roza bu ama telefondan bakıyor mekanda çalışmıyorcanım kim bu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact
Şimdi gidin verdiğim linkten yönetime mail atıp Mune banladı deyin.
Ama topikte fal yorumlarına devam edin, zira artık bu polemik burda devam ederse Kazen devreye girer, o girerse tavrı sert olur.
Hangisi ikinci uyelik?Diyemez cunku 2. uyelik var.
Bekleyelim, umarım açıklar.kendisinin aciklamasini bekleyecegim
150 lira cok fazla ve bu forumda senden baskasindan duymadım adını. . Bi tane pahali antalya saadet vardı. . Ona bile vermedim o kadar para burda defalarca bahsedildigi haldeben bir kere paylaştım numarayı yine paylaşayım battı balıkm yan gider :)
531 430 0162
Tahmin ettiğim kişi çıktı, kendi adıma yalnızca şunu söyleyeyim çok ayıp ettin x.Bekleyelim, umarım açıklar.
Iki tane aynı nick ile Üyelik alinmiyo ki.. ben kullanıcı adi belirlerken hep hata verdi.. bu kullanıcı adi kullaniliuo diye. .ikinci üyelik bu mu acaba? kendi kendine konusma var gibi geldi...
sonradangurmeyim dedi: ↑
Bebeim ben gozardi ettim sende et onlar benimle konusmaya bile erisemez gormuyorum kucuk insanlarii
sonradangurmeyim dedi:
Evde aldatilip aldatilip pc basinda oturup falci aramaktan basi donmus senin tirnagin olsa ya git bi ise girde bir ise yara evde bu hale gelmissin yazik sana :)
daha sıra gelmedi ya9. sıradayım şu an. anca haftasonu bakar herhalde..
Sıra gelmedi mi hala?
Kızlar ben de dün şenaya gittim hayatımın en kısa falıydı malum insanla ilgili şubatta görüşceksiniz ama olmıcak dedi
maalesef hala bekliyorum canım ya, 4. sıradayım umarım beklediğime değer
Merhaba arkadaşlar yaşadığım deneyimi aktarıcam tellwede baktırdığın falların çoğu patladı ama iki kişinin dediklerini aynen yaşıyorum ruhani ve medyum araf imkansız dediğim bir şey olacak diyen iki kişi oldu ve hepsi de çıktı gönül rahatlığı ile baktırabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?