Yigite cok iyi diyen de var herkese olumlu konusur ama cikmaz diyen de var. Evet yorumlari yazalim arkadaslar
canım bence burada arkadaşların saydığı isimlerin hemen hepsi daha iyi diyebilirim. ben o cafeyi çok abartan bi haber okumuştum internette. hatta o kadar abartılmıştı ki dedim sanırım fallar bu cfede 150 200 arasıdır. fiyatlar diğerleriyle aynıydı ama tamamen fiyaskoBizim millet :) napiyonuz :) sentinus cafe de ayten diye bi falci varmis denenmeye degermi? Giden memnun kalan varmi
Barista cafe .. dersaneler sokağında istiklal cafenin karsisi hemenKızlar daha önce burda yazılmıştı aslı diye bi kız kadıköyde diye tam yeri nerde bilen varmı?
Barista cafe .. dersaneler sokağında istiklal cafenin karsisi hemen
Toprak var gittiniz mi daha cok avcılar tarafındaydı ama hiç diğerlerine benzemiyor net yaniAndac nasildi memnun kaldinmi
canım tellwede selena var özellikle su falı iyidirBu arada Online fal baktırdığınız ve çok etkilendiğiniz birileri varmı?
Ya isim veriyolarda sonrasi cikmiyo ben izmirde bi falciya gittim kadin direk 2 isim verdi ama dedkkleri cikmadi yani bildigim ismi verse ne olcak demeden gecemiyorum ama iyi diyosan denene bilir :)telden bakarmı acaba?
Geçen gun bakırköyde dejavu kilisenin arkasındaki cafede baktırdim Nalan hanim dı cok güzel baktı herseyi bildi şasırdım gercekden ilk defa biri olmasini istedigim biseyin olmayacagini söyledi biliyorum olmayacagani ama diger falcilar hep olcak diye sürekli kandirmisti daha once baktiran varmi nalan hanim merakediyorum cikiyormu acaba
Telefonda bakan yeni birilerini onerin bana kizzlaar yigit elmira ve oznur haricinde onlara ara ara baktiriyorum cunku. Cezmi telefonu acmiyo. Ani ve dusunceleri okuyan biri olsa isimi gorur kizlar yaa
Gitmedim ne kadara bakiyomusToprak var gittiniz mi daha cok avcılar tarafındaydı ama hiç diğerlerine benzemiyor net yani
Cokkk tsk ederim :)canım bence burada arkadaşların saydığı isimlerin hemen hepsi daha iyi diyebilirim. ben o cafeyi çok abartan bi haber okumuştum internette. hatta o kadar abartılmıştı ki dedim sanırım fallar bu cfede 150 200 arasıdır. fiyatlar diğerleriyle aynıydı ama tamamen fiyasko
Canım bukre34@hotmail.com adresine iletişim bilgilerini atar mısın. Teşekkür ederim şimdiden :)Tesadüfen gördüm bu kahve tarot falı çılgınlığını :) arkadaşlar size birini tavsiye edeceğim..bana bakım yapan bayan Hint astrolojisine göre bakım yaptı.önce inanmadım ama rapor elime gelince uykuya olan düşkünlüğümü dahi yazmış..üzerine 2014 senesinin nasıl geçeceğini de eklemiş.inanma oranımı artırmak içinde daha önceki ayların tahminleri ni de yazmış..şok oldum..eğer daha gerçekçi verilere dayanan bir analiz isterseniz iletişim numarasını veririm..bugün sadece size belki faydası dokunur diye kayıt oldum haber vermek için.
ben veririm 28/12/1980 üsküdar/istanbul doğum yerim. bukre34@hotmail.com adresimHanımlar,dün bir mail aldım..Bir çok bayanın kahve falı gibi dayanaksız (eğer bakan kişi medyumsa elbette bir sözüm olamaz) bilgi edinme için baktırdığını ve hatta bir mesajda bayan tarot baktırdığını ve ayrılık var dendiği için depresyona girdiğini okudum..ama ayrılık olmamış :)
Ben Hint Astrolojisi ile ilgileniyorum..Ayrıca yıldızname açıyorum..Eğer doğruluğunu görmek ve test etmek isterseniz bir üye bana doğum bilgilerini versin ve ona 2013-2014 öngörülerini yazayım..siz karar verin..
iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?