İstanbul'da Fal - Falcılar

Sorulara yanıt verdim. Sizi sıktıysam özür dilerim de, asgari nezakete uymuyor sorulan soruları yanıtsız bırakmamak için yazmış birinin mesajları üzerine ''ay çok sıktın haa'' yorumu yapmak.

Sana mı yazdım genel konuştum ben ? Niye üzerine alınıyorsun ?

yiğitin üç harflisi var. daha önce yüzyüze bakırmıştım. su dolu bardaktan bakıp söylüyor.

yiğitin üç harflisi var. daha önce yüzyüze bakırmıştım. su dolu bardaktan bakıp söylüyor.
Size söyledikleri çıkmışmıydı peki selinax..bir de eski üyelerin fikirlerini alalım

Senin zihnini çok net okuyor zaten, orası doğru. Ama mesela ben kendi kafam bulanıkken baktırdığımda, karşı tarafla ilgili şeyleri de bilememişti. O yüzden Yiğit'e ilk fal baktırdığım andan beri "bu çocuk benim zihnimi okuyor heralde" gibi bir düşünceye kapıldım.

Bir de ben ona baktırınca, o bahsettiğin ağırlığı hissediyorum ve baş ağrısı.

Size söyledikleri çıkmışmıydı peki selinax..bir de eski üyelerin fikirlerini alalım

evet söylediklerinden çıkanlar olmuştu. bence ilk baktıranlardan olmaya çalışın. enerjisi tükenmemiş daha iyi bakıyormuş gibi gelmişti ozaman.. şimdi telefonla bakıyormuş sanırım.

Bu Nurayya nedense Yiğit'e bi aşırı takık. Benim de hoşlanmadığım, kızdığım yönleri oldu Yiğit'in ama bu kadar negatif tepki de enteresan.
İstediğim kişi hakkında yorum yaparım derdi niye size düştü ??? siz niye bu kadar çok övüyorsunuz hayırdırr ???

hani herkes diyor ya yiğit olumlu konuşuyor pembe tablo çiziyor vs. onun hakkında kötü yorum yapan özellikle adı her geçtiğinde takıntılı bir şekilde rahatsız olduğunu belli eden arkadaşlar muhtemelen size de olumsuz konuştu. sevgilinizden ayrıldınız olmayacağını söyledi belki de duymak istemediğiniz şeyler.biz nerden bilelim bilerek kötü konuşmadığınızı, karalamadığınızı ??? bu forumda yiğitten başka iyi falcı yok, kabullenin ... enerjiniz tutmamıştır o ayrı, bu yiğit'in kötü olduğu anlamına gelmiyor.benim gibi söylediği onca şeyi yaşasaydınız siz de yorum yapmaktan alıkoyamazdınız kendinizi. burda o kadar üye var eski yeni, herkesin işi gücü yok yiğit'in reklamını mı yapıcak, eminin olun ihtiyacı yok, gerçekçi olun biraz ....

Yiğitin avukatları var burda fazlca !!!! Komisyon ı alıyorsunuz herhalde !!!!

Son düzenleme:
Yiğitin avukatları var burda fazlca !!!! Kar payı alıyorsunuz herhalde !!!!

hımm hemen üzerine alınman söylediklerimi onaylaman demek ... oysa isim zikretmemiştim. teşekkürler ...doğru bildin avukat adayıyım, benim gibi bir çok aday arkadaşım da var tanıyan ve baktıran, kar payı konuşmadık, bizimkisi gayet insani ...

İstediğim kişi hakkında yorum yaparım derdi niye size düştü ??? siz niye bu kadar çok övüyorsunuz hayırdırr ???

Valla ben aksine, son mesajlarımda Yiğit hakkında olumsuz konuştum, hem de önceden çok övmüşken kendisini. Olumsuz yorumlarımın sebeplerini de söyledim, bitti gitti.
Ama sen onun adını her duyduğunda özellikle bi karalama kampanyası yapmaya çalışır gibisin, sebeplerini söylesen bari.
Yeni gözdem Burak zaten, onu da tekrar söylemiş olayım =D

Kimseyi alıntı yapmadan konuşuyorum herkes biliyor ne olduğunu ! Siz burda nasıl olumlu konuşuyorsanız bende istediğime olumlu istediğime olumsuz klnuşurum hiç kimseyi ilgilendirmez ! Babanızın oğlumu yiğit hemen savunmaya geçiyorsunuz üzerinize alınıp konuşuyorsunuz kime ne !!!!
Saf mı zannediyorsunuz bizi sabah aksam yiğit de yiğit ! Özellikle yeni üyeler sürekli telefon istemeler falan sürekli gündemde tutmalar ! Burdan bakınca gerçekten komik görünüyor. Açık bir platformda istediğimi yazarım ama bazı zoruna giden ! vatandaşlar hemen bir polemiğe girme derdinde . Umrumda da değilsiniz bana ben yinede söylemeye devam edicem kimsenin kandırılmasınına paralarının sömürülmesine göz yumamam !!! Herkes kendi bilir baktrıp baktırmayacağına .

Polemiğe girmeyiniz ve lütfen topikte itham etmek yerine reklam yapan varsa bildirim yapınız, yönetim her zaman yaptığı gibi inceler ve eğer varsa reklam yapan gerekeni yapar.

Evet ben gittim, handeyi çok severim.enerjisi çok yüksek birisi,güleryüzlü. 1 senedir düzenli olarak gidiyorum. Geçmiş ve şu an süper. Nokta atışı yapıyor, asla yuvarlak konuşmuyor. Gelecekte dediği şeylerin çıktığıda olmuştur. Hatta annemi zar zor kandırıp götürdüm. Kardeşimin adını babamın adını direkt vermiş. Annem şok olup çıktı. Ama zihin okuduğunu ve nasıl olmasını istiyorsan onu söylüyormuş gibide gelmiyor değil gelecek için. Dün Yiğitede baktırdım, oda iyi ama Hande benim için bir numara. Terapiye gidiyorum resmen ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…