İstanbul'da Fal - Falcılar

. Kim bu tatlım nerdeymiş bu falcı ??

Kevserin hic bir dedigi cikmadi bana..Andacta anda iyi, Dejavu Edinin kahve falini begendim ben en son..Laf cafe Halilde iyidir
Bana şuana kadar baktırdığım tüm falcılar -venüsamber ve selena- hariç olumlu konuştular ve hepsi patladılar:/ bakırköye gelmişken baktırayım dedim de nese artık

[="Nurseozge, post: 38713806, member: 637550"]. Kim bu tatlım nerdeymiş bu falcı ??[/QUOTE]
Canım yaklaşık 1 ay önce baktirdim , butun içtenliğimle soyluyorum yok böyle bisey , bana isimler söyledikce vücudunda ne kadar tuy varsa hepsi ayaklandı, adı Roza numara paylaşmak yasak sanırım ama değilse yayınlarım.

. Kim bu tatlım nerdeymiş bu falcı ??

Canım yaklaşık 1 ay önce baktirdim ,butun içtenliğimle soyluyorum yok böyle bisey, bana isimler söyledikce vücudunda ne kadar tuy varsa hepsi ayaklandı, adı Roza numara paylaşmak yasak sanırım ama değilse yayınlarım.

Bana şuana kadar baktırdığım tüm falcılar -venüsamber ve selena- hariç olumlu konuştular ve hepsi patladılar:/ bakırköye gelmişken baktırayım dedim de nese artık
Canim Ilkay gur ve sarayliya baktirmismiydin?

Cansu degilmi bu

Cansuyu bende cok duydum c.ba gidecektim izinliymis mihale gittim pazar gun gidicem cansuya nerde oturuyosun bakalim barmi yakinlarinda canim

Atmden yatirabilirsin canim 10 tl masraf aliyor evet

bu mesaj yiğit için yazılan

Sarayli kim kizzz ben kacirmisim yine birini

Saraylı tellwe .com da bakıyor canım

yukarıdaki dialogta neden arkadaşı suçlamadın da 7 tl lik fal önerip talep görünce 14-20 tl ye çıktığında sitemizin ve bizim çıkarımız için ve kk ismini verene farklı fiyat çekilmesin diye ayrıca site için savaş veren biri olunca mı seni rahatsız etti sonradangurmeyim nickli arkadaşımız , boş gündem mi yaratmaya çalışıyorsun ilgimi çekmeye çalışıyorsun kıskançlık mı yapıyorsun çok merak ettim !!!!!!

kahve tarot birlikte bakıyor , en son 30 idi değişmediyse ...

AYRICA :sen bu yorumu yazdıktan sonra ne HİKMETSE 30-12/2014 tarihinde saat 13:30 sularında cep telimize bir mesaj fal ücretim 01/01/2015 tarihinde 30 tl lik falım 50 tl olacaktır diye gönderilmiş ACABA ARKADAŞLAR REKLAMI SENİN GİBİ BECEREMEDİKLERİ İÇİN Mİ BANLANIYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????? BU SORUYU SADECE SANA DEĞİL BAN KARARI VEREN YÖNETİME DE SORMAK İSTİYORUM -

SİTEDE ,2 FALCI YORUMU YAPAN KİŞİYİ BİRÇOK FALCI İÇİN YORUM YAPMIŞ SİTEMİZİ VE CEPLERİMİZİ KORUMAYA ÇALIŞAN KİŞİYE TERCİH ETMELERİNDEN DOLAYI YÖNETİMİ KINIYORUM

ben kendisini birebir tanımıyorum herkese aynı mesafedeyim ama haksızlık olduğunu farkedebilecek kapasitedeyim . her tavsiyesini binlerce soruyla karşılayan arkadaşların bu tavrı tepkiyle karşılamamalarını hayretle izliyorum

Anladım canım telden bakıyor yani

Evet ben tlf baktırmıştım, Avrupa yakasındayım gitmek zor olacaktı benim için, e bide çalıştığım için .

Hanımlar,
neyi niye kınadığınızı tekrar açıklar mısınız? Zira bence bilmeden kınıyorsunuz, hatta üyenin hangi sebeple banlandığı hakkında fikrinizde yok.

Neyin adaletsizliği? Ki burda adalet değil kurallar işler, kurallar neyse o yapılır, adalet mercii değildir.
Üyeler arası tercih yapılmaz, biraz sözlere dikkat edelim, kurallar uygulanır, kimse bir diğerinden üstün değildir.
Sizce üye neden ceza aldı?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-fal-falcilar.335791/page-5909#post-38706640
Bu yorumu okuyun lütfen, nurayya isimli kullanıcının reklam yapmak için gelen birine yazdığı yorumdur, yorum reklam yapanı hedef almıştır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-fal-falcilar.335791/page-5909#post-38711387
Bu yorumda banladığımız için bizi kınadığınız üyeye ait, nurayya isimli üye kendisiyle ilgili yazmadığı halde yazılmış.

Şimdi verilen cezayı tekrar bir değerlendirin, 2 yorum yapan diyerek kırdığınız üyeyi de düşünün tabii.

bunu her cuma değilde bir hafta boyunca abdestsiz okursak da kabul olur mu yanii öyle başlamıştım bugün beşinci günüm herhangi bir hareket yok karşı tarafta ama abdestim yoktu okurken ve cumayı beklemedim?

bu ne fal sevdası iki üç dolandırıcıda bundan pay biçiyor ee kendini enayi yerine koydurmak isteyen olduktan sonra haklılar tabi..

Ben konuyu uzatmak için yazmadim o gerizekalı kelimesi duzeltilebilirdi sizin araciliginizla bu kadar aktif bir uyeye agir cezaya gerek yoktu ayrica ben nurayya nickli kisiyi kirmadim kirilacaginida düşünmüyorum kirilacak olsaydi kendi reklam yapmazdi bu kisinin diger arkadasa ilk atifta bulunmasida d3gil nalan konusundada aynisini yapip begenmedi diyerek kendi falcisini one cikardi medyum Arafi ilk sonradangurmeyim yazmis kizim sana diyorum gelinim sen isit olmus bunu anlayabilecek kadar zekisiniz

Kevserin hic bir dedigi cikmadi bana..Andacta anda iyi, Dejavu Edinin kahve falini begendim ben en son..Laf cafe Halilde iyidir

Kevser'in dediklerini şimdiye geriye dönüp baktığımda düşündüğümde bende de yanılmış, çok ufak birkaç şey vardı tutan onları da herkes söyleyebilir zaten, bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
Halil konusunda sana katılıyorum iyi ama bence onun sorunu dikkati çok dağınık, sana fal bakarken, diğerlerine falan laf anlatıyo, yoksa iyi aslında ama Andaç daha çok sana odaklanıyo onun bu yönünü daha çok seviyorum.
Edi'yi denemedim bir şey diyemiycem.

yeni üye arkadaşım sen hangi falcıyı tanıtmaya geldin :) nostradamusu mu.Allah aşkına bana bulaşmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…