iki tane aynı nick alınmıyor tabi... benim paylaştığım iletide aynı kişi kendi kendine cevap veriyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-fal-falcilar.335791/page-5918#post-38738908
Canim birzamanlar ben senin durumundaydim.o kadar kotuydumki etrafimda bir tek dert anlatacak dostum kalmamış ti.cok şükür şimdilerde iyiyim ama ben o kötü dönemlerde haftada 3-4fal baktirdigimi bilirim.simdi ise en son nezaman fal baktirdigimi hatırlamıyorum. En son Edirne ye Melahat için gidip gelince birde üstüne ona ulasamamin hayal kırıklığı ni yasayinca hevesim kaçtı bu aralar fal baktirmaya anladım ki insan morali bozuk olunca belirsizlik lerde kalınca sarıyor fala yoksa hayatı olağan giden hiç kimse nin cani fal istemiyor.Ayda kac kez fal baktiriyorsunuz? Bazen her gun konusmaya ihtiyacim oluyor. Ben de cok yalniz oldugum icin sanirim telde fal baktiriyorum. Sonra cok oldu diyorum. Bi suru para..... bi yandan da amacim dertlesmek. Sirf beni dinlesin diye psikologa gitsem on katini verirdim diyorum. Yani faldan cok sohbet icin baktiriyorum. Sizin ortalama ayda kac faliniz var ?
Hem cok dostum yok hem de olanlari da ayni seylerle kacirmak istemedigim icin arrtik anlatmiyorum onlara. Ruh hali normal olmayan birini zaten kimse uzun sure cekemez. Bazen benim de haftada 4 oluyo. Umarim bi gun hicbirimizin ihtiyaci kalmaz. Gezip dolassam bu kadar kafaya takmicam ama evden cikinca da annem sorun cikariyor. O yuzden dort duvar arasinda neyi bekliyorum bilmeden bekliyorum. Telefon ve bi falci numarasi iste o an tek rahatlama yolu oluyor. Yine ayni soruyu sorayim o zaman telde bakan yeni birileri var mi bildiginiz varsa numara beklerimCanim birzamanlar ben senin durumundaydim.o kadar kotuydumki etrafimda bir tek dert anlatacak dostum kalmamış ti.cok şükür şimdilerde iyiyim ama ben o kötü dönemlerde haftada 3-4fal baktirdigimi bilirim.simdi ise en son nezaman fal baktirdigimi hatırlamıyorum. En son Edirne ye Melahat için gidip gelince birde üstüne ona ulasamamin hayal kırıklığı ni yasayinca hevesim kaçtı bu aralar fal baktirmaya anladım ki insan morali bozuk olunca belirsizlik lerde kalınca sarıyor fala yoksa hayatı olağan giden hiç kimse nin cani fal istemiyor.
kuzum bilmem ki. kendi kendine konuşuyor olunca iki üyelik var diye yorumladım. ama esası kim ya da ikincisi kim bilmiyorum. bir tanesi bu gibi sadece :)2. üyelik kim ben anlamadım? yani esas üyelik ve 2. üyelik kim?
Her kimse bu Falci burdan açıkça yaz reklam cilara benziyor sun bu tavrinla...Kizlar islrm yaptirmak isterseniz muhtesem birini taniyorum
Fiyati biraz tuzlu ama gercekten sonuc aliniyo reklam diil amacim
Isterseniz ozelden yazin bana
Ne kadar gercek oldugunu anlicaksiniz
İnsanlar olmuş kalles boşver dost diye bir kavram yok.insallah yakın zamanda sorunların dan kurtulursun canım. Bol bol yasin Suresi oku gor bak her işin yoluna girecek.Hem cok dostum yok hem de olanlari da ayni seylerle kacirmak istemedigim icin arrtik anlatmiyorum onlara. Ruh hali normal olmayan birini zaten kimse uzun sure cekemez. Bazen benim de haftada 4 oluyo. Umarim bi gun hicbirimizin ihtiyaci kalmaz. Gezip dolassam bu kadar kafaya takmicam ama evden cikinca da annem sorun cikariyor. O yuzden dort duvar arasinda neyi bekliyorum bilmeden bekliyorum. Telefon ve bi falci numarasi iste o an tek rahatlama yolu oluyor. Yine ayni soruyu sorayim o zaman telde bakan yeni birileri var mi bildiginiz varsa numara beklerim
Medyum belkiz besbudakHer kimse bu Falci burdan açıkça yaz reklam cilara benziyor sun bu tavrinla...
