İstanbul'da Fal - Falcılar

nasıl geçti yorumlar nasıl acaba :)
Eveett ... her zaman derim.. bana herkes ayni şeyi söylüyor. . Kadın anda çok iyiydi.. 3 gun içinde biseyler olacak dedi.. bekliyorum.. haber ederim... sonradan gurme icinde ayni sey gecerliydi.. ona da 1 hafta 10 gun dedi bi olayla ilgili... bakalim haber ederim. .

Yakden seni gorunce aklima didem hanim geliyo ulasamadin di mi dideme
Telde bakan birini ariyorum hala ve hala

kızlaaar genetikk fal delisii olarakk fal baktırmama konusuu açtımm buyrun gelinn kendi kendimee konusuyorumm destekk olalım birbirimizee

Ben baktırmıştım Naazz 'a kahve atmıştım ve çok memnun kalmıştım, verdiği süreler 1 ay ve 70 gün iki ayrı sorum için, şahsım adına tavsiye ederim, durum analizi çok başarılı

Ben baktırmıştım Naazz 'a kahve atmıştım ve çok memnun kalmıştım, verdiği süreler 1 ay ve 70 gün iki ayrı sorum için, şahsım adına tavsiye ederim, durum analizi çok başarılı

Farklı bir bakış açısı ile yaklaştı, benim durumumu düşündüğümden daha iyimser izah etti. Bakalım zaman gösterecek artık, ama ben de dediğin gibi sevdim, saol canım düşünceni belirttiğin için, tekrar baktırmayı düşünüyorum.

Ataşehir Civarında evinde tarot bakan NErmin adında brini tanıyan var mı ? YEni duydum .. gitmeyi düşünüyorum... deneyimlerinizi alayım

Yigite de baktirdim ama ufak tefek tarihler geldi gecti daha once. Asil konuda da ya yanilirsa diye kirkuyorum ;(

Sayin arkadaslar yarin itibari ile falcimin kehaneti dogru çıkmakta bir gunum kaldı görüşmem imkansız olan şahıs yarın yuzyuze gorusme teklif etti olmez sag kalirsak oda tutmus olacak.falciyi arayip ismini paylasip paylasmamada sakinci olup olmadigini soracagim.allah herkesin dileklerini yerine getirsin...

hadi inşallah görüşürsün. bizde öğrenelim kimmiş diye.

git bakalım ne var ne yok... daha uzun bi fal istiyorsan istanbul cafe kadıkoy- sema hnm da an da iiyiydi canım
Öncelikle inanılmaz sempatik ve pozitif enerji veren, samimi bir kadın bu...Kahve fincanını açtığında ilk olarak ile başladık ve iş konusunda yaşadıklarımı, firma içeriğini, ne şekilde bir pozisyonum olduğunu ve firma hakkında neler düşündüğümü bana söyledi ve şu kadar bir zaman önce de yolunu ayırmışsın dedi. Şuan iş bulma-çalışma konusu hakkındaki düşüncelerimi de akabinde söyledi. Ve dedi ki, 1 ve 6 lı günlere dikkat et, sana diyorum ki önce bir bayanla sonrada bir erkekle görüşme yapacaksın.Görüşme yapacağın erkek şu şu tarifte ve şu şu yaşlarda...Burası seni maddi ve manevi yönden mutlu edecek bir yer ve genel merkez tarzında, uluslararası çalışan kalabalık bir yer...Avrupa yakasında olduğunu düşünüyorum çünkü deniz geçip gideceksin dedi. tarih olarak ta 6 şubatı verdi, yani netleşeceği tarih...1 yerden daha bahsetti bana ve oranında simetrik bir bina olduğunu ve denizden uzak bir yerde bulunduğunu, Anadolu yakası olarak düşündüğünü ve benim iki yer arasında kalacağımı belirtti..Yakın zamanda bu görüşmeleri yapacağımı söyleyerek tarih olarak kesinlikle 6 şubat dedi...

Gelelim Aşk hayatıma, uzun uzadıya beni bana anlattı ve partnerimin de tipinden yaptığı işe kadar geçirdiğimiz dönemlere kadar herşeyi ama herşeyi bildi.Aile yaşamlarımızdan, annemin geçtiğimiz dönem yaşadığı sağlık problemine kadar arkadaşlar...

Benim ve eşimle ilgili karakter analizi 10 numara 5 yıldızdı

En son tarot kartları çektik ve 6 şubatı orada da tekrarladı ve aklında bir yer varsa hadi ona bakalım olacak mı olmayacak mı dedi, bende aklımda bir yer olmadığını söyleyip başka bir konu danışabilir miyiz dedim ve danıştık :) İşte bu dediği gibi olursa yok artık diyeceğim...

Kısaca özetlersem, en son ne zaman bu denli tatmin olduğumu inanın anımsamıyorum. Geçmiş ve an konusunda ve karakter analizinde kesinlikle tavsiye edeceğim bir bayan...Gelecek konusunu ise yaşayıp göreceğiz, tarihler yakın...

Ayyyy cok sevindimmmm... o zaman ocak ayinda da bana yüzyüzesiniz demisti... hbr veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…