Sanıyorum arkadaş semaya degil de Ayşegül e gitti.. Çünkü sema once tarot sonra kahve bakiyo.. ben daha önce kadikoyde aysegul e gitmistim barista kafe .. ona gitti arkadas
Valla aradım saat 10 a kadar ordaymış gidiyorum şimdi tam da canım sıkkın dı inş ii şeyler söyler ve olur moralım cok bozuk çünkü iş ,aşk yıkımdayım
haberlerini bekliyorum o halde, güzel olumlu bir enerjiyle dön inşallah
Ayyy pardonnn aslı.... o kadar cok falciya gidiyorum ki isimler karışmışAyşegül kim canımmm :)) Aslı ya baktırdım ben :))) inşallah çıkar fallarımızzz
Istanbul cafe - sema ya baktirdim ben pazartesi. . Anda cok iyiydi.. bikac gune biseyler bekliyorum.. olursa yazicammmistanbul cafe aslıya mı baktırdınız? kadıköyün neresinde bu cafe?
Aynen çiçekcim :) insallah duyalim artik :)Artik nolur mutlu haberler duyalimm hadi hayirlisii
Istanbul cafe - sema ya baktirdim ben pazartesi. . Anda cok iyiydi.. bikac gune biseyler bekliyorum.. olursa yazicammm
istanbul cafe aslıya mı baktırdınız? kadıköyün neresinde bu cafe?
Yok degil baristanin karşısındaki istiklal kafe.. istanbul kafe bahariyeden yukarda bolulu hasan ustanin sokağınin sonunda solda...Barista Cafe Aslı ama zaten bu iki cafe karşı karşıa sanırım
Seni mesajlarina cvp vermedim istediğin isimi alamadin diye bnce terbisizlige gerek yok.yazdigim mesajlariokursan insanlar paralarini kaptirmasin diye isim bile vermedim.Arkadaşlar melisamel adlı şahsın söylediğine inanmayın sakın siteden bi arkadasimiza özel mesajda gay olduğunu ve guzel fal baktığını söyleyip fincan resmi istemiş. Bu gizemli falcisi da muhtemelen kendisidir :) biz bu işin kurdu olmuşuz haberi yok aman haa paranızı kaptirmayn tabi inanıp inanmamak size kalmış ama durum aynende böyle
Arkadaşlar melisamel adlı şahsın söylediğine inanmayın sakın siteden bi arkadasimiza özel mesajda gay olduğunu ve guzel fal baktığını söyleyip fincan resmi istemiş. Bu gizemli falcisi da muhtemelen kendisidir :) biz bu işin kurdu olmuşuz haberi yok aman haa paranızı kaptirmayn tabi inanıp inanmamak size kalmış ama durum aynende böyle
Sizden lütfen özel mesajları burda paylaşmayınız, yasaktır.Seni mesajlarina cvp vermedim istediğin isimi alamadin diye bnce terbisizlige gerek yok.yazdigim mesajlariokursan insanlar paralarini kaptirmasin diye isim bile vermedim.
Yaa acaba benim alnimda mi yazıyo hayatım. .. bu gune kadar cok az kişi anda tutturamadi.. zaten benim merak ettigim suan benim bilmedigim neler oluyor. .. gaybi Rabbim bilir tabiki ama yakin gelecekle ilgili durumun gidişatından akıl yurutebilirler diye düşünüyorum :)Gittimmm galiba bana fal bakılmıyor aslında cok tatlı kadın enerjımız uymadı galıba kardes sayımızı bıle bılmedi ama sorduğum soru için umarım verdığı tarıhler cıkar
:)) valla ben bahtsız bedeviyim ya birde söle durum var bana cok uzgun gıttım ufak bir sorun vardı aileyle ilgili onu sadece dırekt bıldı buralardan gıtmek ıstıyorsun dedi ama kardes sayısı falan bılemediYaa acaba benim alnimda mi yazıyo hayatım. .. bu gune kadar cok az kişi anda tutturamadi.. zaten benim merak ettigim suan benim bilmedigim neler oluyor. .. gaybi Rabbim bilir tabiki ama yakin gelecekle ilgili durumun gidişatından akıl yurutebilirler diye düşünüyorum :)
Kiyamam yaaa ... napsakki sana kimleri onersek ki ? Dedigim gibi anda bana herkes tutturuyor... ne dicemi bilemedim... hem takilma kardes sayina.. sende biliosun kardes sayıni:)) valla ben bahtsız bedeviyim ya birde söle durum var bana cok uzgun gıttım ufak bir sorun vardı aileyle ilgili onu sadece dırekt bıldı buralardan gıtmek ıstıyorsun dedi ama kardes sayısı falan bılemedi
İddialarınız doğruysa lütfen bunun kanıtlarını yönetimle paylaşınız.
Sizden lütfen özel mesajları burda paylaşmayınız, yasaktır.
Arkadaşlar melisamel adlı şahsın söylediğine inanmayın sakın siteden bi arkadasimiza özel mesajda gay olduğunu ve guzel fal baktığını söyleyip fincan resmi istemiş. Bu gizemli falcisi da muhtemelen kendisidir :) biz bu işin kurdu olmuşuz haberi yok aman haa paranızı kaptirmayn tabi inanıp inanmamak size kalmış ama durum aynende böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?