halaa bekliorm hala gelenler var çıldırıcammm bu kadin bu yorgunlukla bana iyide bakamaz ki :)
çocuklar dioki sizinki 11 i bulur :)Yok yok olumsuz düşünmek yok, o kadar gittin, bekliyosun, bir şans ver bakalım nasılmış
çocuklar dioki sizinki 11 i bulur :)
Halaaaa bekliorm yaaa saat kac olduHa gayret 1 saatçik kaldı
Halaaaa bekliorm yaaa saat kac oldu
Evet kızlar şimdi baktirdim ses kaydi alcakdm istemedi ben zaten ses kaydi alicam die düşünürken ses kaydi alma dedi korkutucu bi kadın hatta belki kadın bile deildir bilmiyorum ekrem kim dedi birden bire eski is yerimden arkadasim dedim insaatlami ugrasjo dedi evet dedim bu sana karsi bos deil ama sakın isteme dedi sana uygun biri deil dedi ekrem ne alaka ise onu nerden bildi anasini satiyim gercekdense ekrem die birisi var .neyse kiz kardesin var ismiiiiiii seda dedi evet dedim cok didisiosunuz ama seni cok sewio dedi.eski erkek arkadasimi tarif etti tip olarak senin kaderin olarak görmüyorum dedi . Ama bu çocuk ocagin 18 ine dogru gelicek dedi bu arada evde bakan yigitte bana ocagin sonuna kadar gekecek dedi.neysee cansu dediki bu senin kaderin deil sen istemiceksin bunu dedi gercekdende öyle düşünüyorum. Hic tanimadigin biri ile tanisacaksin dedi ya valla pat die isim verio ben memnun kaldm ama kadın gözlerime bakinca korktum :) zaten saat 11 bucuk oldu yipranmis kadinda :) ama suratindan belli bunda bisiler var insan karsisina oturur oturmaz urkuyoHadi buradan destekliyoruz az kaldı))
Evet kızlar şimdi baktirdim ses kaydi alcakdm istemedi ben zaten ses kaydi alicam die düşünürken ses kaydi alma dedi korkutucu bi kadın hatta belki kadın bile deildir bilmiyorum ekrem kim dedi birden bire eski is yerimden arkadasim dedim insaatlami ugrasjo dedi evet dedim bu sana karsi bos deil ama sakın isteme dedi sana uygun biri deil dedi ekrem ne alaka ise onu nerden bildi anasini satiyim gercekdense ekrem die birisi var .neyse kiz kardesin var ismiiiiiii seda dedi evet dedim cok didisiosunuz ama seni cok sewio dedi.eski erkek arkadasimi tarif etti tip olarak senin kaderin olarak görmüyorum dedi . Ama bu çocuk ocagin 18 ine dogru gelicek dedi bu arada evde bakan yigitte bana ocagin sonuna kadar gekecek dedi.neysee cansu dediki bu senin kaderin deil sen istemiceksin bunu dedi gercekdende öyle düşünüyorum. Hic tanimadigin biri ile tanisacaksin dedi ya valla pat die isim verio ben memnun kaldm ama kadın gözlerime bakinca korktum :) zaten saat 11 bucuk oldu yipranmis kadinda :) ama suratindan belli bunda bisiler var insan karsisina oturur oturmaz urkuyo
Valla tatlım ben memnun kaldım ne yalan söyliyim ama genede iyi arastirin ben bazi arkadaslarin vok cok beyendigini beenmiorm misal hakkim8zda hayırlısı ama genel olarak iyi ama başıma çok pis bi ağrı girdi kadın enerjimi düşürdü gercekden ürkütücü bi tip gözüne bakio bakiyooo birden bire pat die ekrem kim dio korkuosunuz işin yoksa git evde bas agrisi cekHadi bakalım, baya baya bişeyler biliyo gibi diyosun yani, denemekte fayda var gibi duruyo
Valla tatlım ben memnun kaldım ne yalan söyliyim ama genede iyi arastirin ben bazi arkadaslarin vok cok beyendigini beenmiorm misal hakkim8zda hayırlısı ama genel olarak iyi ama başıma çok pis bi ağrı girdi kadın enerjimi düşürdü gercekden ürkütücü bi tip gözüne bakio bakiyooo birden bire pat die ekrem kim dio korkuosunuz işin yoksa git evde bas agrisi cek
Banada bu kadininin ismini ve Telefon numarasini verebilirmisin lütfen bide kaca baktirdin ?Canlar suan sentinusdayim randevulara gelmeyenler hariç 8 kişi varmis önümde beklerim demistim zorla bugune randevu almistim ya beklicem artikin napakk :) sonradangurme yazcam tatlım çıkar çıkmaz :)
telden bakarmı acaba?Haaa bide eski erkek arkadasimin annesinin isminin 5 harfli oldugunu söyleyip harf sordu varmi dedi evet dedim ismi aynur mu dedi evet dedim ayy korktum beyaa :) uzun lafın kısası gidip dejavu cafeye felan para verceginize bu kadına verin
Tatlım valla ben bilmiyorum bende burdan birinden duyup gittim uyumamistim bu saate kdr yolda kaldm ve trafigi alt üst ettim resmenArkadas yatmis galiba neyse yarin cevap yazar mutlaka !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?