inş canım olur atanma olsun barii :))iyi birine denk gelebilsem ama umudum kalmadı galiba ark ın dediği gibi bu fal bende de agırlık yapmaya başladı ya havalardan ya da cidden negatıf enerjı yaydı her seferinde bu ay cok gıtmeyecegım dıyorum ama cıdden bu ara baktırmayacam yorumları okumaya dewam ama :))Kiyamam yaaa ... napsakki sana kimleri onersek ki ? Dedigim gibi anda bana herkes tutturuyor... ne dicemi bilemedim... hem takilma kardes sayina.. sende biliosun kardes sayıniumarim diger dedikleirnde hayal kırıklığı yasamazsin
@selena80 yanlış hatırlamıyorsam sen bana önermiştin halili, dün gittim ben ona anda bazı konularda iyiydi baya ama gelecekle ilgili o da olumlu konuştu en azndan görüşceksinz falan dedi andaç yiğit meryem aylin sarayli falan da aynı şeyi söledi şenay görüşme var ama sonuç gene de olumsuz dedi. ama bana artık o kadar imkansız geliyor ki fal baktırmayı manasız bulmaya başladım
evet canım o şenay,anda iyiydi ben de ama anda zaten çoğu iyi,, mesela yiğit bence efsane anda ,andaç iyi, ama verdikleri tarih çıkmadı şenay da iyiydi aama o olumsuz konuştu verdiği tarih şubat ama çıkıcağını zannetmiyırum, aa mesela kevserde iyiydi şimdiki durum için onun da verdiği tarih 3 gün sonra bitiyor. yani şöle diyeyim çocupun bana karşı duygularını bilmiyorum ama herkes var diyor bunun dışında bu sölediğim kişiler olayın nasıl cereyan ettğini falan gayet iyi anlattılar ama gelecek fos.Fincandaki Şenay mı? ben de anda çok iyiydi çok beğendim ama gelecekte söylediklerine daha zaman bakalım çıkacak mı sen nasıl buldun beğendin mi?
Yolladim cnm.. yorumlarini yazSelam kızlar bana yiğitin numarasını mesaj atabilirmisiniz birde kaça baktığını öğrenebilirmiyim
Yiğit çokmu olumlu fal bakıyor? herkez aynı şeyi söylemiş ama banada çok olumlu konuşmuştu ve ne yalan söliyim zor yani sölediği şeylerin olmasıÇIKAN FAL HABERLERİ ;
Istanbul Cafe -Sema ya gitmiştim pazartesi. . En gec persembe barisiyorsunuz demisti..
Yiğit; Bugün den itibaren en gec Şubat ayının ilk haftasına kadar demisti...
Biz cuma günü barıştık..
ÇIKAN FAL HABERLERİ ;
Istanbul Cafe -Sema ya gitmiştim pazartesi. . En gec persembe barisiyorsunuz demisti..
Biz cuma günü barıştık..
Kahve Tarot ikisi 30 lirasenin adına sevindim. o zaman şu sema bir denenebilir. sema ne falı bakıyordu?
Imkansiz diye bisey yoktur guzelim :)Yiğit çokmu olumlu fal bakıyor? herkez aynı şeyi söylemiş ama banada çok olumlu konuşmuştu ve ne yalan söliyim zor yani sölediği şeylerin olması
ÇIKAN FAL HABERLERİ ;
Biz cuma günü barıştık..
Yakk dennnn coooook sevindimmm. Devami da guzel gelsin ve tamamina ersin insaallahhhÇIKAN FAL HABERLERİ ;
Biz cuma günü barıştık..
Sanirim yigit herkese mutlu son diyorYiğit çokmu olumlu fal bakıyor? herkez aynı şeyi söylemiş ama banada çok olumlu konuşmuştu ve ne yalan söliyim zor yani sölediği şeylerin olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?