- 21 Aralık 2014
- 133
- 83
- 38
- 40
Kahve baktirdim canim paylas tabi bekliyorumCanim bugun bende gidiyorum,paylasirim.Ne baktirdin sen
Canim tavsiyeyele site uzerinden geldigini belirtki dahada ozenerek uzun baksinK
Kahve baktirdim canim paylas tabi bekliyorum
Oturuyosun karşına canım yüzüne bakıp konuşuyor sadece , o anlık şok olabilirsin yuhh nasıl biliyo diye ,
En azından ben öyle olmuştum , rengim atmıştı resmen ,
Ama gelecek çıkmadı maalesef ki henüz ,
Gerçi bilinmez hayatın neler göstereceğini , fakat cansu kkonuşurken bian umutlanıyosun , bu kadar çok şeyi biliyosa geleceğide bilir falan diye ama :))
Canım safiye abla ne fali birde ne kadara bakiyor acaba ?Valla arkadaşlar , benim bir falcım var , safiye ablacımmm :))
Yanii çooook muhteşem diyemem ama çok süper bir enerji var ne bilim bana iyi geliyor,
bazı dediklerini yaşadım bazılarını olmadı gerçi her falcı %100 bilmiyo zaten ,
Belki bilen vardır içinizden eskiden beşiktaşda cafesi vardı orda bakıyodu , sofinin dünyası
Şİmdi kapattı oaray yine beşiktaşta evinde bakıyo ,
Yaa yawruu geleceği Allahdan başka kimse bilemez zaten fal baktiran kişinin bu bilinçle baktirmasi lazım bana suan onun dusuncelrrini soylesin yeter o konuda jyi mi cansu ?
Cani
Canim tavsiyeyele site uzerinden geldigini belirtki dahada ozenerek uzun baksin[/QUOTE
Evet bugun gittim symbol Nihale.Anda ve gecmiste basarili buldum,gelecek icin bilmiyorum.Biraz pembe taablo geldi bana
Seamlarr is yogunlugundan bakamadim.foruma kusura bakmayin kizlar.
Canim valla soyle soyliyim ben bu kafar sasirmadim bu zamana kadar hic. Sadece ben degil diger arkadaşlarımda ayni şekilde.
Bu ani tak tak Herseyi bildi. Inanasi gelmiyor insanin o yuzden denemeniz lazim.
Canım safiye abla ne fali birde ne kadara bakiyor acaba ?
Canim nihal ciktimi sanaen son gitiğim falcıları yazayım öneri isterseniz verebilirim
beşiktaş symbol nihal
nişantaşı symbol fulya
laf andaç
fincan şenay
bakırköy violet cafe kadının ismini bilmiyorum.
YAA BU FALCI KİM BANA ACİL FALCI LAZIMtatlım valla cumartesi 3 e randevu verdiler yarı gidicem bakalım birde inat ettim şu edirnedeki melahati bulup gidicem muhakkakkk
BU FALCIYA NASIL ULAŞIRIMSeamlarr is yogunlugundan bakamadim.foruma kusura bakmayin kizlar.
Canim valla soyle soyliyim ben bu kafar sasirmadim bu zamana kadar hic. Sadece ben degil diger arkadaşlarımda ayni şekilde.
Bu ani tak tak Herseyi bildi. Inanasi gelmiyor insanin o yuzden denemeniz lazim.
Cansu degilmi buBU FALCIYA NASIL ULAŞIRIM
BİLMİYORUM AMA BANA İYİ BİR FALCI LAZIMCansu degilmi bu
Cansuyu bende cok duydum c.ba gidecektim izinliymis mihale gittim pazar gun gidicem cansuya nerde oturuyosun bakalim barmi yakinlarinda canimBİLMİYORUM AMA BANA İYİ BİR FALCI LAZIM
Cansuyu bende cok duydum c.ba gidecektim izinliymis mihale gittim pazar gun gidicem cansuya nerde oturuyosun bakalim barmi yakinlarinda canim
artkkk napalımm burda anlatırızPazar oglene aldim tatlish herkese soledigim gbi siteden geldiginizi soleyinki sallamasyon yapamasinlar kotu yorum duser die
tatlım valla cumartesi 3 e randevu verdiler yarı gidicem bakalım birde inat ettim şu edirnedeki melahati bulup gidicem muhakkakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?