İstanbul'da Fal - Falcılar

ikinci üyelik bu mu acaba? kendi kendine konusma var gibi geldi...

sonradangurmeyim dedi: ↑
Bebeim ben gozardi ettim sende et onlar benimle konusmaya bile erisemez gormuyorum kucuk insanlarii

sonradangurmeyim dedi:
Evde aldatilip aldatilip pc basinda oturup falci aramaktan basi donmus senin tirnagin olsa ya git bi ise girde bir ise yara evde bu hale gelmissin yazik sana :)

ben bir kere paylaştım numarayı yine paylaşayım battı balıkm yan gider :)

531 430 0162
150 lira cok fazla ve bu forumda senden baskasindan duymadım adını. . Bi tane pahali antalya saadet vardı. . Ona bile vermedim o kadar para burda defalarca bahsedildigi halde

Iki tane aynı nick ile Üyelik alinmiyo ki.. ben kullanıcı adi belirlerken hep hata verdi.. bu kullanıcı adi kullaniliuo diye. .

aman ya neler olmus burada boyle..hic hos degil,ayrica burasi fal topigi degilmi,ne boyle islen yaptirmalar,buyuler falan konusuluyor..bu devirde hala bunlara inanan mi var ya..

Herkesin aklını başından alıcak olan bi fal deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim hayatım bpyumca fala meraklı olduğum için gitmediğim falcı vermediğim para kalmadı 1 bucuk yuldır devamlı gittiğim tek bir falcı var fenerbahce nostradamus cafede füsun hanım her dediğinin cıkması bir yana hayat enerjimi değiştirdi ve türkiyede sadece onun baktığı bir fal cesidi olan ebced falını herkese öneriyorum ayrıca kodlama yaptırdım kendisine ve bütün kağıda yazdığım istekler gerçeklesti kursun dokmesi hayat enerjimi yerine getirdi ona gittiğim günden beri hayatım 100 de yüz değişti bu işin ehli olan bir insan meraklıların mutlaka denemesi gerekiyor ebced füsun olarak bilinir google ye yaZarsanız zaten ebced fusun diye yorumları göreceksiniz herkese sevgiler hepinizin dilekleri gerçek olsun kızlarrrr

Kızlar ben de dün şenaya gittim hayatımın en kısa falıydı malum insanla ilgili şubatta görüşceksiniz ama olmıcak dedi

Merhaba arkadaşlar yaşadığım deneyimi aktarıcam tellwede baktırdığın falların çoğu patladı ama iki kişinin dediklerini aynen yaşıyorum ruhani ve medyum araf imkansız dediğim bir şey olacak diyen iki kişi oldu ve hepsi de çıktı gönül rahatlığı ile baktırabilirsiniz

Kızlar ben de dün şenaya gittim hayatımın en kısa falıydı malum insanla ilgili şubatta görüşceksiniz ama olmıcak dedi

Şenay bana anda çok iyi tuttutmuştu , nokta atışları vardı.
İki hafta sonra görüşceksiniz dedim olumlu olcak dedi ,
2 ay geçti ne arayan var ne soran :))

maalesef hala bekliyorum canım ya, 4. sıradayım umarım beklediğime değer

Ben de burdan okumuştum biri naazz'ı yazmıştı, ona gönderdim, 3. sıradaydım, 3 gün oldu 2. sıradayım hala
Aslında çevrimiçi olunca göndermek lazımmış galiba, güniçi aktif diye yazınca ben aldandım, şimdi de iptal etmek istemiyorum bu kadar bekledim diye

Ben de medyumaraf'a baktırdım geçenlerde, benim soruma göre çok yönlendirilmiş bir yorum gibi geldi bana, bir de "seni bu kadar üzen bir adam için üzülme boşver yoluna bak sen" demesi de bana hiç objektif gelmedi, bunu benim arkadaşlarım da söyler zaten
Ne biliyim ben bir falcıdan böyle bir yorum duymak istemem amaaaaan boşver ne takıyosun demek hiç profesyonelce değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…