İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar yiğitle ilgili defalarca yorum yapmış biri de benim... Yiğiti tanımam etmem yüzünü bile görmedim hep telefonda baktırdım. Yiğite fal baktırmadan önce de başkaları için olumlu olumsuz yorumlarım olmuştu. Bence de Yiğit'in reklama ihtiyacı yok. Gerek enerjisi gerek içtenliği olsun burada adı geçen falcıların çoğuna hatta taksim-bakırköy dekilerin de birçoğuna fal baktırmış biri olarak bunaldığımda ilk aklıma gelen kişi Yiğit oluyor şuanda. Daha iyisini önerecek olan varsa bir adım öne çıksın lütfen biz de öğrenmiş oluruz:) geçen gün bunalmıştım aradım ve sağolsun gece 22:30 da bile baktı:) sürekli ısrarla olacak dediği konuda yanılmış gibi olsa da o an üzülüp Yiğite msj attım senin dediğinle alakasız çıktı diye ama ısrarla beklemem gerektiğini söyledi. Yanılsa bile yine de beni en etkileyen falcı yine de yiğit derim.

bu arada kevser nerde bakıyor

Kevser bende de anlık iyi gibiydi ama gelecekte dedikleri çıkmadı katina da 100 lira demişti en son onu bil, indirim falan yaptı mı sonra bilmiyorum ama geçen ay öyleydi, 100 lira olması da beni ayrıca bi gıcık etmişti, tarot 30 falandı galiba
dedikleri çıkmayınca ben gitmiyorum artık ona

Bu arada Online fal baktırdığınız ve çok etkilendiğiniz birileri varmı?

Ben falalem de Mert Reiki, Ester Kira, Rezzan abla, Haleh ve Tolga Hayırcıl'a baktırdım valla ne yalan söyliyim hepsini de beğendim, hepsinde de çıkan şeyler var ama esas mesele için göreceğiz tabi daha zaman var ona

Hayret senden başka baktiran randevulasan yok.. birileri randevulassin da bizde bakalim
e ben burda yeniyim ki yeni bahsediyorum normaldir baktırın bakalım sonra baska falcı arıyomusunuz :) biraz iddialı oldu ama ben başkasına gitmiyorum daha

Pişşşt İstanbul falcıları, siz şimdi kesin burayı okuyorsunuzdur, bakınız Ankara'da falcı açlığı yaşıyoruz iyi olanlarınız azıcık Ankara'ya gelsenize paraya para demezsiniz. Hem Ankara'da güzel be gelin valla eğleniriz

Kuzenim ankarada yaşıyor.. saniyorum tunali hilmi de bi falci vardi kadinin adı su idi.. bilir misiniz

Merhaba kızlar şubatta bir iş dolayısıyla istanbulda olacağım banan onereceğiniz çok pahalı olmayan falcı var mıdır mümkünse Avrupa tarafında

Cnm kurtuluş canakkalede ama bursada ve istanbula arada gelio ben telefonda baktırıorum ama memnunum

kadının adı mı kurtuluş. bende şişli kurtuluş diye bir yer var, bulunduğu yeri söylüyorsun sandım. peki ne falı bakıyor? fiyatı nedir? size dedikleri çıkıyor mu?

yiğit'e fal baktırıp dediklerini yaşayanlar var mı?

Yigite cok iyi diyen de var herkese olumlu konusur ama cikmaz diyen de var. Evet yorumlari yazalim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…