Tamam canım tesekkur ederim yakalamaya calisicam :)valla ben baktiridigim donemde kahveyi hic acmiyordu zaten,tarot baktirdim..pembe tablocu degildir kesinlikle
kadıköy zodiac cafe alpay beyi deneyin bence, 30tlye kahve falı bakıyor ve tarot kartlarından soru sorduruyor, ben çok memnun kaldım, birçok şeyi bildi telefonu:... bence deneyin, memnun kalırsınız :)Şu cafe 46 nalan baktıran başka birileri var mı ?
40 tl de çokmuş , emin olamadım ya memnun kalmazsamm
kadıköy zodiac cafe alpay beyi deneyin derim, kahve falı ve tarot bakıyor 6ncı hissi iyi, sadece tarihlerde biraz yakın söylüyor ama dedikleri genelde çıkıyor, telefonu: ... bence deneyin :)
kadıköy zodiac cafe alpay beyi tavsiye ederim, numarası: ...pozitif enerjiisi ve detaylı falını deneyin bence :)O uç kişiyi bende öğrenebilir miyim
Tarot falı na nasıl bakiyorkarrkızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
kadıköy zodiac cafe alpay beyi deneyin bence :)Merhaba kadıköy sığınak cafede fal baktıranınız var mı? Birde en iyi fal tarot mu kahve mi?
Telegonladami bakiliyorkadıköy zodiac cafe alpay beyi tavsiye ederim, numarası: 0536,543,24,72 pozitif enerjiisi ve detaylı falını deneyin bence :)
yok telefonla bakılıyorTelegonlad
Telegonladami bakiliyor
Şuan sonradangurme ile birlikte Beylikdüzü serapdayiz bilginiz olsun canlar :) çıkışta bilgiler verilecektir[/QUOTE
Bence anlatim tarzi biraz farkli ama net hemen herkes ne solediyse aynini soledi yanliz yigitin faliyla bi konuda catisti ama bilemedim kizlar yigit heyecanlandirmisti hakkini yemek gibi olmasin ama bilemedim bakalim gorecegiz
Nerdeki asli kizlar iki gundur pek takip edemiyorum fal bakmamam gerekiyor benim fal baktim birine kafam yerinde degil kusura bakmayin sakin kafayla bi goz aticam konuya :)bilemedimki napsak hahahba kocakariya gokyuzunde dugun var demisler merdiven nerde demis:)Gurmecim asliya gidelim yaa yarin gunduz.. yani ben gidicem de sende gel :)
Valla sonradangurmeyi beklerken canım çıktı 1 saat fal baktılarKızlar serap ne fali bakiyor uzun suruyor mu birde.
Evet bi ara ablasinin kuaforunde bakti aonra istanbulu terk ettiYa bu bahsettiğiniz yiğit bi ara kyaförde bakıyodu omu ?? Ben bana ne söyledi valla hatırlamıyorum hiççççok ciddiye almamışım demekkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?