Bunu demiyeydin iyiydi bana kesin benim tarihim cikar dedi telefonla baktrdm bide bende begenmedim pekk pismn oldum ztn olan benim paraciklara oluyo zatencafe 46 nalana ben gittim , sakın gitmeyin. direk atıyor.. buraya kim iyi yazdıysa ...:))Benim hakkımda iyi şeyler okuyup geldin dimi diye sordu, ordan anlayın. Burada yazılanlardan haberi var yani.
Az once yigite fal baktırdim bende.. millet yazmisti.. yok aradim acmadi yok yazdim cvp vermedi diye.. yazdim cvp verdi.. hatta 15 dk sonra bakti..Kiz gormemisim yoksa yigite laf ettirmem bilirsin
Ahhh israrla bana da olucagini soyluyoda gelen giden yokAz once yigite fal baktırdim bende.. millet yazmisti.. yok aradim acmadi yok yazdim cvp vermedi diye.. yazdim cvp verdi.. hatta 15 dk sonra bakti..
Ne mi dedi ?
Is yerimde degisiklik olacagini söyledi ( var boyle planlar )
Yuzuk ile evlenme teklifimin geldigini soyledi ( beklemedeyim ) hatta bi hafta icinde dedi..
Istemeye geleceklerini soyledi 15 ocağa kadar.. bu benim sorumdu.. olumlu cvp verdi yanlış olmasin..
Ailesinde hasta birinin oldugunu soyledi ( babasi yeni ameliyat oldu )
Aile arasinda söz yapacaksiniz dedi ..
Şubat mart gibi aniden nikah dedi... ( bnm sorumun cvpiydi )
Bugun benimki ile biraz tartisinca bisiler yolunda gitmiyor endisesine kapildim .. baktirdim.. sıkıntı yok
Ayrilik yok 1-2 gun icinde yuzyuzesiniz dedi..
Yiğit can'dır yaa :)
Safiye ablayi bilirim 2 kere gittim.. an icin söyledikleri dogruydu ama gelecek cikmadi cnnm.. o cafeyi kapatmasina da uzuldum.. guzel bi yerdi.. arada gidilir yani :)Canım safiye abla ne fali birde ne kadara bakiyor acaba ?
Ilk defa yiğit bu kadar net konuştu. . Ona da soyledim.. ama cok net görüyorum ve cok yakin dedi.. hayirlisi be guselimEvlenme teklifi gelnce hemen haber beklyrm
Nihal sembol deki mi ? En son haziranda gitmistim.. evlilik 2015 demisti.. ohooo demiştim .. 2015 e 4 kala hala bekarim :)Eve
Evet canim cokta iyiydi bu defa bn de sasirdim patronu arkadasim bide:)
merakla bekliyorum nerede olduğunu...
Ne ozelligi varmis canim bu Aslinin?Arkadaşıma sordum ama o da cafenin ismini hatırlayamadı ama faceten Aslı Özçelik tarot diye aratınca çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?