İstanbul'da Fal - Falcılar

Şu cafe 46 nalan baktıran başka birileri var mı ?

40 tl de çokmuş , emin olamadım ya memnun kalmazsamm
kadıköy zodiac cafe alpay beyi deneyin bence, 30tlye kahve falı bakıyor ve tarot kartlarından soru sorduruyor, ben çok memnun kaldım, birçok şeyi bildi telefonu:... bence deneyin, memnun kalırsınız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kadıköy zodiac cafe alpay beyi deneyin derim, kahve falı ve tarot bakıyor 6ncı hissi iyi, sadece tarihlerde biraz yakın söylüyor ama dedikleri genelde çıkıyor, telefonu: ... bence deneyin :)

O uç kişiyi bende öğrenebilir miyim
kadıköy zodiac cafe alpay beyi tavsiye ederim, numarası: ...pozitif enerjiisi ve detaylı falını deneyin bence :)

arkadaslar çok iyi dediğiniz falcıların isimleriyle numaralarını biliyorsanız özelden atar mısınız izmirde olduğum için numaraları daha iyi olur benim de falım geldi dee

Gurmecim asliya gidelim yaa yarin gunduz.. yani ben gidicem de sende gel :)
Nerdeki asli kizlar iki gundur pek takip edemiyorum fal bakmamam gerekiyor benim fal baktim birine kafam yerinde degil kusura bakmayin sakin kafayla bi goz aticam konuya :)bilemedimki napsak hahahba kocakariya gokyuzunde dugun var demisler merdiven nerde demis:)

Ya bu bahsettiğiniz yiğit bi ara kyaförde bakıyodu omu ?? Ben bana ne söyledi valla hatırlamıyorum hiççç çok ciddiye almamışım demekkiii

Seraba gittik bugün arkadaşlar ben memnun kaldım gene :) iş e baslicaksin dedi ki benim çalışıp calismadigimida bilmiyordu ve ben yarin yeni bi ise başlıyorum ne dersen de bu çocuk seni seviyor dedi ama yurt dışına gitmeyi çok istiyor dedi ki benimki don zamanlarda sürekli bana dayisinin yanina yurt dışına gitmekden bahsederdi.2015 yılında evlilik gözüküyor dedi yigit de bana öyle demisti.3 aya kalmicak bu çocuk sana aniden donucek dedi yigit de ocak sonu demisti .ben serabin dediklerini gecmisdende yaşadığım için ben memnunum

Kızlar serap ne fali bakiyor uzun suruyor mu birde.
Valla sonradangurmeyi beklerken canım çıktı 1 saat fal baktılar ben eve gec kalıyorum die hemen ogteneveklerimj öğrendim kalktm uzatmadim gurme arkadasimiz kendinden bilgi veriyo oturup sohbet edio :) baktiracak olan arkadaslar sakın öyle bi hata yapmasn bırakın karşınızdaki soylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…