İstanbul'da Fal - Falcılar

burak geçenlerde bakmıştı bana,ctesiydi,dediği bi olay çıktı...şimdi dediği diğer olaylara bakalım :)

burak geçenlerde bakmıştı bana,ctesiydi,dediği bi olay çıktı...şimdi dediği diğer olaylara bakalım :)
bende beklemedeyim ya inşallah banada çıkar.
ya bişey soracam. fal baktırdığın zaman olacak olan şeyleride engelliyor zaman uzuyor diyenler var. siz hiç duydunuz mu böyle bişey?

bende beklemedeyim ya inşallah banada çıkar.
ya bişey soracam. fal baktırdığın zaman olacak olan şeyleride engelliyor zaman uzuyor diyenler var. siz hiç duydunuz mu böyle bişey?
umarım tatlım
ıı ıhhh bilmiyorum ben çok fal baktıran biri değilim
bildiğim şey,eğer gerçekten bakan kişide bazı şeyler mevcutsa,onların yalan söylediği :)

CANSU suanki durumu cok güzel bildi yine 10 güne kadar söylediği yine çıkarsa arkadaşlar soluğu ataköyde alın diorum ben pişman olmazsınız ben hala şoktym eğer o soylediğide çıkarsa pes derim artk yani:)

Kızlar merhaba. Ben geçen hafta beşiktaş mi cafe'de hande'ye burdaki yorumlar üzerine gittim. aşırı güzel bi enerjisi var. geçmişi, anı ve karşıdaki insanın düşüncelerini gerçekten çok iyi biliyor. bana bazı tarihler ve bazı olaylar verdi. burdan baktıranlara sesleniyorum size geleceğe dair söyledikleri ve verdiği tarihler çıktı mı? şimdiden teşekkür ederim.

umarım tatlım
ıı ıhhh bilmiyorum ben çok fal baktıran biri değilim
bildiğim şey,eğer gerçekten bakan kişide bazı şeyler mevcutsa,onların yalan söylediği :)

gecen gun bir arkadas yigit'te de var demisti (simdi mesajlarin arasinda bulamadim), yuzyuze baktirmis biliyormus. bana maalesef hic cikmadi yigit , bu durumda hadi onlar yalan soyledi. ama size ve diger pek cok kisiye cikmis, burada ikilem olusuyor gibi, cozemedim..

bi aydir gitmefigim falci kalmadi Hepsi seni sevio donucek kafasi Karismis felam dedi bi bucuk ay sonra ben Aradim ve beni artik istemedigini soyledi .kizlar deliricem

Birisi felam yokmus sorun ondaymis kimseye asik olamiyomus zaten .bana karsi da duygusal bisey kalmamis zaten

Ne yapabilirim sizce Gerci evet tabiki de yapcak hicbisey yok ama sizce samimidir bu laflarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…