herkez yaşadını anlatıyo yorumlarınızı kendinize saklayın daha bu sayfayada bişey yazmam saf olana biri varsa oda sizsiniz.... size fala devam edin
ayyy canımmsssss nolurr yazzz ,
Git sor bakalım hocana , hocam ben safmıyım ne diycek sanaaaa
ay çok güldüm. özellikle son cümleyle cümle sonundaki smiley tam uyumlu olmuş. smiley tam bir saf-salak modeli temsil ediyor cümleyle cuk diye tamamlıyor birbirini
bir de yazı hep aynı yazı dikkat ettin miay o samsunlu hocadan allah razı olsun, yuvamı kurtardı evimde büyü buldu hayatımı kurtardı. hep aynı hep [/QUOTE bu samsunlu hoca benide kurtarsin )) hoca vazgecmiyo inatlasiyo resmen
Cezmiye ulasmaya calistim bi turlu ulasamdim numarasida sildim sinirden birsey olduguda yok giden bizim paralara oluyoson 1 yıl içinde falcı cezmiye fal baktıran oldumu..? istanbul şirinevler cezmi , hani şu 5 kişi olduğunda eve gelen , soru cevap şeklinde fal bakan..?
Cezmiye ulasmaya calistim bi turlu ulasamdim numarasida sildim sinirden birsey olduguda yok giden bizim paralara oluyo
destinanın yorumlarını okuyup sentinusu aradım az önce cumartesi saat 3 e boş yer varmış 3 e verdilerbakalım gidicem mutlaka yorumda yazıcam cansu hanım nasıl bakıyor son zamanlarda pek baktırmıyordum
Oturuyosun karşına canım yüzüne bakıp konuşuyor sadece , o anlık şok olabilirsin yuhh nasıl biliyo diye ,
En azından ben öyle olmuştum , rengim atmıştı resmen ,
Ama gelecek çıkmadı maalesef ki henüz ,
Gerçi bilinmez hayatın neler göstereceğini , fakat cansu kkonuşurken bian umutlanıyosun , bu kadar çok şeyi biliyosa geleceğide bilir falan diye ama :))
arkadaslar gecen burda bi numara paylaşılmıs numarayı aldım aradım samsundan bi hoca mutsuz giden evlilim düzeldi üzerimde bi sürü yazı cıktı evimde bi kaç yer söyledi şok oldum bana evimdeki yatak odasının sürekli kilitli olmasını söyledi sizede aynısını tavsiye ederim numarasını bende paylaşim herkeze faydası olsun 05531461797
arkadaşlar bende bi arkadasımdan numara aldım samsunda ömer hoca var nişanlım sebepsiz yere cıkıp gittmişdi birtürlü düzgün bi hayat kuramıyordum ve tavsiyeyle aradım cok iyi bi hoca cıktı yıldıznameme baktı ücret almadı nişanlım geri geldi ama bu sefer ben istemedim :) su anda cok huzurluyum numarasını paylaşıcam sizlere inşallah kızmaz 0553146 17 97
teşekkür ederimm bilgi içinTatlim tellwe die bi site var 24 saatte 1 tane ucretsiz kahve fali bakiyor gercek kisiler deneyebilirsin
Teşekkürlerrrkahvemvefalim diye bi site var orda da ücretsiz bakıyolar 24 saatte bir
Ayyyy yeterr bu kadarrrr böğğğğ,
Safmısınızz sizz yaa bıktımmm valla ,
Sayfanıza verilen geçici rahatsızlık için özür dilerizcanım yine samsun çetesi belirdi:) hemen kib yazan yeri tıklayıp kısıtlatıyorum:)
herkez yaşadını anlatıyo yorumlarınızı kendinize saklayın daha bu sayfayada bişey yazmam saf olana biri varsa oda sizsiniz.... size fala devam edin
Sayfanıza verilen geçici rahatsızlık için özür dileriz
Yazmayı bırakmak bir kenara, sürekli üyelikte almasanız iyi olur, 3 gündür aldığınız üyelikler 25'i bulmuştur. Hem reklam yapıp hemde zeytinyağ gibi su üstüne çıkmak bu olsa gerek!
Evet canim cokta iyiydi bu defa bn de sasirdim patronu arkadasim bide:)Eee nihale gitmîssin yinede :)
Canim bugun bende gidiyorum,paylasirim.Ne baktirdin senEve
Evet canim cokta iyiydi bu defa bn de sasirdim patronu arkadasim bide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?