İstanbul'da Fal - Falcılar

seviyene düşmeyi tercih etmiyorum iyi günler kardeşim sadece biraz saygı bekliyorum... ama senin farklı bi yapın var sanırım...

ayyy canımmsssss nolurr yazzz ,

Git sor bakalım hocana , hocam ben safmıyım ne diycek sanaaaa

ay çok güldüm. özellikle son cümleyle cümle sonundaki smiley tam uyumlu olmuş. smiley tam bir saf-salak modeli temsil ediyor cümleyle cuk diye tamamlıyor birbirini

ay çok güldüm. özellikle son cümleyle cümle sonundaki smiley tam uyumlu olmuş. smiley tam bir saf-salak modeli temsil ediyor cümleyle cuk diye tamamlıyor birbirini

Benim seviyeme düşmeyecekmiş :)

Benim seviyeme gelemez ki zaten , Allahımm akıl fikir ver bu tiplere , başı boş kalıyolar sonrası bu iştee :)

son 1 yıl içinde falcı cezmiye fal baktıran oldumu..? istanbul şirinevler cezmi , hani şu 5 kişi olduğunda eve gelen , soru cevap şeklinde fal bakan..?

destinanın yorumlarını okuyup sentinusu aradım az önce cumartesi saat 3 e boş yer varmış 3 e verdiler bakalım gidicem mutlaka yorumda yazıcam cansu hanım nasıl bakıyor son zamanlarda pek baktırmıyordum

Sa

son 1 yıl içinde falcı cezmiye fal baktıran oldumu..? istanbul şirinevler cezmi , hani şu 5 kişi olduğunda eve gelen , soru cevap şeklinde fal bakan..?
Cezmiye ulasmaya calistim bi turlu ulasamdim numarasida sildim sinirden birsey olduguda yok giden bizim paralara oluyo

destinanın yorumlarını okuyup sentinusu aradım az önce cumartesi saat 3 e boş yer varmış 3 e verdiler bakalım gidicem mutlaka yorumda yazıcam cansu hanım nasıl bakıyor son zamanlarda pek baktırmıyordum

Oturuyosun karşına canım yüzüne bakıp konuşuyor sadece , o anlık şok olabilirsin yuhh nasıl biliyo diye ,
En azından ben öyle olmuştum , rengim atmıştı resmen ,
Ama gelecek çıkmadı maalesef ki henüz ,
Gerçi bilinmez hayatın neler göstereceğini , fakat cansu kkonuşurken bian umutlanıyosun , bu kadar çok şeyi biliyosa geleceğide bilir falan diye ama :))

Şuanı biliyorlar geleceği maalesef tutturamıyorlar….üç harfliler ile bakanlar böyledir…geleceğin çok azı tutar ..aah nerde bu baba yanga tarzı geleceği bilen falcılar….böylesi yok artık bemce

evli misin nişanlı mısın bi karar ver burdaki insanları saf salak sandın sanırım. reklamın da cılkını çıkardınız...

Ayyyy yeterr bu kadarrrr böğğğğ,

Safmısınızz sizz yaa bıktımmm valla ,

canım yine samsun çetesi belirdi:) hemen kib yazan yeri tıklayıp kısıtlatıyorum:)
Sayfanıza verilen geçici rahatsızlık için özür dileriz

herkez yaşadını anlatıyo yorumlarınızı kendinize saklayın daha bu sayfayada bişey yazmam saf olana biri varsa oda sizsiniz.... size fala devam edin

Yazmayı bırakmak bir kenara, sürekli üyelikte almasanız iyi olur, 3 gündür aldığınız üyelikler 25'i bulmuştur. Hem reklam yapıp hemde zeytinyağ gibi su üstüne çıkmak bu olsa gerek!

Rahatsizsan iyi paylasimdan girme tatlim sayfaya hastamisin se

Rahatsizsan girme tatlim gercek paylasim paylasmayalimda insanlari dolandirin dimi allah kandirdiklarinizinda parasini yemeyi nasip etmesin size insallah subaneke dinimiz amin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…