kızlar klothoyagmur harika, enerjisi ve samimiyeti beni benden aldı gerçekten. Katina falı baktırdım, 2 aylık bir süre verdi o da, ve tüm söyledikleri tam anlamıyla uyuyor bana. bir hafta bekledim ve kesinlikle beklediğime değdi. söyledikleri çıkar mı bilemem ama çok memnun kaldım.
Yok canım ben aradım gecen hafta kadıkoydeydim kapatmış sevgi hnm iki yıl olmuş ama mantıcı varmış arkadasım baktırmış iyi dedi bende o mantıcıya sewgıyı sordum bılmıyorum dedi ustunde kahve tarot yazıyordu baktırmadım mantı ve fal ne alaka dıye tesaduf arkadas orda baktırdım dedi haftaya o kadına baktırcam ben yazarım sizlerede
Merhaba. Arzu'yu bende arıyorum. Bulabildiniz mi?Sirdas cafede arzu wardi onu arıyorum ne zamandır duyan bilen war mi? ???
Sana burda kimseyi kandiriyorsun diyen yokki ayrıca böyle gizem lere hiç gerek yok önemli olan çıkıp cikmamasi değil falinin kime gittiğini yazarsan belki aramizda ona giden biri olur ve burda yorum yazar. Haa ayrıca şunu belirtmek istiyorum diyelim ki ikinci werdigi tarih te sana çıktı biz bu falcinin sana cikan tarihine göre mi ölçütü muzu belirleyip ona gideceğiz, hadi belirleyip gittik diyelim ya bize cikmazsa ozaman yine sana uyup paramizi çöpe atmis olacağız. Yaziklarin akil mantığa uygun değil. Burasi falci lar hakkında bilgi edinme platformu.Arkadasim sen parayi sokaktan mi topluyosun...gecen mesajimda uzun uxun diger gittigim falcilari paylastim.ilk defa dedigi cikan biri oldu dedim samimiyetlede durumumu anlattim.tesaduften dolayi dedigi cikti diye ne burdaki insanlari kandiririm nede dedigi çıkmayan birinin reklamini yaparim.ikinci dedigi ciktiginda anlayacağız ki tesafuf degil bu kadin bu isi iyi biliyor. Siz alismissiniz isim ver numara ver ama kusura bakma sokaga atılacak bir paranin gunahina ortak olmam
Teşekkür ederiz falciyi açıkladığin için internet te bu medyumla alakali bir kaç video izledim ofisi Ortaköy de imiş fiyat hakkında bilgi werebilirsen memnun oluruz.Medyum belkiz
Benim reklamima ihtiyaci olan biri deil zaten.
Sana burda kimseyi kandiriyorsun diyen yokki ayrıca böyle gizem lere hiç gerek yok önemli olan çıkıp cikmamasi değil falinin kime gittiğini yazarsan belki aramizda ona giden biri olur ve burda yorum yazar. Haa ayrıca şunu belirtmek istiyorum diyelim ki ikinci werdigi tarih te sana çıktı biz bu falcinin sana cikan tarihine göre mi ölçütü muzu belirleyip ona gideceğiz, hadi belirleyip gittik diyelim ya bize cikmazsa ozaman yine sana uyup paramizi çöpe atmis olacağız. Yaziklarin akil mantığa uygun değil. Burasi falci lar hakkında bilgi edinme platformu.
Surdan biri hakkinda bilgi iste seve seve veririm cunku denedim hepsini biliyorum detaylica soylerim elimde varsa iletişim nolarini veririmBurada yeniyim hemen tecrübelerimi tecrubelerimizi yaziyorum...cok fal baktirdim arkadas arasinda iyide fal bakarim.kul yutmam yani :)
Mari: gecmiste olmus bugunde olan gizli seyleri bilir su an kocam beni aldatiyor mu gibi sorulari iyi yanitlar sasirtir ama gelecek bana ve diger baktiranlara hic cikmadi
Bakirkoy haci teyze:bakarken agzi burnu yamulur asla söyledikleri çıkmadı tatlidilli birisi
Sentinus cansu:cok ovduler gittim gelecek çıkmadı suan ise cok yanildigi şeyler oldu bosuna gitmeyin
Mandal cafe ada:bana ciktigi cok oldu ama arkadaslarim memnun kalmadı begenmedi son fallarini bnde begenmedim.Tarota bakan baska bir kadinvar o hepten beter sakin.
