Bu kadar yakın zamanda baktırdıysanız ki daha 1 ay olmuş,numarası vardır sizde,ben de numarasına ulaşmak istiyorum yardımcı olur musunuz?Bakalım ne diycek canım :)
Korkuyorum istemediğim bişey söyleyecek diyee valla
Haber ederim size
Evet 2010 daydı galiba tek bir söylediği ne bana ne arkadasıma tutmadıda çıkmadıda o kadar yol git git bitmedi, ve değmadiArkadaşlar, Malkara Sağlamtaş köyü Ayşe hocaya gideniniz var mı?
Merhaba,makara cafe 4 aydır limon cafe olarak değişmiş aslıdan haberleri yok.aslının numarası kimse de yok mu acaba?Canım Kadıköyde Makara cafede bakıyo Aslı. Fal 20 tl kahve 5 tl :) Telefonda bakıyo mu bilmiyorum ama, numarası yok bende
Baktırdıysanız yakında nerde oldugunu biliyorsunuZdur ya da telefonu vardır belki yardımcı olur musunuz?makara cafe değişmiş limon olmuşCanlar kadıköyde aslıya fal baktıranınız varmı bana subat dedi ve subata girioruz o kdr heycanlıyımki ve imkansız bnm ask hayatım.. Yani hersey cok kötü gitti bende corba yaptım katkım büyük tabi:/ yorum alalım??
Canım Kadıköyde Makara cafede bakıyo Aslı. Fal 20 tl kahve 5 tl :) Telefonda bakıyo mu bilmiyorum ama, numarası yok bende
onun dediginin 5 tanesi cikarsa 10 tanesi cikmaz..cikanlarda genelde luzumsuz ayrintilardir :)
Yaa çok merak ettim şimdi bu sema yı hangi günler hangi saatler bakıyo bilen var mı ücreti filan 30 tl demişsiniz ama genel bir bilgi alabilirsem çok sevinirim :)) tutuyo galiba söyledikleri de...Bahariye caddesinde bolulu hasan ustanin sokağına gir.. sokağın sonundan sola dön. . Istanbul cafe
Asli : Kadikoyde dersaneler sokagina gir.. hemen köşede garanti var.. barista cafe de bakio.. tam karsisinda istiklal cafe var
aslının dedikleri çıktı mı size, nasıl memnun kaldınız mı siz?
Ben de merak ettim bu aslı yı yaaaslının dedikleri çıktı mı size, nasıl memnun kaldınız mı siz?
Ben de merak ettim bu aslı yı yaa
Denemek istiyorum amaa barista cafe aslıyla istanbul cafe sema arasında kaldım açıkcasıgidipte memnun olanlar var, olmayanlarda var gibi. çokta pahalı değil ama, bilemiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?