İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar ben yiğit é 4 kere fal baktırdım evet anı bilmek konusunda süper ama maalesef bana her seferinde seni çok beğeniyor gelecek sana dediği kişi bana karşı hiçbir zaman böyle bişey düşünmediğini söyledi:) elimde patladı yani:) telefonda fal bakan iyi birileri var mı bildiğiniz? 'yeni üye' olmayan birinden yorum alabilirsem süper olur:)

telefonda bakan ve hakkaten iyi bakan falcı var mı bildiğiniz? yani "eh denenebilir" ayarında değil de, "geleceğe dair önemli şeyler gerçekten onun dediği gibi oldu" dediğiniz?

merhaba ben de uzun süre takip ettim size anlatmak isterim, sevgi cafe'deki sevgi hanım halen cafe'sini işletiyor, 45 tl'den 50'ye yükseltmiş fiyatını (kartı olunca 5 tl de ek alıyor), bana asla bilememişti bir arkadaşımsa oldukça memnun gidiyor. sanırım dertleşme yönünde iyi, masaya oturunca derdini anlat dediği oluyor kadınlara, gecenin 12sinde bile yoğundur. naz elmas'ı görmüştüm bir kere yanında. neyse. kendisi hem tarot hem kahve bakıyor ama sanırım elektrik uyuşmadı.

Kizlar ben de size bi oneride bulunayim.telefonla ulasip randevu aliyorsunuz oyle bakiyor ben ilk gorustugumde 1 ay filan bekletmisti ama gayet etkileyici bakiyor laf oyunlari yapmadan...sizdende oneriler bekliyorum

Bagdat caddesinde Symbol cafede Serkan diye biri varmis, kahve falindan cok memnun kalmis bir arkadasim. Dedikleri cikti diye soyledi. Ben de ona gitmeyi dusunuyorum. Bu falciyi bilen ve hakkinda iyi-kotu oneri vermek isteyen varsa beni alintilayip yazsin. :)

serkana çok eskiden giderdim. öyle pek bi numarası yok=D

Kizlar ben de size bi oneride bulunayim.telefonla ulasip randevu aliyorsunuz oyle bakiyor ben ilk gorustugumde 1 ay filan bekletmisti ama gayet etkileyici bakiyor laf oyunlari yapmadan...sizdende oneriler bekliyorum

kimden bahsediyorsun ?

tatlım haftasonu gittin mi sini mantıya ?
yok canım gıdemedim aksilik oldu gıden kız la bugun vakaya gırcez konusım tekrardan bı hafta sonuna gıderim ayrıntılı bilgi alım bakalım gerci cıkmayınca bılmeyınce uzuluyom ama son konusma neticesinde karar vercem söylerim size de

Merhabalar falcı cezmiye yaklaşık 15 sene önce gittim. Şimdi izini kaybettim. Kendisine ulaşanlardan ricam iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Çok acil görüşmem gerekiyor cezmiylr. Teşekkürler

yiğit anda süper gelecek fos.
Sema'ya baktırmadım ama bir arkadaşım gitmişti hiçbirşey bilememiş anda.
kadıkoy'de sevgiden bahsediyorlar ama yeni üye hep bahsedenler emin değilim.

telefonda baktırdığım olgu ve elmira var sadece

kimden bahsediyorsun ?
İstanbulda bi arkadaşım sayesinde öğrendiğim eskiden sabit bi yeri olan şuan ise sadece telefonla irtibata geçip uygun noktada ( herhangibi cafe vb.) randevulaşıp bakım yapan birisi isterseniz tefefon numarasını özelden atabilirim.

bir süre fal defterini kapatıyorum gibi görünüyor. tüm falcılar 'o sana adım atacak', 'o sana gelecek' diyip diyip durdu. Olaylar öyle bir hal aldı ki ben onu aramak zorunda kaldım ve inanın hiç bir şey olmadı. hiçbir falcı da demedi ki sen ona adım atacaksın! Bana adım atacağı falan yok ben bunu anladım. fallar sadece boşa umut veriyor. bu yüzden önüme bakamıyorum, ileriye adım atamıyorum beklemekten. uzun bir süre ara veriyorum. eğer olur da gerçekten adım atarsa buradan hangi falcıların tarihi tutturduğunu yazarım size ama çok zor gibi şu an...

Merhabalar falcı cezmiye yaklaşık 15 sene önce gittim. Şimdi izini kaybettim. Kendisine ulaşanlardan ricam iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Çok acil görüşmem gerekiyor cezmiylr. Teşekkürler
Bi ara numarasini burda bilenler vardi
Okuyorlarsa ben de denemek icin numara bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…