Maalesef telefonda bakmıyormuşne yaptın konuştun mu ?
Kimmis o merak ettim bnde ii falci ariyorumen son bakırköyde bi falcıya gitmiştim,kadın manyak bakıyor,tek kelime ile harika,isteyen olursa özelden yazsın adres verebilirim :) bu aralar yine gitmeyi planlıyorum bakalım :)
Kevserin nokta atislari varki agzimi acik birakacak gbi. Ama gelecekle ilgili tahminleri ve verdigi tarihler ne yazikki bnde tutmadi. Yani suanda ii ama gelecek konusunda kotuevet canım o şenay,anda iyiydi ben de ama anda zaten çoğu iyi,, mesela yiğit bence efsane anda ,andaç iyi, ama verdikleri tarih çıkmadı şenay da iyiydi aama o olumsuz konuştu verdiği tarih şubat ama çıkıcağını zannetmiyırum, aa mesela kevserde iyiydi şimdiki durum için onun da verdiği tarih 3 gün sonra bitiyor. yani şöle diyeyim çocupun bana karşı duygularını bilmiyorum ama herkes var diyor bunun dışında bu sölediğim kişiler olayın nasıl cereyan ettğini falan gayet iyi anlattılar ama gelecek fos.
Evinde baktirdigin kadinin adi ne ne kadara bakiyo evi nerdeBen de bir şeyler yazayım. En son Bakırköy'de bir kadına baktırmıştım. O günden beridir toparlayamıyorum kendimi, yardımcı olacak birileri varsa sevinirim. İnanılmaz ağırlaştım o günden beri sürekli uyuyorum kızlar. Ama söyleyeceklerim bunlar değil. Kevser'in eylül ya da ekim ayında baktığı falda bana arkadaşlarım aracılığı ile biriyle tanışacağımı ve çocuğun peşimi kolay kolay bırakmayacağını, sevdiğim adamla da hemen barışamayacağımı şubat başı gibi bi tarihte tekrar konuşacağımı söylemişti. Aradan geçen zamanda yaşadığım şey aynen böyle oldu. Çok sevdiğim bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım 1 ay toplamda konuştuk ve ısınamadığım için görüşmek istemediğimi söyledim ancak her şey çok fena bir hale geldi. Arkadaşlarıma aileme sürekli mesajlar atıp beni ne kadar sevdiğini vs. söyleyip duruyor ki ben her yerden engelledim. Bir kaç gündür uyuyamıyorum çünkü ah etti bana. Amilyat falan oldu herşeyin sebebi olarak beni görüyor. Bu arada evinde fal baktırdığım kadın ya da nalan çok hatırlayamıyorum ikisinden biri fala ilk başladığında birinin ahını almışsın dedi, o zaman yooo falan demiştim. Fala sarınca elini ayağını çekmek çok zor ya. Tutamıyor insan kendini. Eskisi gibi baktırmıyorum şükür maddi olarak çok sarstı zira beni.
Kevserle frekansı tutturdum ben bi başkasına iyi gelmeyebilir ama şubat gibi dediği de olursa şaşmam ondan.
Sevgiler.
Kimmis bu falci nerde bakiyo ne kadaraSayin arkadaslar yarin itibari ile falcimin kehaneti dogru çıkmakta bir gunum kaldı görüşmem imkansız olan şahıs yarın yuzyuze gorusme teklif etti olmez sag kalirsak oda tutmus olacak.falciyi arayip ismini paylasip paylasmamada sakinci olup olmadigini soracagim.allah herkesin dileklerini yerine getirsin...
