İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de bir şeyler yazayım. En son Bakırköy'de bir kadına baktırmıştım. O günden beridir toparlayamıyorum kendimi, yardımcı olacak birileri varsa sevinirim. İnanılmaz ağırlaştım o günden beri sürekli uyuyorum kızlar. Ama söyleyeceklerim bunlar değil. Kevser'in eylül ya da ekim ayında baktığı falda bana arkadaşlarım aracılığı ile biriyle tanışacağımı ve çocuğun peşimi kolay kolay bırakmayacağını, sevdiğim adamla da hemen barışamayacağımı şubat başı gibi bi tarihte tekrar konuşacağımı söylemişti. Aradan geçen zamanda yaşadığım şey aynen böyle oldu. Çok sevdiğim bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım 1 ay toplamda konuştuk ve ısınamadığım için görüşmek istemediğimi söyledim ancak her şey çok fena bir hale geldi. Arkadaşlarıma aileme sürekli mesajlar atıp beni ne kadar sevdiğini vs. söyleyip duruyor ki ben her yerden engelledim. Bir kaç gündür uyuyamıyorum çünkü ah etti bana. Amilyat falan oldu herşeyin sebebi olarak beni görüyor. Bu arada evinde fal baktırdığım kadın ya da nalan çok hatırlayamıyorum ikisinden biri fala ilk başladığında birinin ahını almışsın dedi, o zaman yooo falan demiştim. Fala sarınca elini ayağını çekmek çok zor ya. Tutamıyor insan kendini. Eskisi gibi baktırmıyorum şükür maddi olarak çok sarstı zira beni.

Kevserle frekansı tutturdum ben bi başkasına iyi gelmeyebilir ama şubat gibi dediği de olursa şaşmam ondan.
Sevgiler.

İstnbulda doğru düzgün falcı kalmamış bence. Yiğitten hiç memnun kalmadım herkese aynı şeyi söylüyormuş ztn. Dikkat edin boşa para harcamayın benden söylemesi.

Kiyamam yaaa ... napsakki sana kimleri onersek ki ? Dedigim gibi anda bana herkes tutturuyor... ne dicemi bilemedim... hem takilma kardes sayina.. sende biliosun kardes sayıni umarim diger dedikleirnde hayal kırıklığı yasamazsin
inş canım olur atanma olsun barii :))iyi birine denk gelebilsem ama umudum kalmadı galiba ark ın dediği gibi bu fal bende de agırlık yapmaya başladı ya havalardan ya da cidden negatıf enerjı yaydı her seferinde bu ay cok gıtmeyecegım dıyorum ama cıdden bu ara baktırmayacam yorumları okumaya dewam ama :))

kızlar ben bugün Caddebostan da sırdaş isimli kafede oktay isimli birine fal baktırdım inanın mükemmeldi mutlaka mutlaka gidin derim pişman olmuycaksınız

en son bakırköyde bi falcıya gitmiştim,kadın manyak bakıyor,tek kelime ile harika,isteyen olursa özelden yazsın adres verebilirim :) bu aralar yine gitmeyi planlıyorum bakalım :)

@selena80 yanlış hatırlamıyorsam sen bana önermiştin halili, dün gittim ben ona anda bazı konularda iyiydi baya ama gelecekle ilgili o da olumlu konuştu en azndan görüşceksinz falan dedi andaç yiğit meryem aylin sarayli falan da aynı şeyi söledi şenay görüşme var ama sonuç gene de olumsuz dedi. ama bana artık o kadar imkansız geliyor ki fal baktırmayı manasız bulmaya başladım

Fincandaki Şenay mı? ben de anda çok iyiydi çok beğendim ama gelecekte söylediklerine daha zaman bakalım çıkacak mı sen nasıl buldun beğendin mi?

Fincandaki Şenay mı? ben de anda çok iyiydi çok beğendim ama gelecekte söylediklerine daha zaman bakalım çıkacak mı sen nasıl buldun beğendin mi?
evet canım o şenay,anda iyiydi ben de ama anda zaten çoğu iyi,, mesela yiğit bence efsane anda ,andaç iyi, ama verdikleri tarih çıkmadı şenay da iyiydi aama o olumsuz konuştu verdiği tarih şubat ama çıkıcağını zannetmiyırum, aa mesela kevserde iyiydi şimdiki durum için onun da verdiği tarih 3 gün sonra bitiyor. yani şöle diyeyim çocupun bana karşı duygularını bilmiyorum ama herkes var diyor bunun dışında bu sölediğim kişiler olayın nasıl cereyan ettğini falan gayet iyi anlattılar ama gelecek fos.

Kızlar çok merak ediyorum önerdiğim rozayı deneyen oldumu? Lütfen yorum alabilirmiyim.

Yiğit çokmu olumlu fal bakıyor? herkez aynı şeyi söylemiş ama banada çok olumlu konuşmuştu ve ne yalan söliyim zor yani sölediği şeylerin olması

senin adına sevindim. o zaman şu sema bir denenebilir. sema ne falı bakıyordu?

Çok sevindim canım, hayırlı olsun, darısı bizim başımıza artık ne diyim

Yakk dennnn coooook sevindimmm. Devami da guzel gelsin ve tamamina ersin insaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…