İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kadar falcı deneyimimden sonra ben galiba falcı mı buldum kızlar, yaklaşık 1 ay önce baktirdim ilk etapta söylediği isimlerle korkuttu beni, ya kadın kardeşimden kuzenime kadar isimlerini söyledi yuh artik dedim , ayrıldığımı ve adamın hayatındaki şuan ki kadını yanı her seyi kızlar su an söylediği tarihleri bekliyorum...

Fal sepeti alex bana iyi bkti ama ablama baktirdik onda sacmaladi ben genelde tellwede baktiriyorum cok daha ucuz bubarada bu medyum araf uzun cabam sonucu yine 7tl dusurmus fallari bilginize yusuf hoca iyi ruhban iyi tellwede
Ya bu Alex bir tuhafti,falsepeti ve falalemdeki Alex ayni kisi bence.Flsepetindeki Alex iyiydi,o dur diye daha sonra falalemdeki Alexe baktirdim,rezaletti ve ben diger Alex degilim dedi.Sonra yeniden falsepetindekine baktirsim, yine resmen zirvaladi ve ilk falinin tam tersini savundu.Bence yazili falda,ayni isim altinda farkli kisiler bile bakiyor olabilir..Nereden bilecegizki

Sesli baktirdik ablamda bende okadar uzun bakmiski baydi resmen ama iyidi evet falsepeti facebooktan baktim coxuk ayol o :)simdi 2 kisiye daha attim tellwe den bakalim sonucu yazarim

Ben de falsepeti'nden Nesibe'ye baktırdım az önce, hep bahsediyolardı, valla bazı söylediği şeyler tuttu, anlık iyiydi bence, gelecek için göreceğiz bakalım.

Ben de dün tellwe'de klothoyagmur'a katina falı gönderdim. 12.sıradaymışım ne kadar sürer acaba beklemem? daha önce kendisine baktıran var mı aranızda?

Bende medyum arafa baktırdım çoğu şeyi çıktı bende fiyatları çok uygun

ben de bu sabah medyum arafa baktırdım, güzel yorumladı ve sorularıma cevap verdi. 2 ay gibi bir süre verdi o da. herkes mesaj atacak veya arayacak diyor ama hala ses seda yok :) telefonda bakan yiğit'le aynı süreyi verdi bakalım ne olacak.

O kafeye bir daha gitmeyi düşünmüyorum..

''Alpayca'' nickiyle Alpay bey'i övmenizde çok manidar geldi.!!

Bu medyum araf 20 yıldır falan bakıyomuş fal yorumlarını okudum söyledikleri hep çıkıyormuş hafta sonları fiyatları baya yüksek ama hafta içi düşük kadın herkes faydalansın diye fiyatları düşürdüm yazmış

Tatlim bende ahtunun falini cok begendim umarim tarihler tutar mutlaka paylas tutarsa

Ay böyle amatör reklamcida gormemistim alpayca senin guler yuzunu baskalaei ovsun madem bukadar iyisin niye kendi reklamini yapiosun acaba insanlari aptal yerine koymaya calismayin zira kendi aptalliginiz ortaya cikiyor

Seninle tarihlerimiz aynı :) Olursa olucak bakalım bekleyelim :)

Ayy yeter artık ama heryerde medyumaraf diiyp duruyosun , Bu kadar basitleşmeyin yaaaa ,

Reklam yaptığını anlayamacak kadar saf mı zannediyosun bizi ...

Seninle tarihlerimiz aynı :) Olursa olucak bakalım bekleyelim :)
Kizlar medyum arafa baktirirken kadinlar klubunden donus sagliyoruz diyinki 7 tl lik fali 15 cekmio ben dun yarim saat yazistim yazdim insanlara yalanci cikiyorum die sizde belirtinki yukseltirse kimsenin gelmeyecegi kanaatine vardin bu hatun :)

Kizlar medyum arafa baktirirken kadinlar klubunden donus sagliyoruz diyinki 7 tl lik fali 15 cekmio ben dun yarim saat yazistim yazdim insanlara yalanci cikiyorum die sizde belirtinki yukseltirse kimsenin gelmeyecegi kanaatine vardin bu hatun :)

Falaniyethakkaniyet nasıldı canım?

Ayy yeter artık ama heryerde medyumaraf diiyp duruyosun , Bu kadar basitleşmeyin yaaaa ,

Reklam yaptığını anlayamacak kadar saf mı zannediyosun bizi ...
Gerizekali sen hangi sitede falcisin baktirip memnun kalmayan varsa yazsin bak bakalim ben 1 tek falcimi onermisim ayrica tecrube etmedigim falciyi onermem rahatsizsan bakma sayfaya alismissiniz insanlari yanlis yonlendirmeye kaziklayacak insan kalmadi rahatsiz oldunuz dimi kadin dun 15 tl yapmisti ben onuda yazdim baktirmayin dedim sonra yine dusurmus onuda paylastim aptal saptal yorum yapma canimi sikma sapsal

Kızlar bakırköyde önerebilceiniz bi falcı sölermisiniz andaç ve kevser hariç
Kevserin hic bir dedigi cikmadi bana..Andacta anda iyi, Dejavu Edinin kahve falini begendim ben en son..Laf cafe Halilde iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…