Yolladim canimcim.. haber et bize de..Slm,şu yiğidin numarasını banada gönderebilirmisiniz lütfen ? Ama yanlış yiğidi değil , iki tane var mış bir kötü bakıyormuş bana telden bakan lağzım lütfen !
Yigit istanbuldan taşındı. . Sadece telefonda bakiyor cnm artik..Kızlar yigit istanbulda mı şuan bilen var mı ?
Telefonda bakan yigit demi.. dun bende baktirdim cnm.. çıkan olursa yazalim olir mu .. bana verdiği zamanlar cok yakin çünküBu arada ben bugun yigiti denedim gayet basarili onuda tavsiye ederim tecrube etmemis olan kaldiysa
Ne ozelligi varmis canim bu Aslinin?
Canim,cadde symbolde kime gideceksin,serkana gitme sakın,cok kotu..Mutlu pazarlar
Selena kadın inanılmaz bakıyormuş tarot ve kahveye, 2-3 hafta önce gitmek istedik arkadaşım aradı 7 kişi vardı sırada gidemedik tabii...Aslında şu enerji olayına inananlardanım belki de hiçbirşey uyuşmayacak benimle ama arkadaşımın yıllardır söylediği herşeyi yaşaması beni inanılmaz etkiledi,artık telefonla arayıp soru sorar konumunda Aslıya...
Biz eşimle çarşamba günü cadde symbole gidicezAdamıda yoldan çkardım en sonunda ahahaha
Evet tatlim telefonda bakan yigitTelefonda bakan yigit demi.. dun bende baktirdim cnm.. çıkan olursa yazalim olir mu .. bana verdiği zamanlar cok yakin çünkü
Canim,cadde symbolde kime gideceksin,serkana gitme sakın,cok kotu..
ayy deme ya.. hadi bakalim,bekliyorum yorumunu :) Asliya baktiracakmisin?Osman'a baktırdık biz o gün, eşimin kuzeninin bir tanıdığıydı, daha önce telefonda baktırmıştım ve etkilenmiştim kısa da olsa...Bir de yüz yüze bakayım dedim, resmen okudu beni. Çarşamba da ona baktırıcam
ayy deme ya.. hadi bakalim,bekliyorum yorumunu :) Asliya baktiracakmisin?
AslI nerde bakio tlf da bakio mu ?Aslı' yı çok istiyorum ama o yılbaşından sonraya kalır herhalde, telefon açıp randevu alırım vs giderim, onu da ayrıca merak ediyorum.
As
AslI nerde bakio tlf da bakio mu ?
Yigit istanbuldan taşındı. . Sadece telefonda bakiyor cnm artik..
Tarif et nerde ?Kadıköy'de bir cafede bakıyor ama cafenin ismini bilmiyorum
Tarif et nerde ?
Randevu aldim var mi benimle asli ya gelmek isteyennnn saat 1 bucuk gibiHiç gitmedim. Facebooktan Aslı Özçelik tarot olarak bakabilirsiniz
Randevu aldim var mi benimle asli ya gelmek isteyennnn saat 1 bucuk gibi
20 lira dedi valla :)ücret nedir acaba sordunuz mu?
ya kizlar bu Yigitin su huylari cok fena ama..bana saat 6-6.30 arasi bakacagim sana dedi,o aralikta aradim acmadi..simdide aradim mesgule aliyor..hayir para yatirdigimi gectim,insani tel.basinda esir etmesi cok sinir..ne mecburiyetim var benim arayip durmaya,tel.sapigimiyim..ac bari su an uygun degilim,falan saatte goruselim de..size hemen bakmismiydiEvet tatlim telefonda bakan yigit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?