- 21 Aralık 2014
- 133
- 83
- 38
- 40
Ama cok sira var sekerim dun gece koydum hala 179 kisi var 900 du dun gece hemen cevap beklemeyin yani:)sovmegin kiz arkamdan sonra:)Bunu bilmiyodum bi deniyim
Ama cok sira var sekerim dun gece koydum hala 179 kisi var 900 du dun gece hemen cevap beklemeyin yani:)sovmegin kiz arkamdan sonra:)
Tamam canım haberini bekliyorum acaba bende mi gelsem c tesi 4 e kadar çalışcam ama nurayya da tutmadı gelecek dedi kafam karıstı baktıran var mı bu hatuna tutturdu mu teee ataköye gitcez bakın ona göre
arkadaslar gecen burda bi numara paylaşılmıs numarayı aldım aradım samsundan bi hoca mutsuz giden evlilim düzeldi üzerimde bi sürü yazı cıktı evimde bi kaç yer söyledi şok oldum bana evimdeki yatak odasının sürekli kilitli olmasını söyledi sizede aynısını tavsiye ederim numarasını bende paylaşim herkeze faydası olsun 05531461797
Ayyyy yeterr bu kadarrrr böğğğğ,
Safmısınızz sizz yaa bıktımmm valla ,
canım yine samsun çetesi belirdi:) hemen kib yazan yeri tıklayıp kısıtlatıyorum:)
Bunları görmekten bıktım canım sürekli :)
İnanacağımızı falan sanıp sürekli tekrarlamaları ayrı bir sinirlendiriyor beni :)
kızlar uzun zamandır fala ara vermiştim, zamanında elmira, efsane elanit, ebrusu, olgusu, eminesi hepsini denemiştim. yıl oldu baktırmıyordum nalan hanımın ismini çok duyuyorum. gidip gitmemekte kararsızım, 40 tl fazla mı kafede fal baktırmak için değer mi dersiniz?
bir de yazı hep aynı yazı dikkat ettin miay o samsunlu hocadan allah razı olsun, yuvamı kurtardı evimde büyü buldu hayatımı kurtardı. hep aynı hep
Hahhaha evet evet , yatakodasının kapasını kilitli tutucakmışız aklında bulunsun bakk
Ne yuvaymış beee büyü yapan yapana
Ben memnun kalmadım canım , hatta yazdımda , o paraya değmez saçmaladı resmen ...
Eee nihale gitmîssin yinede :)Yigite baktirma nihal gecnis iyi gelecek sifir
elmira ile ilgili yorumları okuyup duruyorum geçmişten. genelde anlık memnun kalınmış. gelecekte de çıkanlar var mı?
benim tam anlattığı şekilde çıkmıştı bir önceki falı. ama kaç sene önce işte... üçten fazla oldu.
Ayyyy yeterr bu kadarrrr böğğğğ,
bence saf olan sensin kelimelerine dikkat et saygılı ol lütfen!!!! senin inandın fal saflık olmuyo ölemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?