- 20 Şubat 2009
- 37
- 34
- 298
Sorulara yanıt verdim. Sizi sıktıysam özür dilerim de, asgari nezakete uymuyor sorulan soruları yanıtsız bırakmamak için yazmış birinin mesajları üzerine ''ay çok sıktın haa'' yorumu yapmak.Çok sıktı bu yiğit mevzusu ....
Sorulara yanıt verdim. Sizi sıktıysam özür dilerim de, asgari nezakete uymuyor sorulan soruları yanıtsız bırakmamak için yazmış birinin mesajları üzerine ''ay çok sıktın haa'' yorumu yapmak.
Size "siz" diye hitap eden birine " sen" diyemezsiniz. Sizi tanımıyorum, sizinle münakaşa etmek gibi bir dusuncem yok. DSana mı yazdım genel konuştum ben ? Niye üzerine alınıyorsun ?
Ben Yigit'in numarasını buradan aldım, sonuçta daha da dün baktırdım ama söyleyebilirim ki insan psikolojisiyle açıklanamayacak şeyleri biliyor çocuk. Cevap falan yazmiyordur, ben de dun para yaptırmakta zorlandim, verdiği İbani ATM kabul etmedi, 3 ATM gezdim emin olana dek açmadı teli. :) İsi bu, belki de daha önce dolandırıldı bilemiyorum ki ama bendeki intiba parasız soru sorabilecegimiz biri olmadığı yönünde oldu. Ayrıca uç harfli falan hissetmedim, kendi görüyor bence.
Simdi çok anlatmak istemiyorum ama benim hayatımda çok spesifik değişik olaylar var onları ondan dinledim.
Size "siz" diye hitap eden birine " sen" diyemezsiniz. Sizi tanımıyorum, sizinle münakaşa etmek gibi bir dusuncem yok. D
Ben de öyle düşünüyorum bu kadar anlık durumu geçmişi bilmesi garip geldiyiğitin üç harflisi var. daha önce yüzyüze bakırmıştım. su dolu bardaktan bakıp söylüyor.
Size söyledikleri çıkmışmıydı peki selinax..bir de eski üyelerin fikirlerini alalımyiğitin üç harflisi var. daha önce yüzyüze bakırmıştım. su dolu bardaktan bakıp söylüyor.
Ben Yigit'in numarasını buradan aldım, sonuçta daha da dün baktırdım ama söyleyebilirim ki insan psikolojisiyle açıklanamayacak şeyleri biliyor çocuk. Cevap falan yazmiyordur, ben de dun para yaptırmakta zorlandim, verdiği İbani ATM kabul etmedi, 3 ATM gezdim emin olana dek açmadı teli. :) İsi bu, belki de daha önce dolandırıldı bilemiyorum ki ama bendeki intiba parasız soru sorabilecegimiz biri olmadığı yönünde oldu. Ayrıca uç harfli falan hissetmedim, kendi görüyor bence.
Simdi çok anlatmak istemiyorum ama benim hayatımda çok spesifik değişik olaylar var onları ondan dinledim.
Size söyledikleri çıkmışmıydı peki selinax..bir de eski üyelerin fikirlerini alalım
İstediğim kişi hakkında yorum yaparım derdi niye size düştü ??? siz niye bu kadar çok övüyorsunuz hayırdırr ???Bu Nurayya nedense Yiğit'e bi aşırı takık. Benim de hoşlanmadığım, kızdığım yönleri oldu Yiğit'in ama bu kadar negatif tepki de enteresan.
Yiğitin avukatları var burda fazlca !!!! Kar payı alıyorsunuz herhalde !!!!
İstediğim kişi hakkında yorum yaparım derdi niye size düştü ??? siz niye bu kadar çok övüyorsunuz hayırdırr ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?