İstanbul'da Fal - Falcılar

Yıllaaaaaar önce henüz üniversite öğrencisiyken Bakırköy de Cıvıltı Cafe diye bir yere girmiştim yazınızı okuyunca hatırladım.
Hava soğuktu ve cok pahalı bir kaşe manto giymiştim. Kendini belli eden cins bir paltoydu, içerisi soğuktu cıkarmamıstık ustumuzdekileri..
Kadın ki adı Suna idi yanılmıyorsam, bana ilk on dakika is hayatımı anlattı.. Sirketimi, vs. Hayatımda hic calısmamısım mezun bile değilim..
Parmağında tek tas vardı, evli olduğumu iddia etti.

Oluyor öyle şeyler, cafe falı pek sevmem o yüzden :)

zaman tuttumu?olumlumu olumsuzmu az detay versen:)
Olumluuu=D
Zamaaan... Hep mart-nisan ayları gibi demişlerdi, ben zorlayınca biraz şubat sonu diye yuvarlamışlardı. Martta oldu=D
Detaylar tam olarak tutmuyor ama büyük resim tutuyor.
Bir de şöyle bir şey var, Yiğit'e ve Burak'a fal baktırdığım anlardaki ruh hallerim farklıydı. Aynı konu için tamamen zıt ruh halleri ve farklı isteklerle baktırdım. Ve ikisi de ruh halim ve isteklerim ne istiyorsa o anda, o yönde konuşmuşlardı.
Ama ikisi de bugün olan olayın olacağını söylemişlerdi.
Selena da söylemişti.
Ve hepsi, bu şekilde olacağını söylemişti.
Şimdi esas gidişat kritik, bakalım hangi yönde gidecek =D

Selena kimdir nerededir acaba?
Bir de bu uç ismin dallarını kıyaslanabilir misiniz?

Medyumselena, tellwe.com'da.
Öbür soruyu anlamadım=D
Özür dilerim tablet kafasına göre bozuyor kelimelerimi
Uç falcının falını kıyaslar mısınız demek istemiştim.
Olan olayı hangisi daha detaylı ya da daha yuvarlarlak bildi gibi :)

kızlar biriniz bana yigitin telefonun yazabilirmi bide ücret nasıl.emine akkayayı öneren varmı

Kızlar yigitin numarasini bana da gonderebilir misiniz merak ettim

ben de çıkan fal haberi vericem :) çiğdem ve yiğitin falları çıktı. çiğdeemin tam tarih tuttu yiğit yuvarlamıştı. işle ilgili bi haberdi oldu. buarada tellwe.com da elysa nasıl dedikleri çıkıyormu bilen varmı geçen gece tarot attım inanılmaz tutarlıydı ama gelecekte nasıldır bilen var mı?

gözün aydın,bu ara baya çıkan fal var yani :)

bugün burak'a da baktırdım,yiğitle aynı olaylara aynı tarihleri verdiler,burak daha sıcak kanlıydı,normal arkadaş gibi konuştuk,burak daha fazla tarih verdi,bazıları yakın bazıları uzak :) bekleyelim ve görelim...genel anlamda ben gayet memnun kaldım açıkcası :)

Tarot sevenler icin söylüyorum, yeşilköy Küba cafe de Eda var, tarot bakıyor da klasik kahve de oluyor yanında.
Cafe falı sevmedigim icin bizim kızlar epey överek götürdüler gittim gecen sene ilk, bana günle saatle cok tutturdu. Kartlara cok sık danısmamak icin sadece durugoruyle bakanlara yönelirim ama Eda cok spesifik şeyleri bilmiştir.
Mesela falanca sektörde falanca bölgede çalışmaya başlayacak ( hayatında o sektörde o iste çalışmamış bir insan icin)
Su su tarihte su su bölgede olacaksın
Su su tarihte şurada tatil yaparken büyük bi kavga edeceksiniz gibi
Ne görse dan dan söyler yalnız pembe tablo cizmiyor fakat cok pozitif biri.

Bugün soyledigi bir şey daha cıktı da yazayım dedim.

ben=D
şubat sonuna kadar olcak dediği şey mart sonuna doğru oldu.
bi yğitt bi falsepetii nesibee birr numaraa o zamann çünkü zamann geçsedee olurmuşş selena hakkında yazılanlardann hayretee düştümm ama belki hiç fal atmam selenadaa cıktıı bana yiğitimm yaaa

Eda hanım uzun bakiyor mu acaba birde baska fallari cikan birisi var mi size onerebilceginiz ?

bi yğitt bi falsepetii nesibee birr numaraa o zamann çünkü zamann geçsedee olurmuşş selena hakkında yazılanlardann hayretee düştümm ama belki hiç fal atmam selenadaa cıktıı bana yiğitimm yaaa
Selena bana da çıktı. Hem de çoook uzun zaman önce baktırdığım halde şimdi olanları bildi Selena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…