ROZA HANIM VAR DUYDUKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ ÇOK CİDDİYİM BU KONUDA BENİM GİTMEDİĞİM FALCI KALMAMIŞTI
Canım reklam yapmadığını o kadar iyi biliyorumki , bu kadına 1 ay önce ben de baktirdim , bende ismini vermiştim sadece numarasını reklam olur diye vermedim , ya burası bakılan falların ve falcıların tartışıldığı bir forum değilmi ben onu anlamıyorum . Sonrada soruyoruz birbirimize bildiğiniz falcı var mı diye , bildiğimiz falcıları paylaştığımız zaman birbirimizle ee oda olmuyor . Hep aynı kişilerin isimleri dönuyor ama gerçekten aralarında çok iyi olanlarda var ve ben bu kadına gerçekten fal baktirdim ve gerçekten de çok iyiydi bana arkadaşlarımın isimlerinden , eski sevgilimin şuan daki kız arkadaşına kadar herseyi söyledi ve burada paylaşamayacağım bi çok sey. Ve tlf numarasinida bu forumdan aldım ve yine bu forumlarda paylaşılan bi çok falcı yı aradım ama ben bu kadından memnun kaldım , baktırdığım diğer falcıların hepsi klasik ve bilindik seyler söyledi , yok adında S var , yok Y var sarısınmı, kumralmı sarışın dersin bende tam onu söyluycektim derler, ağızdan laf almaya çalışırlar ya bu kadın bana bunların hiç birini yapmadı, ve butun içtenliğimle soyluyorum , günlerdir paylaşmak istediğim bi konuydu .Ve benim yerime paylaştığı için arkadaşa tesekkur ediyorum.
Reklam mevzusu forumun kuralları ile ilgili bir şey, falcıların buraya girip başka isimlerle kendi reklamını yapması yasak, konu bu tamamen.
Baktırdım canım saraylıda arıcak fln dedi ama kişi hakkında genel olarak olumlı konuşmadı ilkay gür de arıcak dedi başta ikinci baktırdğımda aramayabilir senin çabanla olucak bişi deyip o da kişi hakkında genel olarak olumsuz konuştuCanim Ilkay gur ve sarayliya baktirmismiydin?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-fal-falcilar.335791/page-5909#post-38706640
Bu yorumu okuyun lütfen, nurayya isimli kullanıcının reklam yapmak için gelen birine yazdığı yorumdur, yorum reklam yapanı hedef almıştır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-fal-falcilar.335791/page-5909#post-38711387
Bu yorumda banladığımız için bizi kınadığınız üyeye ait, nurayya isimli üye kendisiyle ilgili yazmadığı halde yazılmış.
Şimdi verilen cezayı tekrar bir değerlendirin, 2 yorum yapan diyerek kırdığınız üyeyi de düşünün tabii.
Reklam yapanlar da bir şekilde belli oluyor, yöneticiler farkediyor ve gerekli müdahaleyi yapıyodur, biz konumuzdan şaşmayalım bence[/QUOT
Sonradangurmenin yaptığı terbiyesizlikk resmen ! Ben ona yazmadığım halde bana hakaret etmiş . Yapılan büyük bir ayıp, bana bunları yaDığını görünce dumur oldm resmen noluyoruz dedim. Düzgün okuyup anlaması gerekiyor !
Olanlara şaşkınımm şuann ,
Fistiklar burdaki sacmaliklari bir kenara atarak bugun yeni fi falciya gittim kadikoyde isim vermicem 20 tl bakio yarim saat bakti ve soklardayim beni takip eden ve yorumlarimin hakkini veren bikac kisi ile ozelden paylasabilirim bilgileri asikar yazip herkes faydalansin istemiyorum tecrubelerimden xxkisileri zaten yasaklayacagim hicbir tavsiyemden yararlanamayacaklar bu arada yaktencim ve brush ugrasmananiza luzum yoktu herkesin tarzi ortada opuorum canlarim.Arkadaslar inanmıyorum yaa.. millet apaçık reklam yapiyo.. haksiz yere sonradangurme arkadasimizin hesabini pasifize etmisler.. kendisini reelde de taniyan biri olarak cok sasirdim.. Dünyanın falcisina gidip herkese burda oneride bulundu.. şuna buna gitmeyin diye uyardı. . Dün ben burda gördüm medyumaraf 7 tl olmus diye hemen girdim 15 oldugunu görünce baktırmicaktim.. o siteye yazip fiyati dusurttu.. daha ne istiyosunuz abii...
