Ben dedim ya seviyorum fal dinlemeyi,ne kadar çıkar ne kadar çıkmaz çok takmıyorum,güzel şeyler söylüyorlarsa endorfin saçarak çıkıyorum mekandan,o yüzden sema aslı ay çıktı çıkmadı mühim değil bana göre.ama zaten büyük şeyler beklememeli arkadaşlar gerçekten bakın,güzel şeyler duyuyorsanız mutlu olun,öyle olduguna inanın,mutlulugunuz azalırsa yine başka bir falcıya gidersiniz.gayb işi bu Allahtan başkası bilemez ki,rahat olun bence :) Yaşlı hanım da çok sempatikti güzel şeyler söyledi ben onu da begendim örneğin.bankacı mısın dedi,hayır mühendisim dedim,tamam ben aldım onu masabaşı oturuyosun dedi çok sempatikti :))Yüzüne bakıp mı söylüyormuş ilginçmiş merakım arttı şimdi ayy :)) o zaman önceliğim aslı gibi görünüyor şuan :)
Evet ya haklısın suratsız olup olumsuz konuşulunca da moral bozuluyo motivasyon baya bitiyo öyle kötü de etkilenmemek lazım :/ memnun ayrıldığına sevindimm :)Ben dedim ya seviyorum fal dinlemeyi,ne kadar çıkar ne kadar çıkmaz çok takmıyorum,güzel şeyler söylüyorlarsa endorfin saçarak çıkıyorum mekandan,o yüzden sema aslı ay çıktı çıkmadı mühim değil bana göre.ama zaten büyük şeyler beklememeli arkadaşlar gerçekten bakın,güzel şeyler duyuyorsanız mutlu olun,öyle olduguna inanın,mutlulugunuz azalırsa yine başka bir falcıya gidersiniz.gayb işi bu Allahtan başkası bilemez ki,rahat olun bence :) Yaşlı hanım da çok sempatikti güzel şeyler söyledi ben onu da begendim örneğin.bankacı mısın dedi,hayır mühendisim dedim,tamam ben aldım onu masabaşı oturuyosun dedi çok sempatikti :))
Burda fal baktiranlarin musluman oldugunu size kim soyledi?Kibirden degil. Diger sahislarin cirkin sozlerine karsilik cirkinlesmedim. O seviyeye inmedim. Farki anlamak lazim.
bağdat caddesinde güzel falcı bilen var mı?
Dalga gecmeye devam et sen. Ben niyetim elestirmek degil uyarmak bunu anlaman lazim once. Hadsizce konusmayi birak.Sen kimsin bana haddimi öğretceksin anlamadım benim zoruma senmi gidiceksin :)) bak bebeim toymussun ztn ben sana alt yazı geciyim kimse ne iyi bişey yapıoruz fal baktırıoruz demio sıkıntı var belliki bi şekilde böle kendini rahatlatıo uyarırsın eyw. Ama eleştiremezsin o daha evrimini tamamlamamış beynin ve copy paste din bilginle.. Sen şimdi hadi biz günahkarları yalnız bırak cennetten bize el sallarsın:)
Belki Muslumanlar da vardir burada. Ki biliyorum bilincsiz/bilincli olarak bazen Musluman olanlar da baktiriyor fala. Fal baktiran Musluman degilse ztn umrumda olmaz. Ben dinkardeslerimi uyardim sadece. Buna da kimse karisamaz. Nokta.Burda fal baktiranlarin musluman oldugunu size kim soyledi?
İşte anlamadığın nokta o,hadsiz dediğin insanları uyarmak senin haddin değilDalga gecmeye devam et sen. Ben niyetim elestirmek degil uyarmak bunu anlaman lazim once. Hadsizce konusmayi birak.
Iste orada yanlisin var. Uyarmak benim haddim.İşte anlamadığın nokta o,hadsiz dediğin insanları uyarmak senin haddin değil
Ayy canıma yettin be kızım kimi ne diye uyarmışız?tamam haddinse uyar sen hadi herkesi uyar,yaşın kaç çiçeğim senin allahaşkına?tohuma kaçtık biz işimiz fallara kaldı,sen seğil feriştahı uyarsa farketmez,boşuna hırs yapıp herkese cevap vermeye uğraşmaIste orada yanlisin var. Uyarmak benim haddim.