Bu zenin anlattigin istanbul cafe sema miÖncelikle inanılmaz sempatik ve pozitif enerji veren, samimi bir kadın bu...Kahve fincanını açtığında ilk olarak iş ile başladık ve iş konusunda yaşadıklarımı, firma içeriğini, ne şekilde bir pozisyonum olduğunu ve firma hakkında neler düşündüğümü bana söyledi ve şu kadar bir zaman önce de yolunu ayırmışsın dedi. Şuan iş bulma-çalışma konusu hakkındaki düşüncelerimi de akabinde söyledi. Ve dedi ki, 1 ve 6 lı günlere dikkat et, sana diyorum ki önce bir bayanla sonrada bir erkekle görüşme yapacaksın.Görüşme yapacağın erkek şu şu tarifte ve şu şu yaşlarda...Burası seni maddi ve manevi yönden mutlu edecek bir yer ve genel merkez tarzında, uluslararası çalışan kalabalık bir yer...Avrupa yakasında olduğunu düşünüyorum çünkü deniz geçip gideceksin dedi. tarih olarak ta 6 şubatı verdi, yani netleşeceği tarih...1 yerden daha bahsetti bana ve oranında simetrik bir bina olduğunu ve denizden uzak bir yerde bulunduğunu, Anadolu yakası olarak düşündüğünü ve benim iki yer arasında kalacağımı belirtti..Yakın zamanda bu görüşmeleri yapacağımı söyleyerek tarih olarak kesinlikle 6 şubat dedi...
Gelelim Aşk hayatıma, uzun uzadıya beni bana anlattı ve partnerimin de tipinden yaptığı işe kadar geçirdiğimiz dönemlere kadar herşeyi ama herşeyi bildi.Aile yaşamlarımızdan, annemin geçtiğimiz dönem yaşadığı sağlık problemine kadar arkadaşlar...
Benim ve eşimle ilgili karakter analizi 10 numara 5 yıldızdı
En son tarot kartları çektik ve 6 şubatı orada da tekrarladı ve aklında bir yer varsa hadi ona bakalım olacak mı olmayacak mı dedi, bende aklımda bir yer olmadığını söyleyip başka bir konu danışabilir miyiz dedim ve danıştık :) İşte bu dediği gibi olursa yok artık diyeceğim...
Kısaca özetlersem, en son ne zaman bu denli tatmin olduğumu inanın anımsamıyorum. Geçmiş ve an konusunda ve karakter analizinde kesinlikle tavsiye edeceğim bir bayan...Gelecek konusunu ise yaşayıp göreceğiz, tarihler yakın...
Gul hanima gittinmi mimarobanin neresinde ne kadara bakiyobende birçok falcıya gittim taksim
cafe symbol sedat mı serhat mı unuttum :) ilk tuhaf başladı sonra tutturdu gibi ama dedikleri daha çıkmadı
yeşilköydeki güle gitmiştim o da o anda iyi ama sonrası boş
beylikdüzündeki meşhur serpil dediği hiçbirşey ama hiçbirşey çıkmadı denemeyin
bakırköyde mandal cafede ada-toprak ve ayten hanım var üçünüde denedim ayten hanım fena değil dedikleri doğru ama geleceğe yönelik söyldklerindn daha çkan olmadı hepsinin o ankı durum analizleri çok iyi
eskiden secret cafedeydi şimdi duygum cafeme geçen murat bir kere gittim illk gittiğimde verdiği tarihlerin hepsi çıktı hpsini yaşadım tabi kişiye enerjiye göre de değişebilir
adını unutupta gittiğim tonca vardır bugünse mimarobadaki gül hanıma gidicm ondaki yorumlarıda yazarım sizlere
ama yorumdaki yiğiti çok merk ettim evinde bakan numarasını alabilir miyim acaba ?
