İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de dün tellwe'de klothoyagmur'a katina falı gönderdim. 12.sıradaymışım ne kadar sürer acaba beklemem? daha önce kendisine baktıran var mı aranızda?

Nasıldı fal, memnun kaldınmı? Ben de ona katina göndermeyi düşünüyorum, önerir misin?

Kımlere baktırdın çıkmadı

biçok kişiye baktırdım çıkmaları için beklemem lazım yeni baktırdıklarımdan eskilerden beylikdüzündeki serpil hiç çıkmadı boş yanii son bir aydır gittiğim symbol cafe levent bey duygum cafe murat secret cafe tutku mandal cafe ayten ada ve tutkunun soyledkleri hepsinin tarihleri bile aynı ama ben inanmadığm için yani dönmiycği için imkansız ötesi geliyo o yüzden inancım kırıldı o yüzdende yiğitin teline ulaşmam lazımmm

Kımlere baktırdın çıkmadı

Cafe Laf'ta Andaç, Halil ve Çiğdem'e baktırdım, söyledikleri şeyler için zaman var o yüzden bir şey diyemiycem, anlık olarak iyiydiler
Kevser'e baktırdım, tutturamadı
Seba'ya baktırdım iyiydi aslında, tutturduğu şeyler oldu ama esas olayı tutturamadı ilk baktırdığımda, 1 ay kadar önce gittim tekrar yeni ve farklı şeyler söyledi, başka biriyle tanışacakmışım, eski sevgilim benden ayrıldığı için pişman olcakmış benim için mücadele edicekmiş ama benim kabul etmiyceğimi söyledi, görcez bakalım
Online olarak da ben falalem'de baktırdım Mert Reiki Kasım en geç Aralık ortası barışacağımızı söylemişti olmadı, diğer şeyleri tutturdu
Haleh, o da Aralık'ta barışacağımızı söylemişti olmadı, şimdi farklı bir tarih söylüyor, bilemiyorum
Rezzan abla daha yuvarlak konuşuyor, net bir tarih vermez, bu huyunu da seviyorum aslında, gerçekçi olmak lazım netbir tarih nasıl söylesin ki, kim bilir Allah'tan başka, ama ona göre de barışacağız, bakalım
Ester Kira var o da barışacağımızı söylemişti, dediği tarih tutmadı, hala da barışacağımızı düşünüyor, yeni bir zamanlama verdi, bakacağız artık
Tolga Hayırcıl var, o enteresan bir şekilde diğerleri gibi erken olacağını söylemedi, 2015'e kalacağını söyledi bu meselenin, diğerlerinin şimdi söylediklerini o daha önceden söylemişti ama zaman var onun söylediklerinin tutup tutmadığını görmem için

Genel olarak hepsinin tutturduğu şeyler oldu ama, barışma için söyledikleri ilk zamanlar tutmadı

Hangı duadan bahsedıyorsunuz kızlar benım kız arkadasım 8 senelık sevgılısınden ayrıldı etkılı bır dua ıse okussun paylaşırsanız sevınırım
çevirgel etkili değil beşinci günümdü ben adama adım attım buz gibi konuştu yok yani olmuyorsa olmuyor

Arkadaslar inanmıyorum yaa.. millet apaçık reklam yapiyo.. haksiz yere sonradangurme arkadasimizin hesabini pasifize etmisler.. kendisini reelde de taniyan biri olarak cok sasirdim.. Dünyanın falcisina gidip herkese burda oneride bulundu.. şuna buna gitmeyin diye uyardı. . Dün ben burda gördüm medyumaraf 7 tl olmus diye hemen girdim 15 oldugunu görünce baktırmicaktim.. o siteye yazip fiyati dusurttu.. daha ne istiyosunuz abii...

Bende eski üyeyim aama yiğit konusunda negatif dusunen nadir kişilerden birisin .. elbette yazabilirsin cikmayan fali ama çıkanlar da yazabilir.. ve karalama yapacak sekilde degilde fikir olarak yazilmali bence

ROZA HANIM VAR DUYDUKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ ÇOK CİDDİYİM BU KONUDA BENİM GİTMEDİĞİM FALCI KALMAMIŞTI
0531 430 01 62
Asil reklam budur anlayana tabi 1 ay olur 1 hafta olur uyeligin suresi degil islevi onemlidir gurmecim asagi gurmecim yukari yazarken iyiydiniz allah fesatliktan korusun insani resmini koydu diyemi ugrasiyorsunuz anlamiyorumki geri donsede aciktan tavsiye yazmayacak zaten herkes faydalanamasin die

Aslında bence orda nurayya ile aralarında bir yanlı anlaşılma oldu gibi geliyor bana, gurmenin üslubundan dolayı da sanırsam ceza verdiler, üzücü oldu
Burda tartışmaya hiç gerek yok ya, birbirmizle dertleşmek, fal için önerilerde bulunmak, tecrübelerimizi aktarmak için burdayız aslında

Reklam yapanlar da bir şekilde belli oluyor, yöneticiler farkediyor ve gerekli müdahaleyi yapıyodur, biz konumuzdan şaşmayalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…