İstanbul'da Fal - Falcılar

Randevu aldim var mi benimle asli ya gelmek isteyennnn saat 1 bucuk gibi
canim yarinami aldin randevuyu?bak sen bana randevu vermiyorum demisti..körlemesine gidip cafede beklemekte isime gelmedi acikcasi,taa atakoyden gidecegim birde..sen git bakalim yorumunu bekliyorum canim

Valla 15 dakka sonra bakti bana musaittti

neyse bakti banada,zaten bakar biliyorum oyle seye tenezzul edecek insan degilde,iste donup dese falan zaman musaitim diye iyi olacak..neyse guzel bakti ama
bana bugün kızdı dün baktıgında cok güzel seyler söylemişti .. bn bugun benimkine msj attım geri tepti.. yiğite yazdım dedim mesaj attım bana posta koydu..kızdı bana ben sana bekle demedim mi diye.. ama gercekten bekle arama yazma dediğini hatırlamıyorum.. gerci yine dedi ayrılık yok diye ama bakalım...
aslı ya gidicem yarın ..bakalım o ne dicek

Valla canim,cok merak ediyorum bende Asliyi,hemen yorumunu yaz lutfen

sanslisiniz ya,hafta ici erken saatte gidebiliyorusunuz..ben ancak hafta sonu gidebilirim eger begenirseniz
ama sen bence su an bosuna bu kadar fal baktiriyorsun bence,artik biraz akisina birakip fazla kafayi takmaman daha iyi olacak..baktirdikca daha cok dusunuyorsun bu konuyu,haliyle adamada yansitiyorsun..neyse su Asliyada baktirda yarin,artik biraz kafani dinle bence,bende birakicam

cok baktırmadım ki bu ara en son 2 hafta once nalana dün yiğite yarın aslıya baktırıcam.. adama bişey yansıtamam cünkü ortada yok yine :)

cok baktırmadım ki bu ara en son 2 hafta once nalana dün yiğite yarın aslıya baktırıcam.. adama bişey yansıtamam cünkü ortada yok yine :)
yok mu..ulenn adam yinemi yok oldu..var ya bu erkekler hep ayni..aslinda cozumu belli devamli surundurmek bunlari ama iste o da kolay olmuyor malesef helede insan severse

Şuan sonradangurme ile birlikte Beylikdüzü serapdayiz bilginiz olsun canlar :) çıkışta bilgiler verilecektir

Canım dun girmis galiba senin begendiklerin banada tutuyor gibi merte ne baktiriyorsun tarot mu kahve mi birde pembe tablo cizer mi.
valla ben baktiridigim donemde kahveyi hic acmiyordu zaten,tarot baktirdim..pembe tablocu degildir kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…