İstanbul'da Fal - Falcılar

Duygum cafe murat icin gittim kizlar kapanmisti cafe ici bostu acanda olmadi ..simdi melise geldim bakirkoye nasil sizce baktiran yakin zamanda varmi?

Beşiktaş symbol deki efsuna gittim dun.. kisa bakiyor ama anda cok iyi tespitleri oldu.. gelecekle ilgili verdigi tarih nisan ayı. . Bakalim

yiğit için bişey yazıcam :)
kesinlikle şunu belirteym ben kendisini tanımam etmem burdaki yorumlardan mrkımdan baktırmıştım,benden sonrada arkadaşım baktırdı,arkadaşıma dediği şeyler çıkmış çok şaşırmış,bana onu söyledi geçenlerde,bana verdiği zaman için daha var bakalım bende de olucak mı mrk edyrm..

Hadi beee gerçekten mi :) ayy inşallah bana dedikleri de çıkar heyecanla beklemeye devam o zaman :)

Hadi beee gerçekten mi :) ayy inşallah bana dedikleri de çıkar heyecanla beklemeye devam o zaman :)
evet arkadaşımda şaşırmış geçen söyledi hatta ortada bile olmayan bi durumda falan dedi baya baya şaşırmıştı :) bakalım bizimkiler nolucak :)

Beşiktaş symbol deki efsuna gittim dun.. kisa bakiyor ama anda cok iyi tespitleri oldu.. gelecekle ilgili verdigi tarih nisan ayı. . Bakalim
Ben de dün gittim ve hayatımda bikaç falcıdan kötü enerji aldım onlardan biri de efsun oldu. Zaten çok attı geçmişle ilgili birkaç şeyi doğru yani 100 dediğinden 2 si falan. Ama sen anda iyi demişsin benim baktırdığım çocuk için bunun hayatında başka biri var dedi şimdi kesin bunu bilmiştir bu kadın ne bahtsız bedeviyim

Ah yine bir yiğit kavgası olmuş :) bundan 1 yıl önce aynı kavganın muhataplarından biri de bendim:) yiğiti en çok savunanlardan biriydim ki hiç bir falcıyı savunmaya gerek yok aslında. Ama naçizane yiğite mükerrer fal baktırmış biri olarak şunu diyeyim. Maalesef ben de ilk baktığı falda tutturduğu 1-2 detay dışında gelecekle ilgili hiç bir öngörüsü çıkmadı. Ama anı iyi bilebiliyor bence de.. Ama bu yiğiti diğer falcılardan üstün yapmıyor bence.. Bir arkadaş yorum yapmış burak yiğitten daha iyi diye ben buna kesinlikle katılıyorum. İkisine de eş zamanlı baktırmıştım 1 yıl önce birbirine zıt yorumlarda bulunmuşlardı. Burakın her dediğinin 70-80% çıkmış.. Yiğitin ise 15-20% den fazla değil bende.. Yiğit bazen daha fazla detay verse de bence Burak ın hisleri çok daha güçlü ve olumsuzu çat diye de söylüyor..boşuna umut vermiyor. Sık baktırmamak lazım ama tarihleri sarksa da hayatımla ilgili konuları iyi bilmiş Burak..Ama tarihte ufak sapmalar olmuş onun dediği gibi olmuş çoğunlukla.. Neyse uzun bi aradan ve geçen bir yıldan sonra yorum yapmak istedim ben de.. Bence yiğit geleceği 2-3 ay sonrası için pek göremiyor ama çok kısa vadede tutturabiliyor. Fala inanmayın falsız da kalmayın..sevgiler

Bu arada sanırım bi miktar içerlemeyle de yazdım bunları.. Bi falcı herkese tutturcak diye bişi yok illa ama ayrıldığım biri vardı. Yiğite baktırdığımda mart nisan gibi döner demişti. Burak ise en fazla 1-2 mesaj olur ama bi cacık olmaz demişti. Burak a kızıp baktırmayı bıraktım yiğitle dvm ettim. Yiğit bir kez mesaj atacağını bilince iyice inandım.. Mart oldu.. Nisan.. Bu sefer haziran demeye başladı.. Beni çok düşündüğünü ve döneceğini söylüyordu.. Haziranda adamın başkasıyla olduğunu öğrendim. Yiğit de tuttu konuyu büyüye bağladı, bu adam büyülü gelemez diye.. 6 ay bekledim yaşadığım hayalkırıklığı da cabası.. Bunun gibi tonla örnek var ama sadece benim gibi ümidiniz kırılmasın diye söylüyorum.

Evet yiğit sürekli iddialı bir şekilde bekle gelecek diyor ama her seferinde tarih 1er ay ileriye atıyor. Yiğit i beğenirim ama sanırım Burak bende de daha bir öne geçti gibi :)

Evet yiğit sürekli iddialı bir şekilde bekle gelecek diyor ama her seferinde tarih 1er ay ileriye atıyor. Yiğit i beğenirim ama sanırım Burak bende de daha bir öne geçti gibi :)
Burak ın numarasini yollar misin ? Sanıyorum bende daha once baktirmistim ama.. ayni burak mi bilmiyorum

Fala inanma falsiz da kalma be canim.. inşallah bilemememistir...

Daha once bahsettigim İzmir'li Gul abla bu hafta İstanbuldaymis. Ben Besiktasta bulusacagim kendisiyle, merak eden varsa haber vereyim dedim.

Kim bu gül abla ne kadara bakıyor kızlar daha önce baktırıp memnun kalanlar yazabilir mi
Derki diye bir site var, orda yazisini okumustum oyle tanismistim ben. 100 e bakar, iyi bakar, uyarir da (keske dinleseydim) ben memnun kaldim cok,
fakat bu fal isinde tavsiye riskli biraz, ben Yigit'ten de memnun kaldim, soyledigi bir sey ertesi gun cikti, Gul abla da evlilik teklifi alacagim zamani vs tutturmustu yazin, uzundur baktirmamistim. Bugun kismetse haber bekliyorum.

Yıgıte bende baktırdım oyle genel gecer seyler soyledı yazdım dedıklerını ama kavga sebeplerımızı bıldı cok garıp bı sekılde barısacaksınız arayacak senı dedı mart ayı ıcınde bakalım gorcez ınsallah olur bıde sen daha once baska bı fırtına atlatmıssın bu sana cerez dedı cıdden dogruydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…