Bahariye caddesinde bolulu hasan ustanin sokağına gir.. sokağın sonundan sola dön. . Istanbul cafeyok tabiki sema nerde bakıyor bi deniyim bende:)
telefonda bakan ve hakkaten iyi bakan falcı var mı bildiğiniz? yani "eh denenebilir" ayarında değil de, "geleceğe dair önemli şeyler gerçekten onun dediği gibi oldu" dediğiniz?
evet evet bende istiyorum öyle birini :)))
Bagdat caddesinde Symbol cafede Serkan diye biri varmis, kahve falindan cok memnun kalmis bir arkadasim. Dedikleri cikti diye soyledi. Ben de ona gitmeyi dusunuyorum. Bu falciyi bilen ve hakkinda iyi-kotu oneri vermek isteyen varsa beni alintilayip yazsin. :)
ewet ewet siniymiş tamm canım bu hafta sonu dusunuyorum söylerim
Kizlar ben de size bi oneride bulunayim.telefonla ulasip randevu aliyorsunuz oyle bakiyor ben ilk gorustugumde 1 ay filan bekletmisti ama gayet etkileyici bakiyor laf oyunlari yapmadan...sizdende oneriler bekliyorum
yok canım gıdemedim aksilik oldu gıden kız la bugun vakaya gırcez konusım tekrardan bı hafta sonuna gıderim ayrıntılı bilgi alım bakalım gerci cıkmayınca bılmeyınce uzuluyom ama son konusma neticesinde karar vercem söylerim size detatlım haftasonu gittin mi sini mantıya ?
Merhabalar falcı cezmiye yaklaşık 15 sene önce gittim. Şimdi izini kaybettim. Kendisine ulaşanlardan ricam iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Çok acil görüşmem gerekiyor cezmiylr. Teşekkürlerarkadaslar cezmi gercekten iyi 1994 95 96 yillari arasinda baktirdim sirinevlerdeydi oglum olucagini kizimin unv okuyacagini hatta bolumune kadar soylemisti ve simdi o bolumden mezun olucak kizim zamanla cikti aradan kac sene gecti, numarasini bilen varsa lutfen bilgilendirirse sevindiririm iyi aksamlar :)
Kızlar ben yiğit é 4 kere fal baktırdım evet anı bilmek konusunda süper ama maalesef bana her seferinde seni çok beğeniyor gelecek sana dediği kişi bana karşı hiçbir zaman böyle bişey düşünmediğini söyledi:) elimde patladı yani:) telefonda fal bakan iyi birileri var mı bildiğiniz? 'yeni üye' olmayan birinden yorum alabilirsem süper olur:)
İstanbulda bi arkadaşım sayesinde öğrendiğim eskiden sabit bi yeri olan şuan ise sadece telefonla irtibata geçip uygun noktada ( herhangibi cafe vb.) randevulaşıp bakım yapan birisi isterseniz tefefon numarasını özelden atabilirim.kimden bahsediyorsun ?
Elmiraya bakririrsan yorumunu yazar misinKızlar elmiranın numarasını yollayabilir misiniz rica etsem?
Bi ara numarasini burda bilenler vardiMerhabalar falcı cezmiye yaklaşık 15 sene önce gittim. Şimdi izini kaybettim. Kendisine ulaşanlardan ricam iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Çok acil görüşmem gerekiyor cezmiylr. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?