İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihal sembol deki mi ? En son haziranda gitmistim.. evlilik 2015 demisti.. ohooo demiştim .. 2015 e 4 kala hala bekarim :)
Nihali anda begendim ben,canim daha 2015 Aralik sonuna kadar zamani var,bellimi olur belki cikar:) hem 2016 da olsada zamanda yanilmis olur,e o kadarda olsun artik :) bu arada,Yigitin falinin dogrulugunu teyit ettim kizlar..benimki icin bunun ailesi boyle anadolulu koylu gibi birseyler demisti..ben ailesini falan hic bilmiyordum,herif bana istanbulluyuz biz demisti,facebooku falanda yok,ortak tanidik da yok gibi birsey..sonra ben bunu kardesini buldum facebooktan ordan akrabalarini gordum..enee meger yalan atmis,istanbullu falan degil kesinlikle,dogudan bir yer isim vermiyeyim,hepside bangir bangir yazmislar facebooklarina bile orali olduklariini :)sonra fotolarina baktim,ciddende Yigitin soyledigi gibi,emmi kizi falan filan yazmislar birbirilerinin fotolarinin altina yorumlarda :) yani yanlis anlamayin,bende guneydogu kokenliyim,asla ayrimcilik yapmam,adamin dogulu olmasini degil yalan soylemesini kiniyorum..ne kompleksmis bu ya boyle..ve Yigit dogru bir tespitte bulunmus :)

“Gaybın anahtarları Allah’ın yanındadır. Başkası onu bilemez.”
| Kur’an-ı Kerim : En’am, 59[/QUOTE
Arkadaslar bakın biri bana msj atmis serap için gercekden o kadın da çok iyi bakıyor onuda tavsiye ederim tatlim nosu bendede yok yaaaa ama gecmis zamanda vermiştim kk da gecmise bakabilirsen belki bulursun

Hangi serap bu?? Beylikdüzü Serap mı ??

fal haramdir bakanda baktiraninda kirk gün ibadeti olmuyor bu denli tehlikeli söylemeyi borç bildim gaybi bi tek allah bilir selametle

fal haramdir bakanda baktiraninda kirk gün ibadeti olmuyor bu denli tehlikeli söylemeyi borç bildim gaybi bi tek allah bilir selametle
Senin ne işin var o zaman burda ??? Konuyu mu karıştırdın??? Bula bula fal sayfasınını mı buldun ? Ilk önce hocalarla kandırmaya çalışıyorlar olmayınca da günah diyor

Senin ne işin var o zaman burda ??? Konuyu mu karıştırdın??? Bula bula fal sayfasınını mı buldun ? Ilk önce hocalarla kandırmaya çalışıyorlar olmayınca da günah diyor
konulara bakarken buraya taklidi gözüm ne bu hiddet ne bu celal ben sadece söyledim sinir iyi değil dur dikkat et

konulara bakarken buraya taklidi gözüm ne bu hiddet ne bu celal ben sadece söyledim sinir iyi değil dur dikkat et
arkadasim o zaman barlarada git icki haram diye bagir..herkes neyin ne oldugunu biliyor zaten,kimse keyfinden fal baktirmiyor

Ayy zaten gerginim birde insanlar boyle laf etmiyo mu gulsem mi aglasam mi bilemedim

Beylikduzu serapin nosu 0507 774 20 72 daha öncede sitede nosu verilmis diye yazıyorum açık açık bide gitmek isteyenler iyice arastirsinlar ben gercekden memnun kaldım bu kadından bu siteden baktiranlarda memnundu gerisi size kalmis benim iki falcim yigit ve serap .

05377415291 buda yigitin nosu arkadaslar buda gene sitede acik acik yazilmisti onceden o yuzden yziorm soranlara duyurlur

İçki, kumar, putlar ve fal okları hep şeytanın işinden olan murdar bir şeydir. O halde ondan kaçının.”
| Kur’an-ı Kerim : Maide, 90
Bunlari soyleyen am
Fal haram buyu sevapmi hocami onericeksin sapsal sanane vaaz verecek kadar bol vaktin varsa kendine sakla sitede zaman kaybetme

Yaa vallaa hepsine gittim bi tek iyi olarak andac i denemedim digerlerini hep denedim
Andaca ayda 1 gidersen iyi ard arda gidersen sonuc alamazsin birde sureleri 1 ay diosa 3 ay olarak kabul et en gec aabah 11de orda olki 3 gbi cikabilesin:)carsamba persembede izinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…