Su felan icmedim kadına fal baktirana kadar basim hic agrimadi ama baktirdikdan sonra agridi kadin evet iyi bakıyor ama etkilendim yani o kadin bos deil ve benim yıldızımi düşürdüSen çok bekledin ondan basin agriyor, az su ictiysende daha kötü olur bide yoruldun
40 tl tatlımNe kadar ödedin kadina ?
Saolasin tatlim valla ayni yazdigim gibi bakti ekstreden pek bisi yok şimdi düşünüyorum isimi dejavu yigitte veriodu bana dedi oda sen8 seviyo ama biraz uckuruna düşkün bi tip sendende böyle bisey alamayinca simdilik takilmalik birilerini ario dedi ne bilim orda çok beyendim ama suan mantkli düşünüyorum siz karar verin anlattigim gibi iste :)H_girl sana isimlerden baska ne söyledi mesela sen sunu dusundun ama kisi bunu dusunmus falan dedimi isimler zaten hayatimizda biliyoruz farklı bir sey demediyse gitmeye gerek yok gibibu arada gecmis olsun
kızlar konuya bodoslama girdim ama kim bu kadın benide bilgilendirrmisiniz nerede
bunu ben de merak ediyorum. en fazla 30 tl verebilecek bir bütçem var. iyi bir falcı tavsiyesi bekliyorum uzun zamandır...
Kiz gormemisim yoksa yigite laf ettirmem bilirsinKizlar bu arada yiğit die tavsiye etmedigim dejavu yigit telefonla bakan degil ona baktirmadim ekmegine mani olup vebal almak istemem bi arkadas uyarmada hala ondan bahsediyounuz saniodum
Hahahha valla aynen yigite bende laf ettirmem gittiklerimden en iyisi ve en düzgünü . Burdaki herkesede tavsiye ederimKiz gormemisim yoksa yigite laf ettirmem bilirsin
Fistiklar ablamin dudagi yara olmus simdi sen bensizmi gidiceksin fala dedi yigite baktirmaya karar verdik cansucum kusura bakma baska bahara randevumu devredebilirim birinize :)Hahahha valla aynen yigite bende laf ettirmem gittiklerimden en iyisi ve en düzgünü . Burdaki herkesede tavsiye ederim
Birde fali ciksa cok memnun olurum illa olcak diyo ama iste gelen giden yok ama tespitler soyledikleri bizi taniyo dedim yaniHahahha valla aynen yigite bende laf ettirmem gittiklerimden en iyisi ve en düzgünü . Burdaki herkesede tavsiye ederim
Hadi ya..ulen bende atakoyde oturuyorum,dibimdeymis..Haaa bide eski erkek arkadasimin annesinin isminin 5 harfli oldugunu söyleyip harf sordu varmi dedi evet dedim ismi aynur mu dedi evet dedim ayy korktum beyaa :) uzun lafın kısası gidip dejavu cafeye felan para verceginize bu kadına verin
merakla bekliyorum nerede olduğunu...Arkadaşlar Aslı var tarot ve kahve bakıyor ama nerede olduğunu arkadaşıma sorucam, hatuna 21 inde işe gireceksin dedi ve o ay 21 inde hatun işe başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?