haha durum o kadar vahim yani :)) zaten bende pek inanmamıştım çünkü benim için imkansız bir durum :)) peki önerebileceğiniz bir falcı var mı ?
Eveett ... her zaman derim.. bana herkes ayni şeyi söylüyor. . Kadın anda çok iyiydi.. 3 gun içinde biseyler olacak dedi.. bekliyorum.. haber ederim... sonradan gurme icinde ayni sey gecerliydi.. ona da 1 hafta 10 gun dedi bi olayla ilgili... bakalim haber ederim. .nasıl geçti yorumlar nasıl acaba :)
Yakden seni gorunce aklima didem hanim geliyo ulasamadin di mi didemeEveett ... her zaman derim.. bana herkes ayni şeyi söylüyor. . Kadın anda çok iyiydi.. 3 gun içinde biseyler olacak dedi.. bekliyorum.. haber ederim... sonradan gurme icinde ayni sey gecerliydi.. ona da 1 hafta 10 gun dedi bi olayla ilgili... bakalim haber ederim. .
Cnm didem yok gecen bendeki numarasini aradim hala kapali... tlf da yiğit iyi bakio baktirdin mi bilmiyorum ama iyidir yiğit ....Yakden seni gorunce aklima didem hanim geliyo ulasamadin di mi dideme
Telde bakan birini ariyorum hala ve hala
Tellwe'de Naazz'a baktıran vardı dimi öyle hatırlıyorum, memnun kalan var mıydı, ben geçenlerde baktırdım, beğendim tarzını, üslubunu, acaba dediklerini yaşayan var mı, çünkü geleceğe yönelik söylediği şeyler için beklemem lazım, şu anki durumumu iyi analiz ettiğini düşünüyorum üstelik 10 lira, fiyatı da uygun bence
Yiğit ile ayni seyleri soyledi.. Ocak ayinda guzel seyler olacak dedi.. ben memnun kaldim zaten 20 lira :)
Ben baktırmıştım Naazz 'a kahve atmıştım ve çok memnun kalmıştım, verdiği süreler 1 ay ve 70 gün iki ayrı sorum için, şahsım adına tavsiye ederim, durum analizi çok başarılı
Ben baktırmıştım Naazz 'a kahve atmıştım ve çok memnun kalmıştım, verdiği süreler 1 ay ve 70 gün iki ayrı sorum için, şahsım adına tavsiye ederim, durum analizi çok başarılı
git bakalım ne var ne yok... daha uzun bi fal istiyorsan istanbul cafe kadıkoy- sema hnm da an da iiyiydi canımyak_den ben daha bugün gidebileceğim, bir türlü kısmet olmadı, inşallah sen ve arkadaşım gibi memnun kalırım
Sayin arkadaslar yarin itibari ile falcimin kehaneti dogru çıkmakta bir gunum kaldı görüşmem imkansız olan şahıs yarın yuzyuze gorusme teklif etti olmez sag kalirsak oda tutmus olacak.falciyi arayip ismini paylasip paylasmamada sakinci olup olmadigini soracagim.allah herkesin dileklerini yerine getirsin...
