İstanbul'da Fal - Falcılar

Sonunda baktırabildin yani canım tebrikler
Ben de bir ara baktırayım o zaman
Ben de naazz'a baktırdım kahve falı, o da iyiydi bana göre ama gelecek için işte beklemek beklemek beklemek.... gerek

Kadıköyde sini mantıdan mı bahsediyosunuz ? baktırınca bilgilendirme yapar mısnız?

Sana burda kimseyi kandiriyorsun diyen yokki ayrıca böyle gizem lere hiç gerek yok önemli olan çıkıp cikmamasi değil falinin kime gittiğini yazarsan belki aramizda ona giden biri olur ve burda yorum yazar. Haa ayrıca şunu belirtmek istiyorum diyelim ki ikinci werdigi tarih te sana çıktı biz bu falcinin sana cikan tarihine göre mi ölçütü muzu belirleyip ona gideceğiz, hadi belirleyip gittik diyelim ya bize cikmazsa ozaman yine sana uyup paramizi çöpe atmis olacağız. Yaziklarin akil mantığa uygun değil. Burasi falci lar hakkında bilgi edinme platformu.

Arkadaslar merhabaa :))
ben sizden tavsiye isticem.arkadasim ve ben falciya gitmek istiyoruz daha once pek bi fal deneyimimizde yok acikcasi ve ogrenciyiz haliyle vericegimiz paraya degsin istiyoruz.O kadar cok kisi hakkin oyle cok yorum var ki okumakla olmicak yardim istiyim dedim.Atmasyonu iyi birilerini onerebilir misiniz rica etcem :)) verebilicegimiz maksimum fiyatta 30-40 lira yardimci olursaniz cok sevinirim iyi aksamlaar

Atmasyonu iyi derken yanlis yazmisim atmasyonu olmayan,iyi birini onerir misiniz demek istemistim

Arkadasim burada yayınladığim ilk mesajda yeterince gittigim falcilar hakkinda cok genis bilgi verdim. ...benim icin olcut kendi falimin çıkması ciksin sen ister git ister gitme ozmn sana bana fali çıkmadı gitmeyin yazarim vebalini almam. Burada gercekten yazacagimiz bir harfle birisimle 100 200 hatta 300 lirasını feda edenler var yasadiklari onlari bu hale getirmiş tipki eskiden bnm oldugum gibi...sen gitmezsin onlar gider dolandirilir bende bunun gunahini almam ortak olmam.ozelden bana atilan mesajlari bilmiyorsun konusuyorsun iyiki isim telefon vermemisim.dedikleri cikana emin olana kadarda vermeyecegim.burada son parasini falciya verenler var.o tarih gelsin olsun olmasin buna gore ismini verecegim su kadina baktirdim dediginin bazisi cikti cikmadi gerisi size kalmis diye.baska falci sor gecmiste yazdigim mesajdan sana hmn bilgi vereyim.

Surdan biri hakkinda bilgi iste seve seve veririm cunku denedim hepsini biliyorum detaylica soylerim elimde varsa iletişim nolarini veririm

Surdan biri hakkinda bilgi iste seve seve veririm cunku denedim hepsini biliyorum detaylica soylerim elimde varsa iletişim nolarini veririm
Kutulus Melahat bende kisileri karistirdi acikcasi çok tatmin etmedi beni..
Zaten diğer yazdığın bir kaç kişi hakkında olumsuz goruslerine katılıyorum.
İnşallah sana verilen ikinci tarih tutar ama Bakırköy falcilari falda başarısız genelde.
Sütlü cafe ye gitmiş tim bir defasında kadın o kadar destekli salladi ki bir an inandım allahtan her söylediğini kagida yazmış tim kagida baktim ki sonradan hiçbir i tutmamis kadının ismi gulden di sanırım

Bu kadin cok meshurmus eskiden evinde bakiyor adini vermiyorum islemde yapiyor diye duydum.umarim birazdaha aciklayabildim.simdi kalkar biri gider islem yapar yuksek para aliruzulurum

O listede en iyi 5
Mari
Aysel
Gunay
Ada
Enfal bnce ama aysel artik bakmiyomus.maride ariyosun 500 kere gelcem diyo bekletiyo ekiyo.

bayanlar daha önce gittiğim falcıları yazdım sizlere paylaştım burdan okuduğum kadarıyla dün o soğuk havada kızmışım sanki düşünün :)) taa ataköy sentinus cafedeki cansuya gittim hiçbirşeye bakmadan bakıyor ne kahve ne tarot yüzüne konuşuyo ve herşeyi biliyor ama tabi geleceğe dair dedikleri ne derece çıkar onu bilimyorum bkleyip görücm eğer tarihi çıkarsa ki var daha olursa paylaşırım sizinle

Anlık süper ama gelecek fos bekleme boşuna

haha durum o kadar vahim yani :)) zaten bende pek inanmamıştım çünkü benim için imkansız bir durum :)) peki önerebileceğiniz bir falcı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…