İstanbul'da Fal - Falcılar

İsmini söyleseydin en azından….belki baktırmış ve yorum yapacak olan vardır….

İsmini söyleseydin en azından….belki baktırmış ve yorum yapacak olan vardır….

Sini mantı ehh işte ,resmen geleceğe yönelik kpnusuyor enerjisi iyi sayılır ;anneyle dertleşiyor gibi hissediyorsunuz arkadaşlar gerisi zaman nokta atış oldu mu hayır

Merhabalar. Ben de Elmira'nın numarasını alabilir miyim lütfen? Facebook'taki numarası kullanılmıyor diyor.

Elmiraya bakririrsan yorumunu yazar misin

ben veriyim numarasını ama geçmişi bile pek bilemiyor. şimdinin analizini iyi yapıyor. geleceğe dair söyledikleri de çıkmıyor. zaten o da çıkmayacağını bilerek daha ziyade kafasında kurguladığı şeyleri söylüyor. sadece mesela ertesi gün bir yolculuğa çıkmaya karar vermişsinizdir diyelim, onun gibi çok yakın zamanda ve kesin olacak, kararı verilmiş şeyleri söylüyor ama onların da zamanını tam söyleyemiyor. 100 tl. ben bir daha baktırmadım bu performansa bu para çok fazla.

Kızlar çok merak ediyorum önerdiğim rozayı deneyen oldumu? Lütfen yorum alabilirmiyim.

Rozayı burda madara ederim, istersen gel bir kez daha dene. Buradan yazdın tepki alınca özel mesaj atmaya mı başladın ?

Rozanın reklamını özel mesajdan size yapanları lütfen bize bildirin.

sema hanım benim de birseyimi bilemedi hep bana sordu
hayrett vallaa.. sema bana anda cok iyiydi .. hatta söylediği şey bi gün gecikmeli oldu.. sormuş oldugum sorulara verdiği cevapları ..esas oğlandan teyit ettim ... aynen de onun dediği gibiydi...yiğit de aynı şekilde söylemişti...

Kızlar daha önce de bahsetmiştim, yazın bi gezi esnasında tesadüfen eskişehirde bi cafede Nil hanım diye birine fal baktırmıştım ve çok etkilenmiştim, şimdi aradım cafeyi telefonda da bakar mı acaba diye, büyük ihtimalle bakar ama Siz yine de 4 gibi arayın netlestirelim dedi... Eğer bakarsan ve yüzyüze baktığı gibi çıkarsa performansı Size de öneririm...

Kevser hanım nerde bakıyor fal acaba kumru cafeden ayrılmış sanırım

Kizlar ben de size bi oneride bulunayim.telefonla ulasip randevu aliyorsunuz oyle bakiyor ben ilk gorustugumde 1 ay filan bekletmisti ama gayet etkileyici bakiyor laf oyunlari yapmadan...sizdende oneriler bekliyorum

canım kim bu falcı bir de adını deseydin

yiğitin nosunu ve hakkındaki yorumları alabilir miyim? bugün tam bi ruh hastası gibi birine fal baktıracam diye tutuştum=D

ne yaptın konuştun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…