Öncelikle inanılmaz sempatik ve pozitif enerji veren, samimi bir kadın bu...Kahve fincanını açtığında ilk olarak iş ile başladık ve iş konusunda yaşadıklarımı, firma içeriğini, ne şekilde bir pozisyonum olduğunu ve firma hakkında neler düşündüğümü bana söyledi ve şu kadar bir zaman önce de yolunu ayırmışsın dedi. Şuan iş bulma-çalışma konusu hakkındaki düşüncelerimi de akabinde söyledi. Ve dedi ki, 1 ve 6 lı günlere dikkat et, sana diyorum ki önce bir bayanla sonrada bir erkekle görüşme yapacaksın.Görüşme yapacağın erkek şu şu tarifte ve şu şu yaşlarda...Burası seni maddi ve manevi yönden mutlu edecek bir yer ve genel merkez tarzında, uluslararası çalışan kalabalık bir yer...Avrupa yakasında olduğunu düşünüyorum çünkü deniz geçip gideceksin dedi. tarih olarak ta 6 şubatı verdi, yani netleşeceği tarih...1 yerden daha bahsetti bana ve oranında simetrik bir bina olduğunu ve denizden uzak bir yerde bulunduğunu, Anadolu yakası olarak düşündüğünü ve benim iki yer arasında kalacağımı belirtti..Yakın zamanda bu görüşmeleri yapacağımı söyleyerek tarih olarak kesinlikle 6 şubat dedi...git bakalım ne var ne yok... daha uzun bi fal istiyorsan istanbul cafe kadıkoy- sema hnm da an da iiyiydi canım
Sanıyorum arkadaş semaya degil de Ayşegül e gitti.. Çünkü sema once tarot sonra kahve bakiyo.. ben daha önce kadikoyde aysegul e gitmistim barista kafe .. ona gitti arkadasAyy su anda heyecan yaptım bu sema hmm a gıdeyım bakayım hergun orda mı
Ayyyy cok sevindimmmm... o zaman ocak ayinda da bana yüzyüzesiniz demisti... hbr veririm sizeÖncelikle inanılmaz sempatik ve pozitif enerji veren, samimi bir kadın bu...Kahve fincanını açtığında ilk olarak iş ile başladık ve iş konusunda yaşadıklarımı, firma içeriğini, ne şekilde bir pozisyonum olduğunu ve firma hakkında neler düşündüğümü bana söyledi ve şu kadar bir zaman önce de yolunu ayırmışsın dedi. Şuan iş bulma-çalışma konusu hakkındaki düşüncelerimi de akabinde söyledi. Ve dedi ki, 1 ve 6 lı günlere dikkat et, sana diyorum ki önce bir bayanla sonrada bir erkekle görüşme yapacaksın.Görüşme yapacağın erkek şu şu tarifte ve şu şu yaşlarda...Burası seni maddi ve manevi yönden mutlu edecek bir yer ve genel merkez tarzında, uluslararası çalışan kalabalık bir yer...Avrupa yakasında olduğunu düşünüyorum çünkü deniz geçip gideceksin dedi. tarih olarak ta 6 şubatı verdi, yani netleşeceği tarih...1 yerden daha bahsetti bana ve oranında simetrik bir bina olduğunu ve denizden uzak bir yerde bulunduğunu, Anadolu yakası olarak düşündüğünü ve benim iki yer arasında kalacağımı belirtti..Yakın zamanda bu görüşmeleri yapacağımı söyleyerek tarih olarak kesinlikle 6 şubat dedi...
Gelelim Aşk hayatıma, uzun uzadıya beni bana anlattı ve partnerimin de tipinden yaptığı işe kadar geçirdiğimiz dönemlere kadar herşeyi ama herşeyi bildi.Aile yaşamlarımızdan, annemin geçtiğimiz dönem yaşadığı sağlık problemine kadar arkadaşlar...
Benim ve eşimle ilgili karakter analizi 10 numara 5 yıldızdı
En son tarot kartları çektik ve 6 şubatı orada da tekrarladı ve aklında bir yer varsa hadi ona bakalım olacak mı olmayacak mı dedi, bende aklımda bir yer olmadığını söyleyip başka bir konu danışabilir miyiz dedim ve danıştık :) İşte bu dediği gibi olursa yok artık diyeceğim...
Kısaca özetlersem, en son ne zaman bu denli tatmin olduğumu inanın anımsamıyorum. Geçmiş ve an konusunda ve karakter analizinde kesinlikle tavsiye edeceğim bir bayan...Gelecek konusunu ise yaşayıp göreceğiz, tarihler yakın...
Artik nolur mutlu haberler duyalimm hadi hayirlisiiAyyyy cok sevindimmmm... o zaman ocak ayinda da bana yüzyüzesiniz demisti... hbr veririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?