İstanbul'da Fal - Falcılar

Bostancı shell'in sokagındaki telve cafede gülşen mi ayşen mi gülşahmı hatırlayamadm giden varsa yorum alabilirmiyim?

kızlar antalyaya gıdecegım kemerde veya antalyanın ıcınde falcı varmı tanıdıgınız

Bende yigite bunalinca baktiririm.. en son baktirdigimda keyfim yerindeydi.. biraz dikkatli ol bi sorun olucak dedi.. nitekim oldu... adam bilio yaa... ben de cok memnunum

Duygum Cafe'nin teli cevap vermiyor. Murat'a gidecektim. Şimdi nerde olduğunu bilen var mı? Eskiden Secret cafede olan Murat...

Dediklerinin % kaci cikar

ya tatlım inş dedikleri cıkar enerji olarak gör bana bilemedi sana cıkar
Anladım tatlım netten daha önce giden başka birine de sordum ona da hepsi değil birazı çıkmış.Dediğin gibi enerji durumu olabilir bakalım yaşayıp görücez teşekkür ederim cevapladığın için :)

İlk baktığında her dediği çıkmıştı, hatta dediği tarihte. Sonrasında seni tanıdıkça oran biraz düşüyo çünki ne duymak istediğini biliyo. Ama yinede süper bence en azından diğerlerine göre.

Bişey sorucam 348 tane msjın var bunların 345 tanesinde yiğiti övmüşsün ve sadece bu topiğe yorum yazmıssın? İsteyen girsin baksın. Yiğitin reklama ihtiyacı yok yazıyosun sen bayaa reklam yapmıssın zaten bencede ihtiyacı yok:)

Pardon düzeltiyorum mesaj sayısını altına yorum atan üye ile karıştırdım 163 tane msjın varmış 160 tanesi yiğiti övmek için yazılmış? Yiğitin reklama ihtiyacı yok yazıyosun sen bayaa reklam yapmıssın zaten bencede ihtiyacı yok:)

evet seviyorum bu çocuğun falını napiiim .... az yazmışım, ama yoğun istek var söylicem yiğit'e bana komisyon versin

Kızlar yiğit kimine çıkar kiminide çıkmaz dedikleri. illaki her dediği çıkıcak diye bir durum olamaz zaten.. Falı çıkmayanlarda tabiki buraya yazacaklar normal.. Ama ben yeni baktırdım yiğite şu zamana kadar baktığım en iyi falcı dedim.. Bu kadar şeyi bilmesi beni Şok etti!! O yüzden burda övenleri anlayabiliyorum.. Her övene de reklam yapıyor yakıştırması yapmayalım kızlar... Çünkü ben gerçekten yiğiti çok beğendim.. ( beni de bilenler bilir! ) dedikleri çıkar çıkmaz bilemem.. Zaman var..

Hatta yiğitin bir dediği bana çıktı bile! ne çıktığını da yazayım..D baş harfli bir kız arkadaşın büyük sıkıntı yaşayacak dedi. Maalesef bu dediği çıktı

bi burak biliyorum ... mecidiyeköy de bi kafede buluşup bakıyordu ... karalama yapıyordu .. o mu acaba.. telefonunu gönderir misin ?

Birsey soylemek istiyorum cok genel konusucam. Biz bu foruma iyi falcilar ve kimin nasil baktigini ogrenmek icin giriyoruz. Tabii ki herkes oneride bulunacak begendim ya da begenmedim diye fikir sunacak. Ne begeneni elestirebiliriz ne begenmeyeni. Forumun son 5 sayfasi yigit kavgasiyla dolu. Ben de baktirdim gecmis ve an cok iyiydi gelecek cikar mi bilemem ama cikmazsa adama kotu de diyemem. Biz kavga ve atisma okumak zorunda degiliz ki bu bir fal forumu sonucta kavga edecekseniz ozelden edin biz neden okuyup rahatsiz olalim. Ayrica yillardir bu foruma uyeyim ben de sadece bu konuyu takip ediyorum her konuyu takip etmiyor diye yigitin arkadasi komisyoncusu diyemeyiz kimseye. Cunku burasi turkiye ve inanin cinsellik forumu okurken sinirleniyorum herseyin altina caiz degil diye yorumlar falan gulunc yani sonucta kimse kimseyi gormuyor tanimiyor. Buradada ayni sey konu amactan sapiyor. Lutfen kavgalarinizi okumak zorunda birakmayin bizi sadece fal ve tecrubelerimizi paylasalim kimse kimseyi tanimiyor cunku :)

yiğit izmire taşındı .. artık sadece telefonda bakıyor

ya gerçekten izmire mi taşındı. sürekli evine gelen yoğunluktan sıkılıyordu. acaba evini taşıdı ama kimse bilmiyor da olabilir mi? Yiğiti izmirde gören eden var mı? Bu doğru bilgi mi ki?

ya gerçekten izmire mi taşındı. sürekli evine gelen yoğunluktan sıkılıyordu. acaba evini taşıdı ama kimse bilmiyor da olabilir mi? Yiğiti izmirde gören eden var mı? Bu doğru bilgi mi ki?
Dogru tabi bizzat kendisi soyledi bana.. ama sadece telefonda bakıyor

Merhaba arkadaslik bir cok medyumu denedim senelerce ve en sonun medyum atusa hanimi buldum allah razi olsun kendisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…