- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
bu arada kevser nerde bakıyor
Bu arada Online fal baktırdığınız ve çok etkilendiğiniz birileri varmı?
bu arada kevser nerde bakıyor
e ben burda yeniyim ki yeni bahsediyorum normaldir baktırın bakalım sonra baska falcı arıyomusunuz :) biraz iddialı oldu ama ben başkasına gitmiyorum dahaHayret senden başka baktiran randevulasan yok.. birileri randevulassin da bizde bakalim
Kuzenim ankarada yaşıyor.. saniyorum tunali hilmi de bi falci vardi kadinin adı su idi.. bilir misinizPişşşt İstanbul falcıları, siz şimdi kesin burayı okuyorsunuzdur, bakınız Ankara'da falcı açlığı yaşıyoruz iyi olanlarınız azıcık Ankara'ya gelsenize paraya para demezsiniz. Hem Ankara'da güzel be gelin valla eğleniriz
Kuzenim ankarada yaşıyor.. saniyorum tunali hilmi de bi falci vardi kadinin adı su idi.. bilir misiniz
Cnm kurtuluş canakkalede ama bursada ve istanbula arada gelio ben telefonda baktırıorum ama memnunumK
Kurtulus nerde bakiyo ne kadara
Cnm kurtuluş canakkalede ama bursada ve istanbula arada gelio ben telefonda baktırıorum ama memnunum
Cnm verdigin bilgi icin tsk ederim :) ama bn tlf da fal olayina sicak bakmiyorumCnm kurtuluş canakkalede ama bursada ve istanbula arada gelio ben telefonda baktırıorum ama memnunum
Yolladim cnm.. yorumlarini yaz
Merhaba yigit ne kadara bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?