İstanbul'da Fal - Falcılar

Nalan durum tespitini yani an'da iyi ama ilerisi için yazık ki aynı şeyi söyleyemeyceğim. Bir de iddiaya girmiyor mu ben burdayım dediğim çıkmazsa böyle böyle diye. Hay allah. Falı keyif için baktırın bel bağlamayın çok. Hayal kırıklığı olmasın.

Kevser kumrudaydi bnm bildigim adariyla

Nalan dolandiricimimiymis? Soyledikleri cikiyo yazmis bikac kisi off kafam karisti
anlık güzel yorumladı bütün düşüncelerimi geçmişimi bildi gelecekle ilgilide söyledi ama daha zamanı var o yüzden bilemıyorum benım bi arkadasım memnun kalmıstı oyle gitmiştim zaten.

taksimde majestikte emre diye biri vardı. leş gibi içki kokan ve kızlara sarkan bir tipti. o mu acaba bilemedim !

Sen baktırdınmı yada biliomusun performansı nasıl herkes cok memnun:/
Ben herkese bastan söylüyorum. . Benim fallarimda hep ayni sey cikar.. asli da anda cok iyiydi.. o zamanlar bi sorun vardi ocak ayi bitmeden düzelecek dedi. . Ni tekim düzeldi. . Yani yakin gelecek ve anda iyi ...

Telefonda bakan yeni birilerini onerin bana kizzlaar yigit elmira ve oznur haricinde onlara ara ara baktiriyorum cunku. Cezmi telefonu acmiyo. Ani ve dusunceleri okuyan biri olsa isimi gorur kizlar yaa
Izmirdeki falcilari tara şık cafe fatma /fatoş abla... tarot bakar.. guzel bakar ama sen arastir icine sinerse bende tlf u var.. tlf da da bakio

Kızlar yiğitin işle ilgili söylediği birşeyi yaşadım bugün... Paylaşayım dedim...
Buarada telwe de naazz a fal yolladım ama 4 gün oldu 10.sıradaydım şimdi 3.olmuşum hala da bekliyorum bukadar uzun mu sürüyor yahu:)
Fal sepetinde karenaya baktırmıştım kopyala yapıştır yaptığı için şikayet edildiğinden bahsedilmişti burada bende iade istemiştim paramı o parayla Alex é baktırdım ama hayatım boyunca baktırdığım en berbat en genel yorumlu Tarot falı diyebilirim, ses kaydını dinlemek bile eziyet gibiydi çok sıkıcıydı, karena çok daha güzel bakmış bunu anladım...

Elmirayı denemeyi düşünüyorum öneren var mı? Daha sonra falcı arayışını bırakıp sadece Yiğite takılacağım çünkü :)

yiğitin işinizle ilgili bildiği şey olması zor birşeymiydi acaba?

Canım Naazz sürekli çevrimiçi olmadığı için biraz beklemek gerekiyor tabi ama bence denemeye değer, ben memnun kalmıştım

Kızlar bu arada Laf Cafe'deki Çiğdem'in bana söylediklerinden 3 tanesi gerçekleşti, 1 tanesi tutmadı, 13-14 tane şey söylemişti madde madde yazmıştım, diğerlerini de bekliyorum artık.

Kizlar sevdigimize kavusmak icin esma zikir listesi olusturdum dualarimiz bolumunde. Listeye katilmak ister misiniz ?

taksimde majestikte emre diye biri vardı. leş gibi içki kokan ve kızlara sarkan bir tipti. o mu acaba bilemedim !
Evet daha önce dediğîn yerde çalışmış ama içki kokmuyordu kimseye sarktını görmedim baya da kaldık orda başkalarıda vardı dediğniz gibi biri olsa uzun zamandır iş yapamazdı bence çünkü eski falcıymış beni götüren arkadaşım onla arkadaş gibî çok îyi biri olduğnu syledi onun bencede insancıl biriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…