İsmini söyleseydin en azından….belki baktırmış ve yorum yapacak olan vardır….Kizlar ben de size bi oneride bulunayim.telefonla ulasip randevu aliyorsunuz oyle bakiyor ben ilk gorustugumde 1 ay filan bekletmisti ama gayet etkileyici bakiyor laf oyunlari yapmadan...sizdende oneriler bekliyorum
İstanbulda bi arkadaşım sayesinde öğrendiğim eskiden sabit bi yeri olan şuan ise sadece telefonla irtibata geçip uygun noktada ( herhangibi cafe vb.) randevulaşıp bakım yapan birisi isterseniz tefefon numarasını özelden atabilirim.
ne kadara bakıyor acaba ücret olarak merak ettim doğrusuismi Toprak (erkek) genç biri
ya açıkcası net bi ücret istemiyor.Ben çok etkilenip 50 vermiştim daha çok veya az veren de var.Size bırakıyorne kadara bakıyor acaba ücret olarak merak ettim doğrusu
Merhabalar. Ben de Elmira'nın numarasını alabilir miyim lütfen? Facebook'taki numarası kullanılmıyor diyor.
Elmiraya bakririrsan yorumunu yazar misin
Kızlar çok merak ediyorum önerdiğim rozayı deneyen oldumu? Lütfen yorum alabilirmiyim.
sema hanım benim de birseyimi bilemedi hep bana sorduyiğit anda süper gelecek fos.
Sema'ya baktırmadım ama bir arkadaşım gitmişti hiçbirşey bilememiş anda.
e
hayrett vallaa.. sema bana anda cok iyiydi .. hatta söylediği şey bi gün gecikmeli oldu.. sormuş oldugum sorulara verdiği cevapları ..esas oğlandan teyit ettim ... aynen de onun dediği gibiydi...yiğit de aynı şekilde söylemişti...sema hanım benim de birseyimi bilemedi hep bana sordu
Kizlar ben de size bi oneride bulunayim.telefonla ulasip randevu aliyorsunuz oyle bakiyor ben ilk gorustugumde 1 ay filan bekletmisti ama gayet etkileyici bakiyor laf oyunlari yapmadan...sizdende oneriler bekliyorum
Adı Toprak ben ilk cafesinde baktırmıstım .Kapattıgı için şimdi arayıp randevulaşıp baktırıyorumcanım kim bu falcı bir de adını deseydin
Hayret senden başka baktiran randevulasan yok.. birileri randevulassin da bizde bakalimAdı Toprak ben ilk cafesinde baktırmıstım .Kapattıgı için şimdi arayıp randevulaşıp baktırıyorum
Kızlar daha önce de bahsetmiştim, yazın bi gezi esnasında tesadüfen eskişehirde bi cafede Nil hanım diye birine fal baktırmıştım ve çok etkilenmiştim, şimdi aradım cafeyi telefonda da bakar mı acaba diye, büyük ihtimalle bakar ama Siz yine de 4 gibi arayın netlestirelim dedi... Eğer bakarsan ve yüzyüze baktığı gibi çıkarsa performansı Size de öneririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?