İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben en son hacca gittiğini ve fal bakmayı bıraktığını duymuştum .

Bence iyice araştır boşuna gitme oralara...
ya netten araştırıyorum kimsede ne bi numarası var nede bişi bıraktığı felanda yazmıo bilmiorm yaa uyuz oldum bugünde sentinus u aradım dedm şehir dışına çıkıcam lütfen bugün kabul edin hanfendi yer yok dediler ama gelip sıraya girebilirsiniz dediler. bakalım bugün gtcm gircem sıraya

Çok beklersin ama benden söylemesi :))

Yaa habire 3 er 4 erli gruplar geliyo bana anca gece 13 de sıra gelir herhalde beklemesem mi acaba yaa uyuz oldm :)

E senin kaçıncı sırada olduğun belli değil mi, söylemiyolar mı? Araya başkalarını mı sokuyolar?
Tatlım benim randevum yarindi bende dedimki ya mutlaka bugun baktirmam lazım sehir disina gidicem dedim gelin dedi ranrevular btince alırız sizi dedi simdi randevusu olanlar gelince mecbur beni önlerine alıyorlar. Uff yaa valla habire cafeye gelenler cansu hanimdan randevu almistik dio bi baska falcida oylece masada oturuyo garibim :)

oooo neymiş bu Cansu yaa, neyse hadi bakalım, burdan takip ediyoruz seni canım, kitap falan alsaydın bari yanına

Sonradangurme yaa az önce bi yorum okudum edirneli melahat yokmus yerinde yıkıldım yaa :)
Ayselin numarasini verim oda onun gb su fali falan bakio hemde suracikta almiyorum falan dio ama baskin yemisya cok ondan korkuyo kapiya gideni almayacagini sanmam p.tesi bende gidicem:)

Ayselin numarasini verim oda onun gb su fali falan bakio hemde suracikta almiyorum falan dio ama baskin yemisya cok ondan korkuyo kapiya gideni almayacagini sanmam p.tesi bende gidicem:)
Asil ben su bursali mumutu merak ediom okadar aradim gecen yaz bi mesgul olmadigi ani yakalayamadim 20 sinde acio ya tlf bende orda besevlerde bi kadin vardi ona gittim evde bakmisti 80tl falandi galoba 1 saat tarot bakio evinde villasinda ama hocaya yonlendirim derse istemeyin hocasi bi ise yaramio denedim sonra parami iade etti memnun kalmayinca numarasi yok ama arkadasimin arkadasinda vardi bursada yasio arkadasim alabilirim isteyen olursa falda iyi ama kiz kardesimin elif isimli bi kadin yuzunden isten ayrilacagini falan solemisti 1 haftada cikmisti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…