KAaragumruklu gunay abla:tatli kadın gecmis supet gelecek tarihler olmadi.
BAkirkoy enfal:cok kisiyi sasirtmistir ama gelecek fali bnde ve cevremde tutmadi.isim veriyor ama gelecek tutmayinca ne yapayim.
symbol cafe Beşiktaş meryem:tanıdıklarim cok begeniyor ama ben begenmedim bana tutamadı.
Dejavu yigit:hic begenmedim hic tutmadı arti elektirigi iyi degil.
laf cafe bakirkoy:adini hatirlamiyorum ama tatli bir bey tarihleri tutmadi ama isim verdi resmen terapi yapti ciktigimda mutluydum.o an iyi geldi
Sefakoyde ateşe bakan kadın: berbatti tam bir fiyasko
Kurtulus melahat:cafe falcilar ına nispeten iyidir. Dedikleri cikar
Yedikule aysel:garip bi kadın dedikleri çıktı ama tesadufte olabilir ariyosun ariyosun telini acmaz sinir ediyor adami
Eyup ssk nin ordaki hoca:sakin gitmeyin fiyasko dolandirici gibi geldi buyu muyu var aslaaaaa
Bakirkoy tasula:hic çıkmadı ne suan ne gelecek
Osmanbey pasajdaki bey:super bakmiyor arada bi tutuyor soyledikleri.
sayisiz cafe isim daha var ama hepsi fiyasko...gelecekleri tutmadı hic.
fakat bkoyde bir kadin kesfettim tesaduf mudur bilemem ama 8 aydır tutmayan tarihleri tutturdu.birkackez daha gidicem adini vermiyorum simdilik.
Benim deneyimlerim bunlar.
Kutulus Melahat bende kisileri karistirdi acikcasi çok tatmin etmedi beni..Surdan biri hakkinda bilgi iste seve seve veririm cunku denedim hepsini biliyorum detaylica soylerim elimde varsa iletişim nolarini veririm
Bu kadin cok meshurmus eskiden evinde bakiyor adini vermiyorum islemde yapiyor diye duydum.umarim birazdaha aciklayabildim.simdi kalkar biri gider islem yapar yuksek para aliruzulurumKutulus Melahat bende kisileri karistirdi acikcasi çok tatmin etmedi beni..
Zaten diğer yazdığın bir kaç kişi hakkında olumsuz goruslerine katılıyorum.
İnşallah sana verilen ikinci tarih tutar ama Bakırköy falcilari falda başarısız genelde.
Sütlü cafe ye gitmiş tim bir defasında kadın o kadar destekli salladi ki bir an inandım allahtan her söylediğini kagida yazmış tim kagida baktim ki sonradan hiçbir i tutmamis kadının ismi gulden di sanırım
O listede en iyi 5Kutulus Melahat bende kisileri karistirdi acikcasi çok tatmin etmedi beni..
Zaten diğer yazdığın bir kaç kişi hakkında olumsuz goruslerine katılıyorum.
İnşallah sana verilen ikinci tarih tutar ama Bakırköy falcilari falda başarısız genelde.
Sütlü cafe ye gitmiş tim bir defasında kadın o kadar destekli salladi ki bir an inandım allahtan her söylediğini kagida yazmış tim kagida baktim ki sonradan hiçbir i tutmamis kadının ismi gulden di sanırım
ewet ewet siniymiş tamm canım bu hafta sonu dusunuyorum söylerimKadıköyde sini mantıdan mı bahsediyosunuz ? baktırınca bilgilendirme yapar mısnız?
nasıl geçti yorumlar nasıl acaba :)Sonradangurme ile kadikoy istanbul cafe sema ya geldik ... bakalim.....
bayanlar daha önce gittiğim falcıları yazdım sizlere paylaştım burdan okuduğum kadarıyla dün o soğuk havada kızmışım sanki düşünün :)) taa ataköy sentinus cafedeki cansuya gittim hiçbirşeye bakmadan bakıyor ne kahve ne tarot yüzüne konuşuyo ve herşeyi biliyor ama tabi geleceğe dair dedikleri ne derece çıkar onu bilimyorum bkleyip görücm eğer tarihi çıkarsa ki var daha olursa paylaşırım sizinle
Hemde ne fos birtane dedigidemi cikmaz bu kadar isim ve durumu bilince tamam diyorsun ama maalesefAnlık süper ama gelecek fos bekleme boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?