selanaa hakkındaa yazılanlarıı gördünmü tee kaç senee öncee forumdann okuyupp fal bakıyoo demişlerr dahaa geçendee bi arkadaşş yazmışş forumdaa kurduğuu cümleninn aynısınıı yazmışş eğerr öyleysee yazıklarr olsun günah almiyimdeeSelena bana da çıktı. Hem de çoook uzun zaman önce baktırdığım halde şimdi olanları bildi Selena.
Bana da yollayabilir misiniz yiğit'in numarasını. Ne kadara bakıyor bir de yazabilirseniz sevinirim :)rica etsembana da yollar mısınız bir de ne kadara bakıyor acaba ?
Yigitin numarasını bana ozelden yazarmisinizBendeki numarayi attim canim.
Yiğitin telefonunu bulduysan bana da atabilir misin?Yigitin telini rica edebilir miyim
Suan cvp yazan yok canim haberleselim ozeldenYiğitin telefonunu bulduysan bana da atabilir misin?
ben inanmıyorum yakızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
selanaa hakkındaa yazılanlarıı gördünmü tee kaç senee öncee forumdann okuyupp fal bakıyoo demişlerr dahaa geçendee bi arkadaşş yazmışş forumdaa kurduğuu cümleninn aynısınıı yazmışş eğerr öyleysee yazıklarr olsun günah almiyimdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?