İstanbul'da Fal - Falcılar

Sanıyorum arkadaş semaya degil de Ayşegül e gitti.. Çünkü sema once tarot sonra kahve bakiyo.. ben daha önce kadikoyde aysegul e gitmistim barista kafe .. ona gitti arkadas

Ayşegül kim canımmm :)) Aslı ya baktırdım ben :))) inşallah çıkar fallarımızzz

Valla aradım saat 10 a kadar ordaymış gidiyorum şimdi tam da canım sıkkın dı inş ii şeyler söyler ve olur moralım cok bozuk çünkü iş ,aşk yıkımdayım

Arkadaşlar melisamel adlı şahsın söylediğine inanmayın sakın siteden bi arkadasimiza özel mesajda gay olduğunu ve guzel fal baktığını söyleyip fincan resmi istemiş. Bu gizemli falcisi da muhtemelen kendisidir :) biz bu işin kurdu olmuşuz haberi yok aman haa paranızı kaptirmayn tabi inanıp inanmamak size kalmış ama durum aynende böyle

Seni mesajlarina cvp vermedim istediğin isimi alamadin diye bnce terbisizlige gerek yok.yazdigim mesajlariokursan insanlar paralarini kaptirmasin diye isim bile vermedim.

İddialarınız doğruysa lütfen bunun kanıtlarını yönetimle paylaşınız.
Seni mesajlarina cvp vermedim istediğin isimi alamadin diye bnce terbisizlige gerek yok.yazdigim mesajlariokursan insanlar paralarini kaptirmasin diye isim bile vermedim.
Sizden lütfen özel mesajları burda paylaşmayınız, yasaktır.

Gittimmm galiba bana fal bakılmıyor aslında cok tatlı kadın enerjımız uymadı galıba kardes sayımızı bıle bılmedi ama sorduğum soru için umarım verdığı tarıhler cıkar

Gittimmm galiba bana fal bakılmıyor aslında cok tatlı kadın enerjımız uymadı galıba kardes sayımızı bıle bılmedi ama sorduğum soru için umarım verdığı tarıhler cıkar
Yaa acaba benim alnimda mi yazıyo hayatım. .. bu gune kadar cok az kişi anda tutturamadi.. zaten benim merak ettigim suan benim bilmedigim neler oluyor. .. gaybi Rabbim bilir tabiki ama yakin gelecekle ilgili durumun gidişatından akıl yurutebilirler diye düşünüyorum :)

:)) valla ben bahtsız bedeviyim ya birde söle durum var bana cok uzgun gıttım ufak bir sorun vardı aileyle ilgili onu sadece dırekt bıldı buralardan gıtmek ıstıyorsun dedi ama kardes sayısı falan bılemedi

:)) valla ben bahtsız bedeviyim ya birde söle durum var bana cok uzgun gıttım ufak bir sorun vardı aileyle ilgili onu sadece dırekt bıldı buralardan gıtmek ıstıyorsun dedi ama kardes sayısı falan bılemedi
Kiyamam yaaa ... napsakki sana kimleri onersek ki ? Dedigim gibi anda bana herkes tutturuyor... ne dicemi bilemedim... hem takilma kardes sayina.. sende biliosun kardes sayıni umarim diger dedikleirnde hayal kırıklığı yasamazsin

İddialarınız doğruysa lütfen bunun kanıtlarını yönetimle paylaşınız.

Sizden lütfen özel mesajları burda paylaşmayınız, yasaktır.

melisamel in erkek olduğuna ben de eminim. benle de aynı tip mesajlaşmaları oldu. mesajları sildim. iddiam middiam da yok, böyle gereksiz konularla ilgilenmiyorum, bana ne=D sadece burada bulunsun, okuyan arkadaşlar okusunlar.

evet, kendisi erkek. ayrıca gerçekte her kimse, baktığı fallar da bir halta benzemiyor.

merhaba burayı ara ara okuyorum ama pek yorum yazmıyorum önerilen falcıların bir kısmına gitmiştim son dönem bahsedilen bakırköydeki nalan ve telefonda bakan yiğite fal baktırdım nalan hanım pek bir şey bilemedi kuru bir iddası var sadece illa beni çok beğendiğni foruma yaz diye birkaç kez tembih etmişti beğenmediğim için dediğni yapmadım tabi kimseyi yanıltmak istemem fincana bakmam okurum hızlı konuşurum diyor çok yavaş konuştuğu gibi bildiğide çok azdı ve herkesi kurşun dökmeye yönlendirmeye çalışıyo aman kimse kanmasın kurşun dökmek bu derece basit olmamalı kafelerde para için bilmeyenler el almayanlar tarafından dökülüyor bu kötü....yiğit sanırım cinlerle bakıyo içinde bulunduğun durumu biliyo birçok şeyi biliyo fakat çok olumlu konuşuyo geleceğe dair benden sonra iki tanıdığım daha baktırdı tabiki gelecek için onlarada çok olumlu konuştu birinin durumu hakaten olması için büyük bir mucize gerekir bu derece olumlu sonuç odaklı konuşması müşteri kazanmak için sanırsam verdiği tarihin biri geçt i olmadı zaten herkesi herkesle evlendirince umudum kayboldu ona dairde...bakırköyde önceden duygu vardıya onu anımsattı bana anlık durumu herşeyi biliyo ama gelecek için müthiş yakın tarihlerde çok olumlu şeyler söylüyor ....ama analizleri güzel yazında şu bahsedilen kurtuluştaki Melahat hanıma gitmiştim çok karışık konuşuyo ve falı sonuçsuz bırakıyo onuda pek beğendiğimi söyleyemiycem...yiğiti seven koruyan çok burda umarım bana kızmazlar ....herkes istediğiyle evlenmiyor sonuç çoğu zaman istediğmiz gibi lmu sonuçta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…