İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaa yawruu geleceği Allahdan başka kimse bilemez zaten fal baktiran kişinin bu bilinçle baktirmasi lazım bana suan onun dusuncelrrini soylesin yeter o konuda jyi mi cansu ?

Canım safiye abla ne fali birde ne kadara bakiyor acaba ?

Yaa yawruu geleceği Allahdan başka kimse bilemez zaten fal baktiran kişinin bu bilinçle baktirmasi lazım bana suan onun dusuncelrrini soylesin yeter o konuda jyi mi cansu ?

Seamlarr is yogunlugundan bakamadim.foruma kusura bakmayin kizlar.
Canim valla soyle soyliyim ben bu kafar sasirmadim bu zamana kadar hic. Sadece ben degil diger arkadaşlarımda ayni şekilde.
Bu ani tak tak Herseyi bildi. Inanasi gelmiyor insanin o yuzden denemeniz lazim.

tatlım valla cumartesi 3 e randevu verdiler yarı gidicem bakalım birde inat ettim şu edirnedeki melahati bulup gidicem muhakkakkk

en son gitiğim falcıları yazayım öneri isterseniz verebilirim

beşiktaş symbol nihal
nişantaşı symbol fulya
laf andaç
fincan şenay
bakırköy violet cafe kadının ismini bilmiyorum.
Canim nihal ciktimi sana

BU FALCIYA NASIL ULAŞIRIM

Ben randevu almadim daha desem yeridir dur bi ariyim benim teyzem nisana gidicek makyozluk yapicam die pazar gidicem bi arim bakim due

Pazar oglene aldim tatlish herkese soledigim gbi siteden geldiginizi soleyinki sallamasyon yapamasinlar kotu yorum duser die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…