çıkmayan fal ıcın canım çıktımı dıyeyım ayrıcana burda yıgıtın bır cok numarasını verdım bır cok kısıye tavsıyede ettım bana çıkmadı dedım o sıralar andacada gıdıyordum onunda çıkmadı sımdı andacı kım savunacakBende eski üyeyim aama yiğit konusunda negatif dusunen nadir kişilerden birisin .. elbette yazabilirsin cikmayan fali ama çıkanlar da yazabilir.. ve karalama yapacak sekilde degilde fikir olarak yazilmali bence
Ben hic soru sormadim ilk dun denedim zaten denemedigim birini onermiyorum[/QUO
Acaba bu kaba konusmalari adminler gormuyo mu .. tanimadan etmeden bi insana nasil basit diyebilirsin sen.. hayretsinYaa yürü git işine benim basit insanlarla işim yok
Ben sana cikmayan falı çıktı de .. mi dedim.. saniyorum yazdigimi yanlış okudun canimçıkmayan fal ıcın canım çıktımı dıyeyım ayrıcana burda yıgıtın bır cok numarasını verdım bır cok kısıye tavsıyede ettım bana çıkmadı dedım o sıralar andacada gıdıyordum onunda çıkmadı sımdı andacı kım savunacak
Evet tatlim tatlim venusun kizina baktirmayin tellwede rezalet ayrica begenmediginiz falin iadesini talep edebiliosunuz ediyorlarO zaman senin de tutup tutmadığını görmen için zamana ihtiyacın var galiba dimi canım
Acaba bu kaba konusmalari adminler gormuyo mu .. tanimadan etmeden bi insana nasil basit diyebilirsin sen.. hayretsin
Bebeim ben gozardi ettim sende et onlar benimle konusmaya bile erisemez gormuyorum kucuk insanlariiAcaba bu kaba konusmalari adminler gormuyo mu .. tanimadan etmeden bi insana nasil basit diyebilirsin sen.. hayretsin
Evde aldatilip aldatilip pc basinda oturup falci aramaktan basi donmus senin tirnagin olsa ya git bi ise girde bir ise yara evde bu hale gelmissin yazik sana :)Bebeim ben gozardi ettim sende et onlar benimle konusmaya bile erisemez gormuyorum kucuk insanlarii
bak cnm ben zaten sana açıkta yazdım bunu memet hocanın kor hoca olduğunu gıttıgımı sen benım yazdıklarımı burda yazmanın anlamı nedır yanıBu ne perhiz bune lahana tursusu acaba dun yokken arkamdan konusan donmeyecegimmi sandi
Bildirim yapmazsanız nerden bilecek adminler?Acaba bu kaba konusmalari adminler gormuyo mu .. tanimadan etmeden bi insana nasil basit diyebilirsin sen.. hayretsin
Tatlim banada ulastirirmisin numarayi bende tecrube edeyimArkadaslar kurtulusa randevu aldim demistim baktirdim patlasiyorum : oncelikle inanilmaz pozitif bir enerjisi var ce cok kaliteli konusmasi uslubu mesafesi hayran kaldim ce biraz konusunca sasirmadimda buna cok egitimli donanimli bir cocuk yani negatif enerjinizi emiyor o kesin Fala gelince bir cok seyi bildi cok gercekci bakuyor inancli biri asla gelecegi gordugunu idda etmiyor hisleri kucetli yani show yapip size bos vaatlerde bulunmuyor ama biraz sert motive etmiyor tarihler veriyor su su tarihlere dikkat et o tarihte sunlardan kacin bunlari tasarsan soyle davran diye seni yonlendiriyor benim iliskim sorunlu aldatildigimi dusunuyordum bunlari soyledi aldatilmadigimi yanildigimida soyledi bi kac tarih verdi olatdan bahs etti bekliyorum ha birde aileme yapilan buyuleri bir bir soyledi sordum anneme hepsi yasanmis ozetle ben memnun kaldim... tabiki tercih sizin denyin derim
sonradangurmeyim rica etsem yedikule Aysel in telefonunu mesaj atar mısın.Ben yoldaim gidiyorum bu arada yedikule aysel abladan ciktim cok nokta atisli bakti 20 tl verdim islem var ustunde dedi ve bikac sey alip c.ba gelmemi istedi telefonu var bende:)
ben bir kere paylaştım numarayı yine paylaşayım battı balıkm yan gider :)Canım yaklaşık 1 ay önce baktirdim ,butun içtenliğimle soyluyorum yok böyle bisey, bana isimler söyledikce vücudunda ne kadar tuy varsa hepsi ayaklandı, adı Roza numara paylaşmak yasak sanırım ama değilse yayınlarım.
canım kim bu?Fistiklar burdaki sacmaliklari bir kenara atarak bugun yeni fi falciya gittim kadikoyde isim vermicem 20 tl bakio yarim saat bakti ve soklardayim beni takip eden ve yorumlarimin hakkini veren bikac kisi ile ozelden paylasabilirim bilgileri asikar yazip herkes faydalansin istemiyorum tecrubelerimden xxkisileri zaten yasaklayacagim hicbir tavsiyemden yararlanamayacaklar bu arada yaktencim ve brush ugrasmananiza luzum yoktu herkesin tarzi ortada opuorum canlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?