İstanbul'da Fal - Falcılar

Yüzüne bakıp mı söylüyormuş ilginçmiş merakım arttı şimdi ayy :)) o zaman önceliğim aslı gibi görünüyor şuan :)
Ben dedim ya seviyorum fal dinlemeyi,ne kadar çıkar ne kadar çıkmaz çok takmıyorum,güzel şeyler söylüyorlarsa endorfin saçarak çıkıyorum mekandan,o yüzden sema aslı ay çıktı çıkmadı mühim değil bana göre.ama zaten büyük şeyler beklememeli arkadaşlar gerçekten bakın,güzel şeyler duyuyorsanız mutlu olun,öyle olduguna inanın,mutlulugunuz azalırsa yine başka bir falcıya gidersiniz.gayb işi bu Allahtan başkası bilemez ki,rahat olun bence :) Yaşlı hanım da çok sempatikti güzel şeyler söyledi ben onu da begendim örneğin.bankacı mısın dedi,hayır mühendisim dedim,tamam ben aldım onu masabaşı oturuyosun dedi çok sempatikti :))

Evet ya haklısın suratsız olup olumsuz konuşulunca da moral bozuluyo motivasyon baya bitiyo öyle kötü de etkilenmemek lazım :/ memnun ayrıldığına sevindimm :)

bağdat caddesinde güzel falcı bilen var mı?

Ben caddede oturuyorum hepsini gezdim ve hiç birisi çıkmadı boşuna gitme derim ben pendikte bir kadına gidiyorum adı sevgi 70e bakıyorum yıldıznameye bakıyorum zaten ve ne derse çıkıyor 10 kişi yolladım hepsinede oldu dedikleri

İstemediğim şeyler söylediklerinde de,çıkıyorum cafe den biraz düşünüyorum sonra aaa diyorum eski sevgilimden bahsetti ya bu bana (benim bütün sevgililerim standart uzun boylu kara) amaan salla siyoru

Dalga gecmeye devam et sen. Ben niyetim elestirmek degil uyarmak bunu anlaman lazim once. Hadsizce konusmayi birak.

Burda fal baktiranlarin musluman oldugunu size kim soyledi?
Belki Muslumanlar da vardir burada. Ki biliyorum bilincsiz/bilincli olarak bazen Musluman olanlar da baktiriyor fala. Fal baktiran Musluman degilse ztn umrumda olmaz. Ben dinkardeslerimi uyardim sadece. Buna da kimse karisamaz. Nokta.

İşte anlamadığın nokta o,hadsiz dediğin insanları uyarmak senin haddin değil
Iste orada yanlisin var. Uyarmak benim haddim.
Kimseye igrencsiniz kotusunuz pissiniz diyerek suclamadim. Insanca uyardim, ayrica tekrar diyorum bu benim haddim ben haddimi bilirim merak etme.
Ayrica siz baskalarini uyarirken haddiniz oluyor isinize geldigi gibi tabi. Herkese yorum yapar yanlislari dersiniz ama size yapilinca kotu oluyor tabi. Boyle dvm edn sz

Ayy canıma yettin be kızım kimi ne diye uyarmışız?tamam haddinse uyar sen hadi herkesi uyar,yaşın kaç çiçeğim senin allahaşkına?tohuma kaçtık biz işimiz fallara kaldı,sen seğil feriştahı uyarsa farketmez,boşuna hırs yapıp herkese cevap vermeye uğraşma

Belki Muslumanlar da vardir burada. Ki biliyorum bilincsiz/bilincli olarak bazen Musluman olanlar da baktiriyor fala. Fal baktiran Musluman degilse ztn umrumda olmaz. Ben dinkardeslerimi uyardim sadece. Buna da kimse karisamaz. Nokta.
Siz birazdan hem dini yorumdan hemde polemige girmekten ucusa geciceksiniz .Nokta.

Siz birazdan hem dini yorumdan hemde polemige girmekten ucusa geciceksiniz .Nokta.
Uc git isine tolin
Siz tuhaf insanlarsiniz. Istediginizi yapin isterseniz adam oldurun.
Size yapmayin etmeyin diye israr etmedim. Genel bi uyarmada bulundum cildirdiniz.
Iste busunuz.

Dini konu ve yorumlar yasaktır.

Arkadaslar merhaba uzun bibaradan sonra tekrar burdayim nami diger(sonradangurmeyimmm)bicok fal deneyimim oldu bu arada kadikoy istanbul cafe sema verdigi tarihte dun sevgilim aradi sonunnda bir arkadasim dun su telefonla bakan rozaya 100tl karsiliginda fal baktirdi bende ses kaydini dinledim kesinlikle degmez baktirmayin dun oglen hesabina gecen para sonrasi 24saat sonra tum bilgileri alip gerekli arastirmayi yaptiktan sonra fala bakmis 2tane tutarli sey soleyip falcilarin tamamini karalamistir fal die birsey yok diyem arkadas ne hikmetse kendiside fal bakmistir kendisini olagan istu guc sahibi ilan edip falcilara gitmeyin diye uc dakikada bir uyari iletmistir yorumu yaxmadan duramadim 20tl lik fal bile daha tatminkar secim sizin ama tavsiye etmiyorum canlarim

Aaa,öyle tarihte mi veriyorlar?1 vakit 2 vakit 3 vakit değil direk tarih verdi yani,bravo,e denemeli o vakit,1 vakte kadar :))

sema bu kadar başarılımı şimdi kuyruklar oluşur bu cafede

Allahtan simayen birbirimizi tanımıyoruz hiçbirimiz Yoksa Hababam Sınıfının taksim faciası sahnesini yaşarız cümbür cemaat

Arkadaslar falcilar burda yazilan kotu yoruma ayar olup yagdiriyor vallahi musteri kaygisindan sema bana ne yak.den arkadasimiza tarih verdi ve tuttu size gidin demedim ama buyuk para verilen xkosilerle karsilastirinca cok cok iyi dedim bir oneri yada reklam soz konusu deil diger nick ile benim tavsiyelerime geriyedonuk bakin lutfen polimige girmek istemiyorum

Buvarada sdmanida manisadaki falci roza:)takipte supersin masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…