yok ben hiç belli etmedim hattta tek kelme bile etmedim sadeece isiim soyisim tarih o kadar onlar anattı hep ben öyle salya sümük ağlamayı sevmem güçlü dururm ama değilim malesef
Ben de dün tellwe'de klothoyagmur'a katina falı gönderdim. 12.sıradaymışım ne kadar sürer acaba beklemem? daha önce kendisine baktıran var mı aranızda?
Nasıldı fal, memnun kaldınmı? Ben de ona katina göndermeyi düşünüyorum, önerir misin?
Kımlere baktırdın çıkmadıİyi olan falcılar da galiba anda iyi, geleceğe dair aslında nerdeyse hepsi yanılıyor, sonucu bilseler bile zamanlamada yanılıyorlar
Sevgilim beni terkettiğinde kime baktırdıysam hepsi ayrılık yok, geri dönecek dedi, aradan aylar geçti dönen falan yok, şimdi de baktırdıklarımın hepsi pişman olduğunu, geri dönmek isteyeceğini söyüyolar, ama yarısı benim kabul etmeyeceğimi yarısı da barışacağımızı söylüyolar
Roza taksımdekı rozamıROZA HANIM VAR DUYDUKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ ÇOK CİDDİYİM BU KONUDA BENİM GİTMEDİĞİM FALCI KALMAMIŞTI
0531 430 01 62
daha sıra gelmedi ya9. sıradayım şu an. anca haftasonu bakar herhalde..
Kımlere baktırdın çıkmadı
ya baktım baktım bi türlü bulamadım herkes özelden yazmış birbirine çatlicam
çevirgel etkili değil beşinci günümdü ben adama adım attım buz gibi konuştu yok yani olmuyorsa olmuyorHangı duadan bahsedıyorsunuz kızlar benım kız arkadasım 8 senelık sevgılısınden ayrıldı etkılı bır dua ıse okussun paylaşırsanız sevınırım
YOK CANIM BU ÖYLE BİR ŞEY DEĞİL ARA ANLARSIN :)Roza taksımdekı rozamı
Arkadaslar inanmıyorum yaa.. millet apaçık reklam yapiyo.. haksiz yere sonradangurme arkadasimizin hesabini pasifize etmisler.. kendisini reelde de taniyan biri olarak cok sasirdim.. Dünyanın falcisina gidip herkese burda oneride bulundu.. şuna buna gitmeyin diye uyardı. . Dün ben burda gördüm medyumaraf 7 tl olmus diye hemen girdim 15 oldugunu görünce baktırmicaktim.. o siteye yazip fiyati dusurttu.. daha ne istiyosunuz abii...Gerizekali sen hangi sitede falcisin baktirip memnun kalmayan varsa yazsin bak bakalim ben 1 tek falcimi onermisim ayrica tecrube etmedigim falciyi onermem rahatsizsan bakma sayfaya alismissiniz insanlari yanlis yonlendirmeye kaziklayacak insan kalmadi rahatsiz oldunuz dimi kadin dun 15 tl yapmisti ben onuda yazdim baktirmayin dedim sonra yine dusurmus onuda paylastim aptal saptal yorum yapma canimi sikma sapsal
Bende eski üyeyim aama yiğit konusunda negatif dusunen nadir kişilerden birisin .. elbette yazabilirsin cikmayan fali ama çıkanlar da yazabilir.. ve karalama yapacak sekilde degilde fikir olarak yazilmali benceBen burda yıgıtın falı baba çıkmadı dıye yorum yaptım yok yıgıtın ekmegıyle oynuyormuşum dıye yorum yaptı cvp veremedim burda bır cok ınsan başka Falcılarıda yazdı hıc kımse sen nasıl yazarsın ekmegıyle oynıyorsun demedı burda Falcı avukatlığı yaptı daha gecen ay üye oldu buraya burayı karıstırdı ben eskı uyeyım burda falım çıkmadıysa yazarımkı tabı
Yolladim cnmyiğitin telefonunu verebilir misiniz lütfenn(
Asil reklam budur anlayana tabi 1 ay olur 1 hafta olur uyeligin suresi degil islevi onemlidir gurmecim asagi gurmecim yukari yazarken iyiydiniz allah fesatliktan korusun insani resmini koydu diyemi ugrasiyorsunuz anlamiyorumki geri donsede aciktan tavsiye yazmayacak zaten herkes faydalanamasin dieROZA HANIM VAR DUYDUKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ ÇOK CİDDİYİM BU KONUDA BENİM GİTMEDİĞİM FALCI KALMAMIŞTI
0531 430 01 62
Asil reklam budur anlayana tabi 1 ay olur 1 hafta olur uyeligin suresi degil islevi onemlidir gurmecim asagi gurmecim yukari yazarken iyiydiniz allah fesatliktan korusun insani resmini koydu diyemi ugrasiyorsunuz anlamiyorumki geri donsede aciktan tavsiye yazmayacak zaten herkes faydalanamasin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?