İstanbul'da Fal - Falcılar

Ne ozelligi varmis canim bu Aslinin?

Mutlu pazarlar

Selena kadın inanılmaz bakıyormuş tarot ve kahveye, 2-3 hafta önce gitmek istedik arkadaşım aradı 7 kişi vardı sırada gidemedik tabii...Aslında şu enerji olayına inananlardanım belki de hiçbirşey uyuşmayacak benimle ama arkadaşımın yıllardır söylediği herşeyi yaşaması beni inanılmaz etkiledi,artık telefonla arayıp soru sorar konumunda Aslıya...

Biz eşimle çarşamba günü cadde symbole gidicez Adamıda yoldan çkardım en sonunda ahahaha

Canim,cadde symbolde kime gideceksin,serkana gitme sakın,cok kotu..

Canim,cadde symbolde kime gideceksin,serkana gitme sakın,cok kotu..

Osman'a baktırdık biz o gün, eşimin kuzeninin bir tanıdığıydı, daha önce telefonda baktırmıştım ve etkilenmiştim kısa da olsa...Bir de yüz yüze bakayım dedim, resmen okudu beni. Çarşamba da ona baktırıcam

ayy deme ya.. hadi bakalim,bekliyorum yorumunu :) Asliya baktiracakmisin?

Baya oldu girip te yazamadım işler malum şimdi bu aslının yakın geleceği tutturma olasılığı mı yüksek iyi miş yani doğru mu anladım ?

Evet tatlim telefonda bakan yigit
ya kizlar bu Yigitin su huylari cok fena ama..bana saat 6-6.30 arasi bakacagim sana dedi,o aralikta aradim acmadi..simdide aradim mesgule aliyor..hayir para yatirdigimi gectim,insani tel.basinda esir etmesi cok sinir..ne mecburiyetim var benim arayip durmaya,tel.sapigimiyim..ac bari su an uygun degilim,falan saatte goruselim de..size hemen bakmismiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…