İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar bgun gaziosmanpasa daki fatma hanima gittim hayatimda en bosa harcadigim paralardan biriydi bence. Yaklasik 3-4dakikalik bi konusma cinler musallat olmus gibi bilindik sozler soyledi. İstersen kismetini acarim ama bilmem ne kadar vermen lazim gibi laflar ederek fiyat bicti. Gelecege dair en ufak bi tahminde bulunmadi. Fatma hanimin adini burda duymustum ama malesef tam bi hayal kirikligi oldu benim icin. Paragoz olmayan tahminleri tutan bi falci yada yildizname bakabilen kimi onerirsiniz bana

merhaba, ben de yiğite baktirdim. yak_den'e buradan çok tesekkur etmek isterim.

çok kibar birisi ben cok sevdim. sadece isim yas ve burctan nasil baktiğini anlamadim, yasimi doğum tarihi olarak bile sormadi sadece rakam sordu.. çok ilginçti.

çok kotu seyler yasadigim icin yiğite baktirmak istemistim, ilk lafi saskinlik ve 'sen neler yasamissin boyle çok kotu çok karisik' seklinde insancil bir tepki oldu. oncelikle kesin olumsuz konustu. sanirim sonra çok uzulduğumu anladi ki 2-3 ay sonra arayabilecegini soyledi, 'eğer olumlu olsun istersen soyle yapman gerek boyle yapman gerek' dedi. sagolsun akil da verdi kibarca. ama uzulmedim degil, hem bana acidiğini benim icin uzulduğunu dusunduğum icin, hem de 2-3 ay uzun vade, yigit sadece an ve kisa vadeyi bilir yazmis herkes. yani iki ihtimalde de sonuç olumsuz iste.

doğruluğundan emin olamayacağim kimseye soramayacağim birkaç sey de soyledi.

ha bir de ben geçen haftalarda terfi aldim, çok da mutluyum is yerimde ve yeni maasimla. buna rağmen çok çok kisa surede is değistirecegimi soyledi, ki asla dusunmuyorum, hani aramiyorum sağda solda ozgeçmisim de yok. bu konuya da sasirdim.

bu arada uyelerden biri "kadikoy sevgi cafe'deki sevgi hanimla ilgili yalnizca yeni uyeler yazmis" demisti, ben yazmistim, ben kendisini tavsiye edemiyorum, bir arkadasim gidiyor ve ne hikmetse gece gunduz dolu (ve pahali). hani kendi begenmedigim seyi size oneremem.

iyi aksamlar

Özelden falci önerme de yeni moda oldu bu topikte..
Arkadaşlar açık ve net biri özelden falci yönlendirme si yapıyor sa kesinlikle dolandırıcı lik wardir bu işin içinde.
Yada bu önerme yi yapan falcinin taa kendisi dir...
Özelden falci onerecek olanlar bu topige yazmasin yeter yaa biktik....

K
Kevserin nokta atislari varki agzimi acik birakacak gbi. Ama gelecekle ilgili tahminleri ve verdigi tarihler ne yazikki bnde tutmadi. Yani suanda ii ama gelecek konusunda kotu

Evinde baktirdigin kadinin adi ne ne kadara bakiyo evi nerde

Kimmis bu falci nerde bakiyo ne kadara

Bu zenin anlattigin istanbul cafe sema mi

Gul hanima gittinmi mimarobanin neresinde ne kadara bakiyo

Bu yigit konusu bnmde dikkatimi cekiyor. Sanki birkac kisi birlesmis farkli hesaplardan yigitin reklamini yapiyo gibi.

K
Kurtulus nerde bakiyo ne kadara

Andac nasildi memnun kaldinmi
Canım andaç konusunda yorum yapamıyorum çünkü gelecek patladı ki o 2 hafta ile 4 hafta arasında dedi yani aralık ortasına kadar gibi görüşme olucak demişti ama fosss.. An için konuşacak olursam o zaman böle böle düşünüyor dedi eğer öle düşünseydi arardı demek ki anda foss. Ama şahısın özelliklerini iyi bildi bi de bence enerjisi çoook iyi sırf enerjisi için bile gidilir. Bi de canım ben de herkes patlıyor patlar genelde, olumsuz konuşan kişiler bile patlıyor yani bu aramayacak çünkü şöle şöle dedikleri şeylerin şöle şöleleri bile çıkmıyor bende:). Bitek selena var online o gelecekle ilgili çok yorum yapmadı ama bi dost gibi açıkladı olmaz bu çocuk böle böle die ben bi onun falını beğendim

Bu yigit konusu bnmde dikkatimi cekiyor. Sanki birkac kisi birlesmis farkli hesaplardan yigitin reklamini yapiyo gibi.
burda yıgıdın falı cıkmadı dedım topa tuttular benı dıger falcılarıda burdan soyluyoruz cıkmadıgını 3-4 kısı olunca bırde yenı uye olunca sasırıp kaldım tabıkıde

B
En online fal baktirmam :) eski usul falciyi gorerek enerjisini hissederek baktirmaliyim yle tadinavariyorum :)

burda yıgıdın falı cıkmadı dedım topa tuttular benı dıger falcılarıda burdan soyluyoruz cıkmadıgını 3-4 kısı olunca bırde yenı uye olunca sasırıp kaldım tabıkıde

Vallaaa kimsenin topa tuttuğu yok bir diğer arkadas da reklam yapiliyor felan demis beni tanıyan tanıyor reklam yapacak işim yok ben yigite her fal baktirdigimda ağzım açık kalıyor. Haa ocak sonu Şubat in ilk hftasinda gorusmeniz var dedi bakalm nolucak çıkmazsa söylerim zaten size ama yigitin reklama gercekden ihtiyacı yok bununda altını cizmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…