Kesinlikle baktir tatlim kadin cok iyi ben yazdigimda 7 tl idi 15 yapti opnustum yine 7 yapti simdi 10 yapmis baktiran arkadaslar donuyor bana ama reklam yapmis oldum iyi oldugundan bahsedince bence denemelisin bende suan venusun kizina yolladim 8tl tarot beklemedeyimTellwe'de medyumaraf'la ilgili ne düşünüyorsunuz?
Fistiklar burdaki sacmaliklari bir kenara atarak bugun yeni fi falciya gittim kadikoyde isim vermicem 20 tl bakio yarim saat bakti ve soklardayim beni takip eden ve yorumlarimin hakkini veren bikac kisi ile ozelden paylasabilirim bilgileri asikar yazip herkes faydalansin istemiyorum tecrubelerimden xxkisileri zaten yasaklayacagim hicbir tavsiyemden yararlanamayacaklar bu arada yaktencim ve brush ugrasmananiza luzum yoktu herkesin tarzi ortada opuorum canlarim.
Fistiklar burdaki sacmaliklari bir kenara atarak bugun yeni fi falciya gittim kadikoyde isim vermicem 20 tl bakio yarim saat bakti ve soklardayim beni takip eden ve yorumlarimin hakkini veren bikac kisi ile ozelden paylasabilirim bilgileri asikar yazip herkes faydalansin istemiyorum tecrubelerimden xxkisileri zaten yasaklayacagim hicbir tavsiyemden yararlanamayacaklar bu arada yaktencim ve brush ugrasmananiza luzum yoktu herkesin tarzi ortada opuorum canlarim.
Benimle dialoga girme hepiniz benden hoca bilgisi istedi demet25 de istedi cevap vermeyince baska davraniliyor rica ediyorum gonderilerimle ilgilenme bundan sonra yazsanda cvp alamayacaksin ozel msjlar duruyor ispat edebilirim cift tarafli yayinciligi nokta dialog istemiyorum.Kendi tarzını sorguladın mı sen ? Ben sana bile yazmamışken dönüp bana hakaret etmen terbiyesizce !
Benimle dialoga girme hepiniz benden hoca bilgisi istedi demet25 de istedi cevap vermeyince baska davraniliyor rica ediyorum gonderilerimle ilgilenme bundan sonra yazsanda cvp alamayacaksin ozel msjlar duruyor ispat edebilirim cift tarafli yayinciligi nokta dialog istemiyorum.
Demet25 yazdi mesaj hoca icin iftira degil bazi arkadaslara yolladim sahidim var rica ediyorum beni kendine rakip gorme olamazsin isine bak kaale almiyorumYayınlasama hadiii !!!!!!!
Ben sana mesaj bile atmadım bu kadar haklıysan yayınlaa !!!!! Benimm hiç korkummm yok !!!!
İnsanlara iftira atma ,
Ayrica bu ne !!!!!!!!!!!! Kendine gel muhatabim degilsin kendini kucuk dusurmeDemet25 yazdi mesaj hoca icin iftira degil bazi arkadaslara yolladim sahidim var rica ediyorum beni kendine rakip gorme olamazsin isine bak kaale almiyorum
Ayrica bu ne !!!!!!!!!!!! Kendine gel muhatabim degilsin kendini kucuk dusurme
Kesinlikle baktir tatlim kadin cok iyi ben yazdigimda 7 tl idi 15 yapti opnustum yine 7 yapti simdi 10 yapmis baktiran arkadaslar donuyor bana ama reklam yapmis oldum iyi oldugundan bahsedince bence denemelisin bende suan venusun kizina yolladim 8tl tarot beklemedeyim
Ben hic soru sormadim ilk dun denedim zaten denemedigim birini onermiyorumÖncelikle hoşgeldin
Yolladım ona, pek duymak istemediğim bir şey söyledi ama doğruysa tabi yapcak bir şey yok, bakcaz bakalım
Ben genel yorumları merak ettim tutan var mı diye, saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?