Bu yigit konusu bnmde dikkatimi cekiyor. Sanki birkac kisi birlesmis farkli hesaplardan yigitin reklamini yapiyo gibi.Ben burda yıgıtın falı baba çıkmadı dıye yorum yaptım yok yıgıtın ekmegıyle oynuyormuşum dıye yorum yaptı cvp veremedim burda bır cok ınsan başka Falcılarıda yazdı hıc kımse sen nasıl yazarsın ekmegıyle oynıyorsun demedı burda Falcı avukatlığı yaptı daha gecen ay üye oldu buraya burayı karıstırdı ben eskı uyeyım burda falım çıkmadıysa yazarımkı tabı
Andac nasildi memnun kaldinmiKızlar bakırköyde önerebilceiniz bi falcı sölermisiniz andaç ve kevser hariç
Kurtulus nerde bakiyo ne kadaraKızlar merhaba bi süredir girmiorum ama yazılanları okuorum halada fal baktırıorum bu sürede 3 kişiye baktırdım yiğit esas oğlanın arayacağını ve evlenceğimizi söledi aradı ama 1 yıldır sevgili bile olamazken nasıl olucak o iş bilemiorum:) meltem kerimoğlu uyduruk bi faldı dediklerinden arayacak dedi o cıktı ama dediği gibi bi konusma yapmadı göya evliyalarla bakıomus bi tuhaf tarzı ve 150 lira aman diyim değmez etilerde yeri gitmeyin show resmen yok levhi mahfuzayı görüomuş filan töbe töbe.. Son olarak kurtuluş ona daimi baktırır oldum oda arayacak geleceği bilemem anı yakın geleceği sölerim bu adamla olabilir ama cok zor inş olur dio bu tarzını ben seviorum yakın gelecekte gercekten basarılı benim enerjim tuttu denenebilir.. Yeni maceralarım olursa yazacağım :)
Canım andaç konusunda yorum yapamıyorum çünkü gelecek patladı ki o 2 hafta ile 4 hafta arasında dedi yani aralık ortasına kadar gibi görüşme olucak demişti ama fosss.. An için konuşacak olursam o zaman böle böle düşünüyor dedi eğer öle düşünseydi arardı demek ki anda foss. Ama şahısın özelliklerini iyi bildi bi de bence enerjisi çoook iyi sırf enerjisi için bile gidilir. Bi de canım ben de herkes patlıyor patlar genelde, olumsuz konuşan kişiler bile patlıyor yani bu aramayacak çünkü şöle şöle dedikleri şeylerin şöle şöleleri bile çıkmıyor bende:). Bitek selena var online o gelecekle ilgili çok yorum yapmadı ama bi dost gibi açıkladı olmaz bu çocuk böle böle die ben bi onun falını beğendimAndac nasildi memnun kaldinmi
burda yıgıdın falı cıkmadı dedım topa tuttular benı dıger falcılarıda burdan soyluyoruz cıkmadıgını 3-4 kısı olunca bırde yenı uye olunca sasırıp kaldım tabıkıdeBu yigit konusu bnmde dikkatimi cekiyor. Sanki birkac kisi birlesmis farkli hesaplardan yigitin reklamini yapiyo gibi.
Canim kevser bakirkoyde kumru kafede katina falina bakiyo. Kimsenin bilmedigi nokta atislari var o yuzden sasirtmisti beni. Genelde olumlu konusuyo. Ama verdigi tarihler ve gelecek yorumu cikmadi.bu arada kevser nerde bakıyor
En online fal baktirmam :) eski usul falciyi gorerek enerjisini hissederek baktirmaliyim yle tadinavariyorum :)Canım andaç konusunda yorum yapamıyorum çünkü gelecek patladı ki o 2 hafta ile 4 hafta arasında dedi yani aralık ortasına kadar gibi görüşme olucak demişti ama fosss.. An için konuşacak olursam o zaman böle böle düşünüyor dedi eğer öle düşünseydi arardı demek ki anda foss. Ama şahısın özelliklerini iyi bildi bi de bence enerjisi çoook iyi sırf enerjisi için bile gidilir. Bi de canım ben de herkes patlıyor patlar genelde, olumsuz konuşan kişiler bile patlıyor yani bu aramayacak çünkü şöle şöle dedikleri şeylerin şöle şöleleri bile çıkmıyor bende:). Bitek selena var online o gelecekle ilgili çok yorum yapmadı ama bi dost gibi açıkladı olmaz bu çocuk böle böle die ben bi onun falını beğendim
burda yıgıdın falı cıkmadı dedım topa tuttular benı dıger falcılarıda burdan soyluyoruz cıkmadıgını 3-4 kısı olunca bırde yenı uye olunca sasırıp kaldım tabıkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?