Kimseye igrencsiniz kotusunuz pissiniz diyerek suclamadim. Insanca uyardim, ayrica tekrar diyorum bu benim haddim ben haddimi bilirim merak etme.
Ayrica siz baskalarini uyarirken haddiniz oluyor isinize geldigi gibi tabi. Herkese yorum yapar yanlislari dersiniz ama size yapilinca kotu oluyor tabi. Boyle dvm edn sz
Siz birazdan hem dini yorumdan hemde polemige girmekten ucusa geciceksiniz .Nokta.Belki Muslumanlar da vardir burada. Ki biliyorum bilincsiz/bilincli olarak bazen Musluman olanlar da baktiriyor fala. Fal baktiran Musluman degilse ztn umrumda olmaz. Ben dinkardeslerimi uyardim sadece. Buna da kimse karisamaz. Nokta.
Uc git isine tolinSiz birazdan hem dini yorumdan hemde polemige girmekten ucusa geciceksiniz .Nokta.
Siz tuhaf insanlarsiniz. Istediginizi yapin isterseniz adam oldurun.Ayy canıma yettin be kızım kimi ne diye uyarmışız?tamam haddinse uyar sen hadi herkesi uyar,yaşın kaç çiçeğim senin allahaşkına?tohuma kaçtık biz işimiz fallara kaldı,sen seğil feriştahı uyarsa farketmez,boşuna hırs yapıp herkese cevap vermeye uğraşma
Neden mi forum sayfalarinda dolasiyorum? Size hesap vermek zorunda olmadigim halde cevap vermek istiyorum. Kadinlar kulubu forumunda bir suru konu oluyor birinci olarak. Yeni mesajlar bolumunde rastladim bu konuya ve yazma ihtiyaci hissettim. Belki farkinda degilsinizdir bu arada, ama kk'nin forumunda bir suru mevzu var evlilikten saglik konularina kadar.
Hadis ve ayetlerin bolumlerinin de, fal bolumune de girip saygi sinirlari icerisinde istedigimi yazmakta ozgur oldugumu dusunuyorum. Simdi anlamissinizdir umarim.
Sunu unutmayin ki herkes sizinle ayni dusunmek zorunda degil. Istedigim yerde gezerim
Aaa,öyle tarihte mi veriyorlar?1 vakit 2 vakit 3 vakit değil direk tarih verdi yani,bravo,e denemeli o vakit,1 vakte kadar :))Arkadaslar merhaba uzun bibaradan sonra tekrar burdayim nami diger(sonradangurmeyimmm)bicok fal deneyimim oldu bu arada kadikoy istanbul cafe sema verdigi tarihte dun sevgilim aradi sonunnda bir arkadasim dun su telefonla bakan rozaya 100tl karsiliginda fal baktirdi bende ses kaydini dinledim kesinlikle degmez baktirmayin dun oglen hesabina gecen para sonrasi 24saat sonra tum bilgileri alip gerekli arastirmayi yaptiktan sonra fala bakmis 2tane tutarli sey soleyip falcilarin tamamini karalamistir fal die birsey yok diyem arkadas ne hikmetse kendiside fal bakmistir kendisini olagan istu guc sahibi ilan edip falcilara gitmeyin diye uc dakikada bir uyari iletmistir yorumu yaxmadan duramadim 20tl lik fal bile daha tatminkar secim sizin ama tavsiye etmiyorum canlarim
Arkadaslar merhaba uzun bibaradan sonra tekrar burdayim nami diger(sonradangurmeyimmm)bicok fal deneyimim oldu bu arada kadikoy istanbul cafe sema verdigi tarihte dun sevgilim aradi sonunnda bir arkadasim dun su telefonla bakan rozaya 100tl karsiliginda fal baktirdi bende ses kaydini dinledim kesinlikle degmez baktirmayin dun oglen hesabina gecen para sonrasi 24saat sonra tum bilgileri alip gerekli arastirmayi yaptiktan sonra fala bakmis 2tane tutarli sey soleyip falcilarin tamamini karalamistir fal die birsey yok diyem arkadas ne hikmetse kendiside fal bakmistir kendisini olagan istu guc sahibi ilan edip falcilara gitmeyin diye uc dakikada bir uyari iletmistir yorumu yaxmadan duramadim 20tl lik fal bile daha tatminkar secim sizin ama tavsiye etmiyorum canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?