İstanbul'da Fal - Falcılar

işte falların yalanı hepimiz anı hatayı yapıyoruz artık sanırım falı bırakıp kabullenmek lazım

ben yiğite para gönderdim, sonrasında sözleştik defalarca aradım, msj attım ancak ne geri döndü ne tlfnumu açtı.. daha da asla baktırmam ona.. saygısızlk resmen yaptığı
Burayı mutlaka okuyordur. Bu mesajini devamli yaz. Kimse kötü reklamı olsun istemez eminim sana mutlaka ulaşacaktır.

Gelecekte olacak şeyleri bildiği ve şimdi tekrar baktırdığım, hiç kimsenin bilmediği yeni gelişmeleri pat pat bildiği için bu dedikodulara katılamayacağım=)
katılıyorum selena gerçekten biliyor benım gitmedigim falcı kalmadı netede pek güvenmem ama selena biliyor ve yaşadım hepsini gene yolladım beklıyorum sonucunu 1 haftada gecsede beklerım yanı selenayı

Duygum cafedeki murat sahine gal baktirip memnun kalan varmi ?

Kizlar burda başka falci yokmuş gibi sürekli yiğit yiğit vallahi fenalik geldi bu isimden.
Cok iyi bir falci değil sadece ani biliyor geçmiş tirt bende pembe tablocu.
Cok iyFalci bulan da gelip bu topige yazmazlar kızlar buna emin olun.
İnsanlar gerçekten iyi bakan falcilarin numarasi ni vermiyor. O yüzden burası kendini reklam edenlerin topigi olmuş kaçtane falciyi burdan okuyup gittiysem hep hayal kırıklığı...
Dönüp dolasip eski buldugufalcilarina gidiyorum

kızlar emine akkaya nasıl.tv de baktı rüyaya göre yaş sordu .

katılıyorum selena gerçekten biliyor benım gitmedigim falcı kalmadı netede pek güvenmem ama selena biliyor ve yaşadım hepsini gene yolladım beklıyorum sonucunu 1 haftada gecsede beklerım yanı selenayı
canım su falında doğum tarihleri isim anne baba isimleri vermek gerekiyo mu

Tamam canım teşekkür ederim. Selenanın yorumlarında yaşadığın oldumu pembeci değil dimi
hepsını yasadım diyebilirim ama pembecı olsa geçmişte bekledıgın kişi varsa gelmiycek demiş pembeci olsa gelicek derdi herhalde isim fln vermedıgım halde söylemiş bircok kısı baktırdı pembecı oldugunu düşünmüyorum tarifine uyan bırıyle konusuyorum ama sonu dedigi gibi olurmu bilmiyorum bu nedenle takrar yolladım bu sefer onun ismini vererek beklıyorum.

Hayırlısı olsun canım. Binnaz da selenanın falı patlayabilir işle ilgili yazmıştın patlamamış demek ki. Ben atamadım fal sınırına ulaşmış gece 12yi bekliyorum. Çok bekletir mi acaba

Hayırlısı olsun canım. Binnaz da selenanın falı patlayabilir işle ilgili yazmıştın patlamamış demek ki. Ben atamadım fal sınırına ulaşmış gece 12yi bekliyorum. Çok bekletir mi acaba
evet yanı çıkıcaktım işten haber beklıyordum ama kaldım gene oda kalıcaksın demişdi tekrar yazdım zaten patlamadı diye belirttim sonradan. ben 2 gün önce yolladım bekliyorum hala bugün girer ama aksam takip et faldayken yolla arkadasımda yollayacaktı doluymuş artık kaç kişi varsa :S

dünde yakalayamadm çalıştığım için hep kaçırıyorum olmazsa haftasonu tüm gün beklerim pc başında bana an ve duyguları bilmesi de yeterli olur ilk attığın falda kaç gün bekledin

BU SELENA DEDİĞİNİZ NERDE BAKIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…