Bende yigite bunalinca baktiririm.. en son baktirdigimda keyfim yerindeydi.. biraz dikkatli ol bi sorun olucak dedi.. nitekim oldu... adam bilio yaa... ben de cok memnunumhımm hemen üzerine alınman söylediklerimi onaylaman demek ... oysa isim zikretmemiştim.teşekkürler ...doğru bildin avukat adayıyım, benim gibi bir çok aday arkadaşım da var tanıyan ve baktıran, kar payı konuşmadık, bizimkisi gayet insani ...
ya tatlım inş dedikleri cıkar enerji olarak gör bana bilemedi sana cıkarHadi ya o an durumu çok iyi biliyor bir arkadaşımız tavsiyesiyle gittik 3 kişi çok umutluyduk halbuki üzüldüm: ( : (
Evet ben gittim, handeyi çok severim.enerjisi çok yüksek birisi,güleryüzlü. 1 senedir düzenli olarak gidiyorum. Geçmiş ve şu an süper. Nokta atışı yapıyor, asla yuvarlak konuşmuyor. Gelecekte dediği şeylerin çıktığıda olmuştur. Hatta annemi zar zor kandırıp götürdüm. Kardeşimin adını babamın adını direkt vermiş. Annem şok olup çıktı. Ama zihin okuduğunu ve nasıl olmasını istiyorsan onu söylüyormuş gibide gelmiyor değil gelecek için. Dün Yiğitede baktırdım, oda iyi ama Hande benim için bir numara. Terapiye gidiyorum resmen ona
Anladım tatlım netten daha önce giden başka birine de sordum ona da hepsi değil birazı çıkmış.Dediğin gibi enerji durumu olabilir bakalım yaşayıp görücez teşekkür ederim cevapladığın için :)ya tatlım inş dedikleri cıkar enerji olarak gör bana bilemedi sana cıkar
hani herkes diyor ya yiğit olumlu konuşuyor pembe tablo çiziyor vs. onun hakkında kötü yorum yapan özellikle adı her geçtiğinde takıntılı bir şekilde rahatsız olduğunu belli eden arkadaşlar muhtemelen size de olumsuz konuştu. sevgilinizden ayrıldınız olmayacağını söyledi belki de duymak istemediğiniz şeyler.biz nerden bilelim bilerek kötü konuşmadığınızı, karalamadığınızı ??? bu forumda yiğitten başka iyi falcı yok, kabullenin ... enerjiniz tutmamıştır o ayrı, bu yiğit'in kötü olduğu anlamına gelmiyor.benim gibi söylediği onca şeyi yaşasaydınız siz de yorum yapmaktan alıkoyamazdınız kendinizi. burda o kadar üye var eski yeni, herkesin işi gücü yok yiğit'in reklamını mı yapıcak, eminin olun ihtiyacı yok, gerçekçi olun biraz ....
hani herkes diyor ya yiğit olumlu konuşuyor pembe tablo çiziyor vs. onun hakkında kötü yorum yapan özellikle adı her geçtiğinde takıntılı bir şekilde rahatsız olduğunu belli eden arkadaşlar muhtemelen size de olumsuz konuştu. sevgilinizden ayrıldınız olmayacağını söyledi belki de duymak istemediğiniz şeyler.biz nerden bilelim bilerek kötü konuşmadığınızı, karalamadığınızı ??? bu forumda yiğitten başka iyi falcı yok, kabullenin ... enerjiniz tutmamıştır o ayrı, bu yiğit'in kötü olduğu anlamına gelmiyor.benim gibi söylediği onca şeyi yaşasaydınız siz de yorum yapmaktan alıkoyamazdınız kendinizi. burda o kadar üye var eski yeni, herkesin işi gücü yok yiğit'in reklamını mı yapıcak, eminin olun ihtiyacı yok, gerçekçi olun biraz ....
Bişey sorucam 348 tane msjın var bunların 345 tanesinde yiğiti övmüşsün ve sadece bu topiğe yorum yazmıssın? İsteyen girsin baksın. Yiğitin reklama ihtiyacı yok yazıyosun sen bayaa reklam yapmıssın zaten bencede ihtiyacı yok:)
Pardon düzeltiyorum mesaj sayısını altına yorum atan üye ile karıştırdım 163 tane msjın varmış 160 tanesi yiğiti övmek için yazılmış? Yiğitin reklama ihtiyacı yok yazıyosun sen bayaa reklam yapmıssın zaten bencede ihtiyacı yok:)
bi burak biliyorum ... mecidiyeköy de bi kafede buluşup bakıyordu ... karalama yapıyordu .. o mu acaba.. telefonunu gönderir misin ?Yine telde Burak diye bir çocuğa baktırdım geçenlerde. Olanı biteni baya iyi bildi o da. Geleceği de tam o anki ruh halime göre planladığım şekliyle gördü.
Artık ilk anın heyecanıyla herhangi bi falcıya çok iyiydi demek istemiyorum ama iyiydi baya bu Burak da. Üstelik sıcakkanlı ve sorularınıza, kafanıza takılanlara bıkmadan usanmadan cevap veriyor.
Yiğit'e baktıranların karşılaştırabilmesi açısından da şunu söyleyeyim, Yiğit'ten etkilendiğinizden daha çok etkilenirsiniz Burak'tan.
yiğit izmire taşındı .. artık sadece telefonda bakıyorcok duydum ismini ama telefonda baktırmaya nedense hiç yaklaşamıyorum, başka şekilde bakmıyor mu canım sadece telefonda mı bakıyor ?
yiğit izmire taşındı .. artık sadece telefonda bakıyor
Dogru tabi bizzat kendisi soyledi bana.. ama sadece telefonda bakıyorya gerçekten izmire mi taşındı. sürekli evine gelen yoğunluktan sıkılıyordu. acaba evini taşıdı ama kimse bilmiyor da olabilir mi? Yiğiti izmirde gören eden var mı? Bu doğru bilgi mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?