İstanbul'da Fal - Falcılar

Topik eski düzenine dönebilir mi acaba?
Polemik, üslup vb yasaktır ve uyarı alma sebebidir. Lütfen ikazlar dikkate alınsın.

Ben burda yıgıtın falı baba çıkmadı dıye yorum yaptım yok yıgıtın ekmegıyle oynuyormuşum dıye yorum yaptı cvp veremedim burda bır cok ınsan başka Falcılarıda yazdı hıc kımse sen nasıl yazarsın ekmegıyle oynıyorsun demedı burda Falcı avukatlığı yaptı daha gecen ay üye oldu buraya burayı karıstırdı ben eskı uyeyım burda falım çıkmadıysa yazarımkı tabı

bunu her cuma değilde bir hafta boyunca abdestsiz okursak da kabul olur mu yanii öyle başlamıştım bugün beşinci günüm herhangi bir hareket yok karşı tarafta ama abdestim yoktu okurken ve cumayı beklemedim?
Hangı duadan bahsedıyorsunuz kızlar benım kız arkadasım 8 senelık sevgılısınden ayrıldı etkılı bır dua ıse okussun paylaşırsanız sevınırım

İyimisin sen yaa konuşmalarına dikkat et , neyin reklamını yapıcam , bak bakalım orda ben reklam yapmışmıyım , muhteşem miii dedimm harika herşeyi biliyor kesinlikle gidin mi dedim ?

Yazıları doğru düzgün okumanı tavsiye ederim ,

Ne demek 2 yorum yapan kişiye tercih edilmesi , önceki mesajlarıma bak bakalım nerde ne konuşmuşmuşum , insanlaroı karalamak sizin için ne kadar kolay .
Benimle böyle konuşmanıza kesinlikle müsaade etmem , saygı çerçevesi içnde yorum yapınızz !!!!!!!

Son düzenleme:
ROZA HANIM VAR DUYDUKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ ÇOK CİDDİYİM BU KONUDA BENİM GİTMEDİĞİM FALCI KALMAMIŞTI

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangı duadan bahsedıyorsunuz kızlar benım kız arkadasım 8 senelık sevgılısınden ayrıldı etkılı bır dua ıse okussun paylaşırsanız sevınırım

ARK SÖYLE ROZA HANIM ARASIN

Son düzenleyen: Moderatör:
REKLAM İÇİN DEĞİL YAA İÇİMDEN GELDİ VALLAHİ :)

BENİM Bİ ÇIKARIM YOK EMİN OLUN

ÇOK ŞAŞIRIRSINIZ

kızlarr merhaba ben foruma yeni üye oldum da bende herkes gibi fal merakımı yenemedim kahretsin ki bir çok falcıya gittim hatta yarın da birtanesine gidicem :) ama okkuduğum kadarıyla şu yiğit hakkındaki yorumlarınızdan çok etkilendim bende şuan bi ayrılık dönemindeyim ve çok ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz rica etsem ? :)

Son düzenleme:

Merhaba, Nikoya yakın zamanda bende gittim ve banada aynı şekilde erkek arkadaşımla önce evlilik kararı alıp sonra ayrılıcağımı söyledi. Benim ilişkimde inişli çıkışlı olduğu için kafamı karıştırmaya yetti

Fatoş hala dimoda mı?

bende birçok falcıya gittim taksim
cafe symbol sedat mı serhat mı unuttum :) ilk tuhaf başladı sonra tutturdu gibi ama dedikleri daha çıkmadı
yeşilköydeki güle gitmiştim o da o anda iyi ama sonrası boş
beylikdüzündeki meşhur serpil dediği hiçbirşey ama hiçbirşey çıkmadı denemeyin
bakırköyde mandal cafede ada-toprak ve ayten hanım var üçünüde denedim ayten hanım fena değil dedikleri doğru ama geleceğe yönelik söyldklerindn daha çkan olmadı hepsinin o ankı durum analizleri çok iyi
eskiden secret cafedeydi şimdi duygum cafeme geçen murat bir kere gittim illk gittiğimde verdiği tarihlerin hepsi çıktı hpsini yaşadım tabi kişiye enerjiye göre de değişebilir
adını unutupta gittiğim tonca vardır bugünse mimarobadaki gül hanıma gidicm ondaki yorumlarıda yazarım sizlere

ama yorumdaki yiğiti çok merk ettim evinde bakan numarasını alabilir miyim acaba ?

İyi olan falcılar da galiba anda iyi, geleceğe dair aslında nerdeyse hepsi yanılıyor, sonucu bilseler bile zamanlamada yanılıyorlar
Sevgilim beni terkettiğinde kime baktırdıysam hepsi ayrılık yok, geri dönecek dedi, aradan aylar geçti dönen falan yok, şimdi de baktırdıklarımın hepsi pişman olduğunu, geri dönmek isteyeceğini söyüyolar, ama yarısı benim kabul etmeyeceğimi yarısı da barışacağımızı söylüyolar

aynen hepsi duymak istediklerimizi söylüyolr seziyolar sanırım :) bana da gittiğim hepsi dönecek dedi ama bu benim içim imkansız ötesi bu durum o derece

E tabi ağlamaklı bir şekilde gidip sevgilimle ayrıldık nolcak şimdi diye sorunca ben bile anlarım bu barışmak istiyo diye
Ama benim bir tek Andaç daha anlatmadan iyi tespit etmişti, şimdi düşünüyorum da diğerlerinde çok belli etmiştim halimi

yok ben hiç belli etmedim hattta tek kelme bile etmedim sadeece isiim soyisim tarih o kadar onlar anattı hep ben öyle salya sümük ağlamayı sevmem güçlü dururm ama değilim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…