- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
canim yarinami aldin randevuyu?bak sen bana randevu vermiyorum demisti..körlemesine gidip cafede beklemekte isime gelmedi acikcasi,taa atakoyden gidecegim birde..sen git bakalim yorumunu bekliyorum canimRandevu aldim var mi benimle asli ya gelmek isteyennnn saat 1 bucuk gibi
Valla 15 dakka sonra bakti bana musaitttiya kizlar bu Yigitin su huylari cok fena ama..bana saat 6-6.30 arasi bakacagim sana dedi,o aralikta aradim acmadi..simdide aradim mesgule aliyor..hayir para yatirdigimi gectim,insani tel.basinda esir etmesi cok sinir..ne mecburiyetim var benim arayip durmaya,tel.sapigimiyim..ac bari su an uygun degilim,falan saatte goruselim de..size hemen bakmismiydi
Ben 1 gibi gelicem dedim..kalabalik olur mu dedim yok olmaz dedi...canim yarinami aldin randevuyu?bak sen bana randevu vermiyorum demisti..körlemesine gidip cafede beklemekte isime gelmedi acikcasi,taa atakoyden gidecegim birde..sen git bakalim yorumunu bekliyorum canim
Asliyi aradım açmıyor whatsupdan yazıyorum cevapda vermiyorAsli - Barista Cafe de bakiyormus kadikoyde... 20 tl ye.. hadii falkoliklerimmm yarin 1 de gelecek var mi :)
Ben de whatsapptan yazdim konustum cnm.. o an icin cvp verdi bana ..Asliyi aradım açmıyor whatsupdan yazıyorum cevapda vermiyor
neyse bakti banada,zaten bakar biliyorum oyle seye tenezzul edecek insan degilde,iste donup dese falan zaman musaitim diye iyi olacak..neyse guzel bakti amaValla 15 dakka sonra bakti bana musaittti
sanslisiniz ya,hafta ici erken saatte gidebiliyorusunuz..ben ancak hafta sonu gidebilirim eger begenirsenizBen de whatsapptan yazdim konustum cnm.. o an icin cvp verdi bana ..
bana bugün kızdı dün baktıgında cok güzel seyler söylemişti .. bn bugun benimkine msj attım geri tepti.. yiğite yazdım dedim mesaj attım bana posta koydu..kızdı bana ben sana bekle demedim mi diye.. ama gercekten bekle arama yazma dediğini hatırlamıyorum.. gerci yine dedi ayrılık yok diye ama bakalım...neyse bakti banada,zaten bakar biliyorum oyle seye tenezzul edecek insan degilde,iste donup dese falan zaman musaitim diye iyi olacak..neyse guzel bakti ama
Valla canim,cok merak ediyorum bende Asliyi,hemen yorumunu yaz lutfenbana bugün kızdı dün baktıgında cok güzel seyler söylemişti .. bn bugun benimkine msj attım geri tepti.. yiğite yazdım dedim mesaj attım bana posta koydu..kızdı bana ben sana bekle demedim mi diye.. ama gercekten bekle arama yazma dediğini hatırlamıyorum.. gerci yine dedi ayrılık yok diye ama bakalım...
aslı ya gidicem yarın ..bakalım o ne dicek
ama sen bence su an bosuna bu kadar fal baktiriyorsun bence,artik biraz akisina birakip fazla kafayi takmaman daha iyi olacak..baktirdikca daha cok dusunuyorsun bu konuyu,haliyle adamada yansitiyorsun..neyse su Asliyada baktirda yarin,artik biraz kafani dinle bence,bende birakicamsanslisiniz ya,hafta ici erken saatte gidebiliyorusunuz..ben ancak hafta sonu gidebilirim eger begenirseniz
cok baktırmadım ki bu ara en son 2 hafta once nalana dün yiğite yarın aslıya baktırıcam.. adama bişey yansıtamam cünkü ortada yok yine :)ama sen bence su an bosuna bu kadar fal baktiriyorsun bence,artik biraz akisina birakip fazla kafayi takmaman daha iyi olacak..baktirdikca daha cok dusunuyorsun bu konuyu,haliyle adamada yansitiyorsun..neyse su Asliyada baktirda yarin,artik biraz kafani dinle bence,bende birakicam
yok mu..ulenn adam yinemi yok oldu..var ya bu erkekler hep ayni..aslinda cozumu belli devamli surundurmek bunlari ama iste o da kolay olmuyor malesef helede insan seversecok baktırmadım ki bu ara en son 2 hafta once nalana dün yiğite yarın aslıya baktırıcam.. adama bişey yansıtamam cünkü ortada yok yine :)
Selena sen burdayken soruyim mert reikiyi denemissin galiba onu begenmismiydin canım sen.yok mu..ulenn adam yinemi yok oldu..var ya bu erkekler hep ayni..aslinda cozumu belli devamli surundurmek bunlari ama iste o da kolay olmuyor malesef helede insan severse
evet canim,bana acayip tutuyor onun fallari,bekliyorum su anda girsin diye yaa..aylardir yoktu ortadaSelena sen burdayken soruyim mert reikiyi denemissin galiba onu begenmismiydin canım sen.
Canım dun girmis galiba senin begendiklerin banada tutuyor gibi merte ne baktiriyorsun tarot mu kahve mi birde pembe tablo cizer mi.evet canim,bana acayip tutuyor onun fallari,bekliyorum su anda girsin diye yaa..aylardir yoktu ortada
valla ben baktiridigim donemde kahveyi hic acmiyordu zaten,tarot baktirdim..pembe tablocu degildir kesinlikleCanım dun girmis galiba senin begendiklerin banada tutuyor gibi merte ne baktiriyorsun tarot mu kahve mi birde pembe tablo cizer mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?