İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende eski üyeyim aama yiğit konusunda negatif dusunen nadir kişilerden birisin .. elbette yazabilirsin cikmayan fali ama çıkanlar da yazabilir.. ve karalama yapacak sekilde degilde fikir olarak yazilmali bence
çıkmayan fal ıcın canım çıktımı dıyeyım ayrıcana burda yıgıtın bır cok numarasını verdım bır cok kısıye tavsıyede ettım bana çıkmadı dedım o sıralar andacada gıdıyordum onunda çıkmadı sımdı andacı kım savunacak

sonradangurmeyim dedi:
Hayatim.mehmet falci degil 60 yaslarinda gozleri gormeyen nur yuzlu para hirsi gudmeyen bir hoca samimiyetine inanmadigim birini asla onermem ben gittim huzur doldum oderece hilal arkadasima da soz vermistim bu aksam goturucem onu armutlu tarafinda adres verebilirim ama sira.cok oluyor erken gtmek gerekiyor sabah 7de falan
Genişletmek için tıkla...
ben memet hocayı tanıyorum cok ıyı bırı ben hastalanmıştım annemler ona götürdüler 3 gece okudu benı ıyı gelmıstı karanfıl köyde genelde hasta ınsanlar gıdıyor okutmaya oyle bılıyorum
demet25, 30 Aralık 2014 K.İ.B.
#58939 + Çoklu Alıntı Cevapla
sonradangurmeyim bunu beğendi.
böyle polemiklere gırmek ıstemıyorum ama dedıgım soyledıgım hoca buydu konuşmamızda hocayı tanıdığımı soyledım bunda ne var anlıyamadım

Ben sana cikmayan falı çıktı de .. mi dedim.. saniyorum yazdigimi yanlış okudun canim

evet memet hocayı sormuştum cunku benım tanıdığım hocaydı zaten kor hocadır karanfılkoydedır kendısı hasta ınsanlar gıder nazarlananlar vs bunda ne var anlıyamadımkı konuşma uslubun zaten kısılıgını yansıtıyor burayı karıştırdın zaten daha yenı uyesın burda kimseyle tartışmaya gırmedım5 senedır uyeyım buraya kimseye terbıyesızlıgım olmadı

Bu ne perhiz bune lahana tursusu acaba dun yokken arkamdan konusan donmeyecegimmi sandi

Arkadaslar kurtulusa randevu aldim demistim baktirdim patlasiyorum : oncelikle inanilmaz pozitif bir enerjisi var ce cok kaliteli konusmasi uslubu mesafesi hayran kaldim ce biraz konusunca sasirmadimda buna cok egitimli donanimli bir cocuk yani negatif enerjinizi emiyor o kesin Fala gelince bir cok seyi bildi cok gercekci bakuyor inancli biri asla gelecegi gordugunu idda etmiyor hisleri kucetli yani show yapip size bos vaatlerde bulunmuyor ama biraz sert motive etmiyor tarihler veriyor su su tarihlere dikkat et o tarihte sunlardan kacin bunlari tasarsan soyle davran diye seni yonlendiriyor benim iliskim sorunlu aldatildigimi dusunuyordum bunlari soyledi aldatilmadigimi yanildigimida soyledi bi kac tarih verdi olatdan bahs etti bekliyorum ha birde aileme yapilan buyuleri bir bir soyledi sordum anneme hepsi yasanmis ozetle ben memnun kaldim... tabiki tercih sizin denyin derim

Bebeim ben gozardi ettim sende et onlar benimle konusmaya bile erisemez gormuyorum kucuk insanlarii
Evde aldatilip aldatilip pc basinda oturup falci aramaktan basi donmus senin tirnagin olsa ya git bi ise girde bir ise yara evde bu hale gelmissin yazik sana :)

Acaba bu kaba konusmalari adminler gormuyo mu .. tanimadan etmeden bi insana nasil basit diyebilirsin sen.. hayretsin
Bildirim yapmazsanız nerden bilecek adminler?
Her yorumun altında K.İ.B. butonu vardır, yazılan uygunsuz, site kurallarına aykırı yorumları bildirmeye yarar.

Bu yorum geneledir.

Ve görüyorum ki topikte hala herşey aynı tas aynı hamam.
Burası mahalle değil...

Tatlim banada ulastirirmisin numarayi bende tecrube edeyim

vallahi ben falcı falcı gezdiğim için gezmeyin diye yazdım :)

denemesi bedava :)

ben bir kere paylaştım numarayı yine paylaşayım battı balıkm yan gider :)

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kim bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…