denemiştim. yıl oldu baktırmıyordum nalan hanımın ismini çok duyuyorum. gidip gitmemekte kararsızım, 40 tl fazla mı kafede fal baktırmak için değer mi dersiniz?

Bunları görmekten bıktım canım sürekli :)
İnanacağımızı falan sanıp sürekli tekrarlamaları ayrı bir sinirlendiriyor beni :)

bir de yazı hep aynı yazı dikkat ettin mi ay o samsunlu hocadan allah razı olsun, yuvamı kurtardı evimde büyü buldu hayatımı kurtardı. hep aynı hep

Ben memnun kalmadım canım , hatta yazdımda , o paraya değmez saçmaladı resmen ...

bir de yazı hep aynı yazı dikkat ettin mi ay o samsunlu hocadan allah razı olsun, yuvamı kurtardı evimde büyü buldu hayatımı kurtardı. hep aynı hep

Hahhaha evet evet , yatakodasının kapasını kilitli tutucakmışız aklında bulunsun bakk

Ne yuvaymış beee büyü yapan yapana

Hahhaha evet evet , yatakodasının kapasını kilitli tutucakmışız aklında bulunsun bakk

Ne yuvaymış beee büyü yapan yapana

samsunlu hocacığım biz otelde yaşıyoruz. ayrı bir yatak odası yok komple büyükçe bir otel odası olduğu için kapı örtemedik. acaba biz ayrılacak mıyız)

Valla arkadaşlar , benim bir falcım var , safiye ablacımmm :))
Yanii çooook muhteşem diyemem ama çok süper bir enerji var ne bilim bana iyi geliyor,
bazı dediklerini yaşadım bazılarını olmadı gerçi her falcı %100 bilmiyo zaten ,
Belki bilen vardır içinizden eskiden beşiktaşda cafesi vardı orda bakıyodu , sofinin dünyası
Şİmdi kapattı oaray yine beşiktaşta evinde bakıyo ,

canım elmiranın anlık tutuyordu, söyledikleri iyi geliyordu ama uzun vadede gelecek hiç ama hiç çıkmadı bende.

herkez yaşadını anlatıyo yorumlarınızı kendinize saklayın daha bu sayfayada bişey yazmam saf olana biri varsa oda sizsiniz.... size fala devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…