İstanbul'da Fal - Falcılar

cafe 46 nalana ben gittim , sakın gitmeyin. direk atıyor.. buraya kim iyi yazdıysa ...:))Benim hakkımda iyi şeyler okuyup geldin dimi diye sordu, ordan anlayın. Burada yazılanlardan haberi var yani.

cafe 46 nalana ben gittim , sakın gitmeyin. direk atıyor.. buraya kim iyi yazdıysa ...:))Benim hakkımda iyi şeyler okuyup geldin dimi diye sordu, ordan anlayın. Burada yazılanlardan haberi var yani.
Bunu demiyeydin iyiydi bana kesin benim tarihim cikar dedi telefonla baktrdm bide bende begenmedim pekk pismn oldum ztn olan benim paraciklara oluyo zaten

üzgünüm canım, ama benim evli olduğumu bile bilemedi. o vaziyette yani..
12 yıllık evliyim , yuh yani:)

Ya yok haklsin bende konustuktan sonra hic bsy soylemedigini farkettim takmisim donucek mi diye onu dinledim sadece ama ben kendim su soyle boyle demeye basladim bide bi iddali kendi kaybeder ben bu falcilara bu yuzden cok kizyrm bazen ya olumszda olsa soliceksn belki o gun zoruma gider ama birdaha bsy oldgnda bak bu demisti dersn anlarini dusunuyo bazilari

Nese ne kayiplar verdik:')buda onlardan biri bari bsy bilseydide pembe pembe soleseydin ayyy sinir oldum

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur:
"... fala bakan veya baktıran, sihir yapan veya yaptıran bizden değildir. Kim bir falcıya gider de söylediğine inanırsa o kimse Muhammed (s.a.v.)'e indirileni inkar etmiş olur." |
#hadis (Mecme'uz-Zevâid, c.V, s.117. (Hadisi Bezzar, İmran İbn-i Husayn'dan rivayet etmiştir.)

İçki, kumar, putlar ve fal okları hep şeytanın işinden olan murdar bir şeydir. O halde ondan kaçının.”
| Kur’an-ı Kerim : Maide, 90

“Gaybın anahtarları Allah’ın yanındadır. Başkası onu bilemez.”
| Kur’an-ı Kerim : En’am, 59

Kiz gormemisim yoksa yigite laf ettirmem bilirsin
Az once yigite fal baktırdim bende.. millet yazmisti.. yok aradim acmadi yok yazdim cvp vermedi diye.. yazdim cvp verdi.. hatta 15 dk sonra bakti..
Ne mi dedi ?
Is yerimde degisiklik olacagini söyledi ( var boyle planlar )
Yuzuk ile evlenme teklifimin geldigini soyledi ( beklemedeyim ) hatta bi hafta icinde dedi..
Istemeye geleceklerini soyledi 15 ocağa kadar.. bu benim sorumdu.. olumlu cvp verdi yanlış olmasin..
Ailesinde hasta birinin oldugunu soyledi ( babasi yeni ameliyat oldu )
Aile arasinda söz yapacaksiniz dedi ..
Şubat mart gibi aniden nikah dedi... ( bnm sorumun cvpiydi )
Bugun benimki ile biraz tartisinca bisiler yolunda gitmiyor endisesine kapildim .. baktirdim.. sıkıntı yok
Ayrilik yok 1-2 gun icinde yuzyuzesiniz dedi..

Yiğit can'dır yaa :)

Ahhh israrla bana da olucagini soyluyoda gelen giden yok)

Cansu dönme canlarımmm :)) ama dediğim gibi boş bi kadın diil anlara söylüyo ama gelecek çıkmadı . Birliktelik var dedi aklımdaki kişiyle olmadı gelen giden yok bitti gitti

Arkadaslar bakın biri bana msj atmis serap için gercekden o kadın da çok iyi bakıyor onuda tavsiye ederim tatlim nosu bendede yok yaaaa ama gecmis zamanda vermiştim kk da gecmise bakabilirsen belki bulursun

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-27-20-57-40.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 100
Slm,şu yiğidin numarasını banada gönderebilirmisiniz lütfen ? Ama yanlış yiğidi değil , iki tane var mış bir kötü bakıyormuş bana telden bakan lağzım lütfen !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…