İstanbul'da Fal - Falcılar

Selena bana da çıktı. Hem de çoook uzun zaman önce baktırdığım halde şimdi olanları bildi Selena.
selanaa hakkındaa yazılanlarıı gördünmü tee kaç senee öncee forumdann okuyupp fal bakıyoo demişlerr dahaa geçendee bi arkadaşş yazmışş forumdaa kurduğuu cümleninn aynısınıı yazmışş eğerr öyleysee yazıklarr olsun günah almiyimdee

arkadaşlar mandal cafede kısa bi dönem fal bakan dedişğiniz kişinin adı erdem di sanırım şimdi bahçeheşirde bakıyor tarot erdem diye biliniyor ona baktırdım bahstmişsti mandalda fal baktığından ama şaşırtıcı bakıyor

bir yiğittir gdiyor numarası ne banada yollarmısınız merak ettim doğrusu cansuya giden varmı ben gittim söylediği tarihte söylediği seyi yaşadım ve bugnde gidicem bakalım:)

Ataköy sentinus cafe yüzüne bakarak söylüyor asla olmaz dediğim şey oldu aradı yani:)40 tl ydi şimdi 50 olmuş sevgilimin tipine kadar söyledi biçok seyide bildi ama beni şok eden verdiği tarihti bugn yine gitcem bakalm yazarım burdan

evet aslnda inanmamk gerek ama söyenenler çıkınca ki bu herzaman olmuyor ozamn bikezdaha bikezdaha baktırasın geliyor özellikle zor zamanlarında:)okadar falcıya gittim taksimde imam ve cansu nun dediklerini bikaçgüne yaşıyordum heleki imam bir ara favorimdi ne olacağını önceden öreniyordum yani erkek arkadaşımla ilgili :)ama sora biraz b. çıktı bıraktm onu şimdi bakalım cansuya bu ikinci gidişim olcak bitür terapi oluyo bi zamndan sora

Yiğit'in ya da Burak'ın nosunu isteyenler bana özelden mesaj atabilirler, buradan tek tek takip edemiyorum=D

Bugün damlalar cafe de sultana baktirdim tesadüfen mevcut durumu cok çok iyi analiz etti geleceği yaşayıp göreceğim

Gelecekte olacak şeyleri bildiği ve şimdi tekrar baktırdığım, hiç kimsenin bilmediği yeni gelişmeleri pat pat bildiği için bu dedikodulara katılamayacağım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…