İstanbul'da Fal - Falcılar

Sen çok bekledin ondan basin agriyor, az su ictiysende daha kötü olur bide yoruldun
Su felan icmedim kadına fal baktirana kadar basim hic agrimadi ama baktirdikdan sonra agridi kadin evet iyi bakıyor ama etkilendim yani o kadin bos deil ve benim yıldızımi düşürdü

H_girl sana isimlerden baska ne söyledi mesela sen sunu dusundun ama kisi bunu dusunmus falan dedimi isimler zaten hayatimizda biliyoruz farklı bir sey demediyse gitmeye gerek yok gibi bu arada gecmis olsun

H_girl sana isimlerden baska ne söyledi mesela sen sunu dusundun ama kisi bunu dusunmus falan dedimi isimler zaten hayatimizda biliyoruz farklı bir sey demediyse gitmeye gerek yok gibi bu arada gecmis olsun
Saolasin tatlim valla ayni yazdigim gibi bakti ekstreden pek bisi yok şimdi düşünüyorum isimi dejavu yigitte veriodu bana dedi oda sen8 seviyo ama biraz uckuruna düşkün bi tip sendende böyle bisey alamayinca simdilik takilmalik birilerini ario dedi ne bilim orda çok beyendim ama suan mantkli düşünüyorum siz karar verin anlattigim gibi iste :)

Ayy bilmiorumda gene bencede en iyisi yigit birde Beylikdüzü serap son zamanlarda ikisinden baskasina pek gidesim gelmio ama sonradangurmenin ayseline gidicem bide cafe 46 nalanj düşünüyorum sizce nalan nasıl arkadaşlar değer mi baktiranlar yorum yapabilirmi ?

bunu ben de merak ediyorum. en fazla 30 tl verebilecek bir bütçem var. iyi bir falcı tavsiyesi bekliyorum uzun zamandır...

Arkadaşlar Aslı var tarot ve kahve bakıyor ama nerede olduğunu arkadaşıma sorucam, hatuna 21 inde işe gireceksin dedi ve o ay 21 inde hatun işe başladı

Kizlar bu arada yiğit die tavsiye etmedigim dejavu yigit telefonla bakan degil ona baktirmadim ekmegine mani olup vebal almak istemem bi arkadas uyarmada hala ondan bahsediyounuz saniodum

Hahahha valla aynen yigite bende laf ettirmem gittiklerimden en iyisi ve en düzgünü . Burdaki herkesede tavsiye ederim
Fistiklar ablamin dudagi yara olmus simdi sen bensizmi gidiceksin fala dedi yigite baktirmaya karar verdik cansucum kusura bakma baska bahara randevumu devredebilirim birinize :)

Hadi ya..ulen bende atakoyde oturuyorum,dibimdeymis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…