- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Burayı mutlaka okuyordur. Bu mesajini devamli yaz. Kimse kötü reklamı olsun istemez eminim sana mutlaka ulaşacaktır.ben yiğite para gönderdim, sonrasında sözleştik defalarca aradım, msj attım ancak ne geri döndü ne tlfnumu açtı.. daha da asla baktırmam ona.. saygısızlk resmen yaptığı
katılıyorum selena gerçekten biliyor benım gitmedigim falcı kalmadı netede pek güvenmem ama selena biliyor ve yaşadım hepsini gene yolladım beklıyorum sonucunu 1 haftada gecsede beklerım yanı selenayıGelecekte olacak şeyleri bildiği ve şimdi tekrar baktırdığım, hiç kimsenin bilmediği yeni gelişmeleri pat pat bildiği için bu dedikodulara katılamayacağım=)
canım su falında doğum tarihleri isim anne baba isimleri vermek gerekiyo mukatılıyorum selena gerçekten biliyor benım gitmedigim falcı kalmadı netede pek güvenmem ama selena biliyor ve yaşadım hepsini gene yolladım beklıyorum sonucunu 1 haftada gecsede beklerım yanı selenayı
sen isim ve anne adlarını ver yine de.. doğum tarihi ve baba adından emin değilim ancak dediğim gbi anne adı ve isimle bakıyorlarcanım su falında doğum tarihleri isim anne baba isimleri vermek gerekiyo mu
teşekkür ederim . selenanın su falını denedin mi acabasen isim ve anne adlarını ver yine de.. doğum tarihi ve baba adından emin değilim ancak dediğim gbi anne adı ve isimle bakıyorlar
isim veriyorsun dogum tarihi flnda ama baba adı fln hatırlamıyorum anne adınıda :S erkek arkadasın fln varsa yada aklında biri onuda yazıyorsuncanım su falında doğum tarihleri isim anne baba isimleri vermek gerekiyo mu
Tamam canım teşekkür ederim. Selenanın yorumlarında yaşadığın oldumu pembeci değil dimiisim veriyorsun dogum tarihi flnda ama baba adı fln hatırlamıyorum anne adınıda :S erkek arkadasın fln varsa yada aklında biri onuda yazıyorsun
Tellwede internet üzerinden bakıyoSelena nerde nasıl ulasabilirim
hepsını yasadım diyebilirim ama pembecı olsa geçmişte bekledıgın kişi varsa gelmiycek demiş pembeci olsa gelicek derdi herhalde isim fln vermedıgım halde söylemiş bircok kısı baktırdı pembecı oldugunu düşünmüyorum tarifine uyan bırıyle konusuyorum ama sonu dedigi gibi olurmu bilmiyorum bu nedenle takrar yolladım bu sefer onun ismini vererek beklıyorum.Tamam canım teşekkür ederim. Selenanın yorumlarında yaşadığın oldumu pembeci değil dimi
Hayırlısı olsun canım. Binnaz da selenanın falı patlayabilir işle ilgili yazmıştın patlamamış demek ki. Ben atamadım fal sınırına ulaşmış gece 12yi bekliyorum. Çok bekletir mi acabahepsını yasadım diyebilirim ama pembecı olsa geçmişte bekledıgın kişi varsa gelmiycek demiş pembeci olsa gelicek derdi herhalde isim fln vermedıgım halde söylemiş bircok kısı baktırdı pembecı oldugunu düşünmüyorum tarifine uyan bırıyle konusuyorum ama sonu dedigi gibi olurmu bilmiyorum bu nedenle takrar yolladım bu sefer onun ismini vererek beklıyorum.
evet yanı çıkıcaktım işten haber beklıyordum ama kaldım gene oda kalıcaksın demişdi tekrar yazdım zaten patlamadı diye belirttim sonradan. ben 2 gün önce yolladım bekliyorum hala bugün girer ama aksam takip et faldayken yolla arkadasımda yollayacaktı doluymuş artık kaç kişi varsa :SHayırlısı olsun canım. Binnaz da selenanın falı patlayabilir işle ilgili yazmıştın patlamamış demek ki. Ben atamadım fal sınırına ulaşmış gece 12yi bekliyorum. Çok bekletir mi acaba
dünde yakalayamadm çalıştığım için hep kaçırıyorum olmazsa haftasonu tüm gün beklerim pc başında bana an ve duyguları bilmesi de yeterli olur ilk attığın falda kaç gün bekledinevet yanı çıkıcaktım işten haber beklıyordum ama kaldım gene oda kalıcaksın demişdi tekrar yazdım zaten patlamadı diye belirttim sonradan. ben 2 gün önce yolladım bekliyorum hala bugün girer ama aksam takip et faldayken yolla arkadasımda yollayacaktı doluymuş artık kaç kişi varsa :S
5 gün bekledım hafta sonu girmiyor sabah erken dene olmadı yada dedign gibi gece denedünde yakalayamadm çalıştığım için hep kaçırıyorum olmazsa haftasonu tüm gün beklerim pc başında bana an ve duyguları bilmesi de yeterli olur ilk attığın falda kaç gün bekledin
Oo baya da bekletiyomuş. öyle yapıcam mecbur5 gün bekledım hafta sonu girmiyor sabah erken dene olmadı yada dedign gibi gece dene
BU SELENA DEDİĞİNİZ NERDE BAKIYORkatılıyorum selena gerçekten biliyor benım gitmedigim falcı kalmadı netede pek güvenmem ama selena biliyor ve yaşadım hepsini gene yolladım beklıyorum sonucunu 1 haftada gecsede beklerım yanı selenayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?