İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bana an konusunda onerebileceginiz iyi bi falcı var mı yigit haric yigite baktiriyorum zaten

Bakalım ne diycek canım :)

Korkuyorum istemediğim bişey söyleyecek diyee valla

Haber ederim size
Bu kadar yakın zamanda baktırdıysanız ki daha 1 ay olmuş,numarası vardır sizde,ben de numarasına ulaşmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Kızlar merhaba,

Bir konuda uyarmak için yazıyorum bunları. Dün akşam bir kız arkadaşım aradı Ataköy'de Cansu adında bir bayana fal baktırdığını söyledi önce şok oldum falan dedi, masada ne konuşmuşlarsa Cansu a'dan z'ye tek tek saymış. 2 arkadaş gitmişler diğeri pek konuşmamış otururlarken ona baktığı fal 10 dakka diğer arkadaşa baktığı fal 40 dakka. Cidden insanı enayi yerine koyuyorlar. Bazı cafelerde dinleme cihazları oluyor ya da garson-çalışan arkadaşlar masayı dnleyip fal bakan kişiye iletiyorlar duyduklarını sonra da fal esnasında böyle böyle diyorlar. Kız arkadaşın sevgilisinin isim-soyisim eşliğinde söylemiş adını ki masadayken diğer arkadaşına anlatıyormuş. Pes cidden bu kadar mı aptal yerine konur insanlar.

Lütfen fal baktıracağınız esnada mümkün olduğunca az konuşun. Enfal'de böyle yapar mesela, fal baktıracağınız için randevu verilir size gittiğinizde size şöyle bir göz süzer isminin içinde a var c var n var der adın şu der. Ulan salak mıyız biz, zaten randevu verilirken ismimizi alıyorlar dfjgkfjhkl şaka gibi ya

Neyse. Ben uyarmak istedim sadece.
Sevgilerimle.

Yasemini deneyen varmı daha önce baktırmıştım çok iyi geldi bana beykoazda evinde bakıyor ama 2 kişi gitmek gerekiyor ve 50 tl bana çok geliyor 25 olaydı

Canlar kadıköyde aslıya fal baktıranınız varmı bana subat dedi ve subata girioruz o kdr heycanlıyımki ve imkansız bnm ask hayatım.. Yani hersey cok kötü gitti bende corba yaptım katkım büyük tabi:/ yorum alalım??

Baktırdıysanız yakında nerde oldugunu biliyorsunuZdur ya da telefonu vardır belki yardımcı olur musunuz?makara cafe değişmiş limon olmuş

Bahariye caddesinde bolulu hasan ustanin sokağına gir.. sokağın sonundan sola dön. . Istanbul cafe
Yaa çok merak ettim şimdi bu sema yı hangi günler hangi saatler bakıyo bilen var mı ücreti filan 30 tl demişsiniz ama genel bir bilgi alabilirsem çok sevinirim :)) tutuyo galiba söyledikleri de...

:) Bu forum beni çileden çıkardı yahu :) Bir de Nalan çıktı dur daha kimleri bulucam acaba :)

Asli : Kadikoyde dersaneler sokagina gir.. hemen köşede garanti var.. barista cafe de bakio.. tam karsisinda istiklal cafe var

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur:

"... fala bakan veya baktıran, sihir yapan veya yaptıran bizden değildir. Kim bir falcıya gider de söylediğine inanırsa o kimse Muhammed (s.a.v.)'e indirileni inkar etmiş olur." |

#hadis (Mecme'uz-Zevâid, c.V, s.117. (Hadisi Bezzar, İmran İbn-i Husayn'dan rivayet etmiştir.)

Falciya gidip gitmemek size kalmis..

Fal benim için ucuz bir terapi yöntemi,neden bu arar ara sivriler çıkıp hadisleri hatırlatıyorlar acaba?Gitmek istemeyen gitmez,gidene verilecek kadar çok mu aklınız var,kendinize saklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…