. Kim bu tatlım nerdeymiş bu falcı ??Bu kadar falcı deneyimimden sonra ben galiba falcı mı buldum kızlar, yaklaşık 1 ay önce baktirdim ilk etapta söylediği isimlerle korkuttu beni, ya kadın kardeşimden kuzenime kadar isimlerini söyledi yuh artik dedim , ayrıldığımı ve adamın hayatındaki şuan ki kadını yanı her seyi kızlar su an söylediği tarihleri bekliyorum...
Bana şuana kadar baktırdığım tüm falcılar -venüsamber ve selena- hariç olumlu konuştular ve hepsi patladılar:/ bakırköye gelmişken baktırayım dedim de nese artıkKevserin hic bir dedigi cikmadi bana..Andacta anda iyi, Dejavu Edinin kahve falini begendim ben en son..Laf cafe Halilde iyidir
. Kim bu tatlım nerdeymiş bu falcı ??
Canim Ilkay gur ve sarayliya baktirmismiydin?Bana şuana kadar baktırdığım tüm falcılar -venüsamber ve selena- hariç olumlu konuştular ve hepsi patladılar:/ bakırköye gelmişken baktırayım dedim de nese artık
Cansu degilmi bu
Cansuyu bende cok duydum c.ba gidecektim izinliymis mihale gittim pazar gun gidicem cansuya nerde oturuyosun bakalim barmi yakinlarinda canim
Atmden yatirabilirsin canim 10 tl masraf aliyor evet
Sarayli kim kizzz ben kacirmisim yine birini
Saraylı tellwe .com da bakıyor canım
Valla arkadaşlar , benim bir falcım var , safiye ablacımmm :))
Yanii çooook muhteşem diyemem ama çok süper bir enerji var ne bilim bana iyi geliyor,
bazı dediklerini yaşadım bazılarını olmadı gerçi her falcı %100 bilmiyo zaten ,
Belki bilen vardır içinizden eskiden beşiktaşda cafesi vardı orda bakıyodu , sofinin dünyası
Şİmdi kapattı oaray yine beşiktaşta evinde bakıyo ,
kahve tarot birlikte bakıyor , en son 30 idi değişmediyse ...
Anladım canım telden bakıyor yaniCanım yaklaşık 1 ay önce baktirdim ,butun içtenliğimle soyluyorum yok böyle bisey, bana isimler söyledikce vücudunda ne kadar tuy varsa hepsi ayaklandı, adı Roza numara paylaşmak yasak sanırım ama değilse yayınlarım.
bunu her cuma değilde bir hafta boyunca abdestsiz okursak da kabul olur mu yanii öyle başlamıştım bugün beşinci günüm herhangi bir hareket yok karşı tarafta ama abdestim yoktu okurken ve cumayı beklemedim?Biliyorum onu canım teşekkür ederim paylaştığın icin:) bır ara ben onu bır erkek arkadasım icin okurdum dunyanın bır ucundaki adamı getirip duruyordum. Acayip etkili bır dua. Yanliz okurken falcilardan uzak kalmak lazım. Malesef ben son ayrılığımda cok sardım falcilara o yüzden hep okuduğum dualar karşılıksız kaldıneyse artık senin vesilenle tekrar baslarım zaten kapattım fal olayını:)
Kevserin hic bir dedigi cikmadi bana..Andacta anda iyi, Dejavu Edinin kahve falini begendim ben en son..Laf cafe Halilde iyidir
bu ne fal sevdası iki üç dolandırıcıda bundan pay biçiyor ee kendini enayi yerine koydurmak isteyen olduktan sonra haklılar tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?