İstanbul'da Fal - Falcılar

bu yiğit telefonda bakan yiğit miydi ?

Cezmi bey nerede bakıyor acaba?
Telefonunu bana da gönderebilir misiniz, ücreti eski konularda baktım yükselmiş sanırım, ne kadardır, değer mi
Cezmi 150 kağıt alıyor,evet tutturdugu şeyler yok değil ama ben cezmiye o parayı yatırırken baya mucizevi açıklamalar bekledim,hani atıyorum karşılıklı görüşme görüyorum demek yerine,kişileri tarif etseydi,şunun şurasında şu iz var,bilmem kimin ağzı burnu şöyle deseydi,mesajda saydığım diğer arkadaşlardan artısı sadece yüklü fal bedeliydi.İlle de isterseniz numarasını veririm tabii

cok duydum ismini ama telefonda baktırmaya nedense hiç yaklaşamıyorum, başka şekilde bakmıyor mu canım sadece telefonda mı bakıyor ?
Bakmıyor diye biliyorum canım.neden telde baktırmıyorsun? Ayrıca güvenilir birisi yiğit sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Ben de Yiğit'e ilk fal baktırdığımda Yiğit'i o kadar övdüm ki, burada beni Yiğit sananlar oldu. Ama üzülerek söylüyorum, ne bana ne de benim önerimle ona fal baktıran arkadaşlarıma dedikleri çıkmadı.
Hatta şunu farkettim, ben ona ikinci kez de baktırmıştım, ilk faldaki performansı alamadım. Bazı ana hatlar var herkese söyleyip hafif nabız yoklamayla ilerlettiği, artık insan psikolojisinden mi iyi anlıyordur nedir, dinlerken bir anda "evet evet" oluyorsunuz ama dediğim gibi, bunun falcılığından değil, psikolojiden anlamasından ileri geldiğini ikinci baktırışımda farkedebildim.
Üstelik falı çıkmadığında ya da kafanıza takılan bir şeyi dönüp sorduğunuzda da asla cevap alamıyorsunuz kendisinden, ki özellikle bu tavrı çok rahatsız edici. Yoğun olabilirsin falan ama yazacağın da alt tarafı bir satır cevap, sanırsın Cern'de proton çarpıştırıyor.
Dediğim gibi, bence fal baktığı kişinin zihnini, biraz da nabza göre şerbet vererek iyi okuyor, o kadar.
Denenebilir mi? Bir kere belki. Ama ikinci kez değil.

Yine telde Burak diye bir çocuğa baktırdım geçenlerde. Olanı biteni baya iyi bildi o da. Geleceği de tam o anki ruh halime göre planladığım şekliyle gördü.
Artık ilk anın heyecanıyla herhangi bi falcıya çok iyiydi demek istemiyorum ama iyiydi baya bu Burak da. Üstelik sıcakkanlı ve sorularınıza, kafanıza takılanlara bıkmadan usanmadan cevap veriyor.
Yiğit'e baktıranların karşılaştırabilmesi açısından da şunu söyleyeyim, Yiğit'ten etkilendiğinizden daha çok etkilenirsiniz Burak'tan.

Bakmıyor diye biliyorum canım.neden telde baktırmıyorsun? Ayrıca güvenilir birisi yiğit sıkıntı olacağını düşünmüyorum

ya inan neden baktırmadığımı bilmiyorum, aynı şekilde selenaya su falı at onda dedikleri çıkıyor dediler su falına karşı da bir önyargım var, tamam su atacağım dedim gittim tarot attım. Ama Yiğiti denemeyi istiyorum. Keşke online baksaydı :) Teşekkür ederim hayatım bu arada :)

Yiğitin numarası duruyor bende o zaman bir de Burak numarası alayım, telefonda fal önyargımı kırarsam ikisine birden baktırırım Canım numarasını ve ücretini özelden yazar mısın zahmet olmazsa o da bulunsun :)