Burasi özelden reklam paylaşma platformu değil.
Cok istiyorsan reklam para wer google de yap reklam ini
Ben denemeye gonulluyumGecen deneyinlerimi uzunca yazip bkoyde yeni birini kesfettim demiştim ozelden cok mesaj gelmiş genel bi aciklama yapayim.onlarca falciya gittim mahkemelik oldugum benden nefret eden eski sevgilimle ne zaman yuzlesicemin cvbini almak için. Ne numarasi vardi ne de ailesi bana cvp veriyordu.artik evinde kalmıyor isini degistirmisti olaylar cok buyumustu oda beni savciliga sikayet etti bnde ona iki dava actim.hayatim altust oldu sevgi nefret arasindaydim tek istedigim yuzlesmekti ama imkansizdi.
falcilar...su zaman bu zaman dedi bu zaman geldi ve gecti gunler hicbiri çıkmadıbnde aptallar gibi umutla bkledim nasil beklemezsinizki isim veriyorlar once sonra tarih.ismi bilen bunuda bilir diyorum içimden). Bkle bkle paralar gitti daha beteri umutlarim gitti...iyice takıntılı oldum sonra vazgectim fal isinden dedimki bosver sadece eglen uzun zaman gitmedim.
Sonra bu bahsettigim kadinla tanistim aralik 27 filandi gittik.cok genel bakti once memnun olmadim sonra soru sor dedi sordum ne zaman gelicek diye. Ocak ilk haftasi tel gorusmesi var 18 e kadar ise yuzyuze gorusme var dedi
3 ocak gunu o kisi beni aradi inanamadim ve dedi ki istanbulda degilim iki haftaya kadar gelicem yuzyuze geliriz,.simdi o ikinci tarihi bkliyorum ve oldugunda herkese numarasini gonul rahatligi ile vericem.Kimsenin umudunu parasini kaptirsin istemem ne demek oldugunu iyi bilirim.
Çiçekcim uğraşma arkadaş bayaaa bi artist çıktı falcinin ikinci dediği çıkana kadar soylrmeyecekmis kim olduğunu birazda merak uyandırıyor bu haller doğrusu :) madem yardımcı olmayacaksiniz ne diye gelip konusuyorsunuz diye sormak istiyorum ama neysee alıştık artkBen denemeye gonulluyum
Yok canım ben aradım gecen hafta kadıkoydeydim kapatmış sevgi hnm iki yıl olmuş ama mantıcı varmış arkadasım baktırmış iyi dedi bende o mantıcıya sewgıyı sordum bılmıyorum dedi ustunde kahve tarot yazıyordu baktırmadım mantı ve fal ne alaka dıye tesaduf arkadas orda baktırdım dedi haftaya o kadına baktırcam ben yazarım sizleredeKadikoy'de Sevgi cafede Sevgi hanim varmis fal bakan. Bugun arastirirken rastladim, ama 2013'te yapilmis hakkindaki yorumlar. Hala duruyor mudur merak ediyorum. Bugun Kadikoy'e gidip arastiracagim, bulursam fal baktiracagim. Insallah kapatmamislardir. Iyi ovmus bir kose yazari kendisini. Reks sinemasinin karsisinda bir kafe.
Arkadasim sen parayi sokaktan mi topluyosun...gecen mesajimda uzun uxun diger gittigim falcilari paylastim.ilk defa dedigi cikan biri oldu dedim samimiyetlede durumumu anlattim.tesaduften dolayi dedigi cikti diye ne burdaki insanlari kandiririm nede dedigi çıkmayan birinin reklamini yaparim.ikinci dedigi ciktiginda anlayacağız ki tesafuf degil bu kadin bu isi iyi biliyor. Siz alismissiniz isim ver numara ver ama kusura bakma sokaga atılacak bir paranin gunahina ortak olmamÇiçekcim uğraşma arkadaş bayaaa bi artist çıktı falcinin ikinci dediği çıkana kadar soylrmeyecekmis kim olduğunu birazda merak uyandırıyor bu haller doğrusu :) madem yardımcı olmayacaksiniz ne diye gelip konusuyorsunuz diye sormak istiyorum ama neysee alıştık artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?