İstanbul'da Fal - Falcılar

Yigite cok iyi diyen de var herkese olumlu konusur ama cikmaz diyen de var. Evet yorumlari yazalim arkadaslar

yiğit anda iyidir. karşı tarafın düşünceleri konusunda sallamaz. bunu doğru bilir. yakın gelecek için bazen tutturuyor bazen tutturamıyor. oda artık kime tutturursa diyelim.

eski üyelerdenim. kimseyi savunmam ama yiğit istisna. yiğit' in reklamı yapılıyor diyenler bence biraz daha düşünsün. çünkü gerçekten ihtiyacı yok.çok olumlu diyenlere de geçenlerde bir arkadaş yazmıştı, mesela ona olumsuz konuşmuş. benim arkadaşlarıma da dediği kötü şeyler oldu ama çok özenli , kırmıyor kesinlikle ve çok insancıl. . yaşadığım ve şahit olduğum çok şeyi oldu. hatta yakın zamanda da bir dediğini daha yaşadım. ve benim için önemliydi. kesinlikle boş değil. çıkmayanlar da olmuş olabilir ama herkes de %100 başarılı olacak diye bir şey yok. ama bende %99 başarılı diyebilirim.

Kızlar daha önce burda yazılmıştı aslı diye bi kız kadıköyde diye tam yeri nerde bilen varmı?

Bizim millet :) napiyonuz :) sentinus cafe de ayten diye bi falci varmis denenmeye degermi? Giden memnun kalan varmi
canım bence burada arkadaşların saydığı isimlerin hemen hepsi daha iyi diyebilirim. ben o cafeyi çok abartan bi haber okumuştum internette. hatta o kadar abartılmıştı ki dedim sanırım fallar bu cfede 150 200 arasıdır. fiyatlar diğerleriyle aynıydı ama tamamen fiyasko

telden bakarmı acaba?
Ya isim veriyolarda sonrasi cikmiyo ben izmirde bi falciya gittim kadin direk 2 isim verdi ama dedkkleri cikmadi yani bildigim ismi verse ne olcak demeden gecemiyorum ama iyi diyosan denene bilir :)

Telefonda bakan yeni birilerini onerin bana kizzlaar yigit elmira ve oznur haricinde onlara ara ara baktiriyorum cunku. Cezmi telefonu acmiyo. Ani ve dusunceleri okuyan biri olsa isimi gorur kizlar yaa

Geçen gun bakırköyde dejavu kilisenin arkasındaki cafede baktırdim Nalan hanim dı cok güzel baktı herseyi bildi şasırdım gercekden ilk defa biri olmasini istedigim biseyin olmayacagini söyledi biliyorum olmayacagani ama diger falcilar hep olcak diye sürekli kandirmisti daha once baktiran varmi nalan hanim merakediyorum cikiyormu acaba

Nalan nın bir dolandırıcı olduğu ortaya çıktıı ,
Yormayın kendinizi ...

Ben bikere baktirdım dolandırıcı degilmi bilemem arkadasimda baktirdi memnun kaldı diye gittm dediklerı çıkan varmı diye sormak istedim yalan bisey söylemedim falcıların geneli dolandırıcı degilmi zaten sadece herseyi söyledi yani

Telefonda bakan yeni birilerini onerin bana kizzlaar yigit elmira ve oznur haricinde onlara ara ara baktiriyorum cunku. Cezmi telefonu acmiyo. Ani ve dusunceleri okuyan biri olsa isimi gorur kizlar yaa

şuanki durumu ve düşünceleri öğrenmek için telwedeki naazzı öneririm. bu konuda iyi bence.

Dün gittiğim bir fal deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim ben tanımıyordum bi arkadaşım götürdü galatasaray lisesinin aşağısında odakule diye geçiyordu sanırım orası fal bakan kişinin adı emre yedi ben falını çok beğendim çok önemli noktalara değindi uzun baktı memnun kaldım kafe değil kendi yeri gitmek isteyen olursa numarayı yazarım

Cokkk tsk ederim :)

Canım bukre34@hotmail.com adresine iletişim bilgilerini atar mısın. Teşekkür ederim şimdiden :)

ben veririm 28/12/1980 üsküdar/istanbul doğum yerim. bukre34@hotmail.com adresim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…