Canım bence bir yiğiti dene farkı anlayacaksın

Valla bana nokta atışı yaptı,artık numarasını bile bilmediğim birinin bana ulaşacağı zamanı söyledi,dedim derdi olan ilk numara değiştirdiğinde belli ederdi kendini,ses çıkmadı şimdi mi çıkacak,valla çıktı,şubatın bitmesine bir iki gün kala hem de.Yiğite,mart başı mı?diye sorduğumda,şubat sonu bile olabilir demeseydi,öngörü der geçerdim,ben kendisinden çok memnunum.Ulaşamıyorum istediğim zaman,doğru,bazen destan yazıyorum,tekini okumuyor :) takmıyorum,bişey yazacaksam ya da soracaksam yine soruyorum,birsürü kişiye verdim numarasını,benim en başında numarayı aldığım kadın memnun kalmamış ama numarayı verdiğim herkesin yorumlarının iyi olduğunu görüyorum

o zaman ben de ısrarla taciz mi ediyim, napıyım bişi sorcağım zaman=D dediğim gibi, yoğundur anlarım ama gerçekten bi satır soru sorup cevap alamayınca (müsait olduğu herhangi bi zaman cevap verebilir), hele de kötü bi anındaysan... bide o soruyu dedikleri çıkmamış olduğu için soruyorum, öyle keyfimden değil. faldır bu, tabi ki çıkmayabilir ama çıkmayacak bişiyse beklemiyim, lütfen bi minik cevap diyosun... cevap yok=D

bide gerçekten ben ikinci falımdan memnun kalamamıştım, belki kötü bi günündeydi, mevcut durumlar bile tutmamıştı.

Burak'ın Yiğit kadar adı geçiyor mu bilmiyorum ama ikisinden birini deneyecek olsam Burak'ı denerdim. Geçmişi ve anı o da tıkır tıkır biliyor, hatta daha detaylı. Geleceği de göreceğiz, olmasını beklediğim çok tutarlı şeyler söyledi.

Canım ona gecen sene gittim 4 yol agzında gay di bakan aynı yerden bahsediyorsak pembe tablo çiziyo çıkmıyor yani haberin olsun
Hadi ya o an durumu çok iyi biliyor bir arkadaşımız tavsiyesiyle gittik 3 kişi çok umutluyduk halbuki üzüldüm : ( : (

Ben Yigit'in numarasını buradan aldım, sonuçta daha da dün baktırdım ama söyleyebilirim ki insan psikolojisiyle açıklanamayacak şeyleri biliyor çocuk. Cevap falan yazmiyordur, ben de dun para yaptırmakta zorlandim, verdiği İbani ATM kabul etmedi, 3 ATM gezdim emin olana dek açmadı teli. :) İsi bu, belki de daha önce dolandırıldı bilemiyorum ki ama bendeki intiba parasız soru sorabilecegimiz biri olmadığı yönünde oldu. Ayrıca uç harfli falan hissetmedim, kendi görüyor bence.
Simdi çok anlatmak istemiyorum ama benim hayatımda çok spesifik değişik olaylar var onları ondan dinledim.

Yok ya öyleyse kalsın hakikaten :) geçmiş sayfalarda övmüşlerdi çok yıllar içinde tuttu vs gibi. Telde bakılan fal için çok zaten Gül abla gelince ona giderim daha ucuz hem.

Ben sanmıyorum açıkçası, çünkübirkac kez denk geldim...
En son 2 ay önce Anakarada yoldan çevirerek girdiğiniz bir cafedeki S

Ben sanmıyorum çünkü daha önce karşıma çıktı.
En son Ankara'ya gitmiştim 2 aydan fazla oldu.. Orda kuzenimle beni yoldan çevirdiler, Kızılayda öyle bir durum varmış, yoldan fal cafelere müşteri topluyorlar.. 10 lira dediler, yeni açtık tanıtım dediler, girdik.
Epey de bildi ama bir konuda ısrarla yalan söylendi. Çıktık, özellikle hiç fal baktırmayan kuzenim şoke olmuştu. Ama ikimizin de başına ağrılar girdi. Başımızı dik tutamadık. Dediği tarih de çıkmadı zaten. İnsan böyle tuhaf hissediyor.

Daha önce de yazdım, Bakırköydeki Enfal'in de öyle baktığını düşünüyorum ben, insanın tepesinde inanılmaz bir ağırlık oluyor faldan sonra.

Yiğit'ten sonra öyle bir şey olmadı, bakarken de bir tuhaflık hissetmedim. Bence kendisi görüye giriyor. 3. gözüyle söylüyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…