İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bu arada Laf Cafe'deki Çiğdem'in bana söylediklerinden 3 tanesi gerçekleşti, 1 tanesi tutmadı, 13-14 tane şey söylemişti madde madde yazmıştım, diğerlerini de bekliyorum artık.
onun dediginin 5 tanesi cikarsa 10 tanesi cikmaz..cikanlarda genelde luzumsuz ayrintilardir :)

Kizlar sevdigimize kavusmak icin esma zikir listesi olusturdum dualarimiz bolumunde. Listeye katilmak ister misiniz ?
kizlar bu tip seyler ters teper benden soylemesi..ayricada bence gunah,bu benim gorusum,siz bilirsiniz yinede

kizlar bu tip seyler ters teper benden soylemesi..ayricada bence gunah,bu benim gorusum,siz bilirsiniz yinede
Arkadasim bu esma Allahin guzel isimlerinden ibarettir. Sihir buyu degildir. Dini kitaplari ac bak. 99 esmayi arastir.duanin ters tepme ihtimali olamaz

Arkadasim bu esma Allahin guzel isimlerinden ibarettir. Sihir buyu degildir. Dini kitaplari ac bak. 99 esmayi arastir.duanin ters tepme ihtimali olamaz
Evet biliyorum fakat bu esmalari birilerini dondurmek yada birinin sevgisini kazanmak icin okumanin dogru olmadigini dusunuyorum..Bunlar sadece Allah rizasi icin okunmasi makbuldur bence

ayrica ruh hastasi gibi 400 bilmem kac tane esmayi falanca adam beni sevsin de arasin diye okuyup okuyup durmak da bence hic saglikli bir durum degil..kafayi birseylere bu kadar takıntı yaptiginiz olcude,enerjinizle onu kendinizden o kadar itiyorsunuz..siz bilirsiniz,zamaniniz bu kadar bolsa ugrasin tabi

Evet biliyorum fakat bu esmalari birilerini dondurmek yada birinin sevgisini kazanmak icin okumanin dogru olmadigini dusunuyorum..Bunlar sadece Allah rizasi icin okunmasi makbuldur bence
Esmalar basta hastaliktan sifa umanlar olmak uzere pek cok niyet icin okunabilir. Buyuye de girmez. Islam tarihinde de darda olanin hastaligi olanin borcu olanin okumasi icin dua ve zikirler alimlerce insanlara tavsiye edilmis. Eksik ve yanlis bilgi vermek yerine bi cekincen varsa alo fetva hattini arayip sorabilirsin. Ancak ayakkibinizin bagini bile yaradandan dileyin denmis. Su halde benim yaradandan herseyi dua ile dilerken ondan sevgi de dilemem cok mesru. Sonucta dua yaradana yapiliyor.

Simdi burasi tartisma mekani degil. Konuyu sonlandirip bu mesajinin uzucu kirici oldugunu belirtiyorum. Dini inanclara hakaret etmis okuyorsun.lutfen biraz daha dikkat.

Simdi burasi tartisma mekani degil. Konuyu sonlandirip bu mesajinin uzucu kirici oldugunu belirtiyorum. Dini inanclara hakaret etmis okuyorsun.lutfen biraz daha dikkat.
Kirici olmak veya bu tarz bir amacim yok,tartismakda istemem..verdigin bilgiler konusunda haklisin,sevgiyide tabiki Allahtan isteyebilir insan esma okuyarak,sadece bunu belli bir kisi icin niyet ederek okumak bence dogru olmaz..cunku o kisinin de ozgur bir iradesi var,ama bana beni sevecek ve benimde sevecegim hayirli birini nasip et gibi gibi okumak yanlis degil bence..benim kast ettigim Ahmet beni sevsin vs diye niyet etmek..tabi bu benim fikrim sadece,isteyen istedigi gibi okur..tesekkurler

Kızlar bugün Burak a da fal baktırdım, enerjisi falan gayet iyi olan biri ve Yiğitle aynı şeyleri söyledi bana... Beğendiğimi söyleyebilirim ama yiğit daha net ve daha ayrıntılı nokta atışlı bakıyor bunu da kıyaslama şansım oldu.
Telwe deki naazz a da katina falı yollamıştım 1 hafta falan bekledim ama o da aynı şeyleri söyledi, Online fala da telefonda bakılanlara da önyargılıydım ama yüzyüze baktırdıklarımdan çok çok daha iyi oldukları kesin...
Sadece Kurtuluş a fal baktırmadım o kalmıştı aklımda ama nedense iç güdüsel olarak ona baktırmak hiç içimden gelmiyor.
Fal bağımlılık yapıyor bu bi gerçek, zaman oluyor ki her duyduğuna fal baktırasın geliyor ve enerjinizin düştüğü de ayrı bi gerçek...
En az 3-4 ay fal defterini kapatmaya karar verdim. En azından bakılanların gerçekleşmesi için zaman tanımak lazım:) tabi kendime gelmek için de :) zaman zaman fal deneyimlerimi paylaştım umarım paylaşımlara istinaden fal baktıranlar da beğenir... Herkese iyi fallar diler ortalıktan bi süre kayboluruuuumm:)

Hanımlar,
lütfen dini yorumlar yapmayınız yasaktır ve polemiğe girmeyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…