- 20 Şubat 2009
- 37
- 34
- 298
Eda hanım uzun bakiyor mu acaba birde baska fallari cikan birisi var mi size onerebilceginiz ?
yiğitee baktırıp cıkann ama tarihii sarkann varmıı
Bende yigitte baktirdim ve cok memnun kaldim numarayi verenlerede cok tsk ederimValla cafe falına göre uzun bakıyor. Bir de iyi bakıyor cidden.
Bir kere sırada besleyenler var diye cafe sahibi gelip bitirelim artık demişti.
Ben telefonda Yigit'i cok beğendim ama henüz söylediği seylerin zamanı var .
Gül Yerlikaya var onun da cok çıkan şeyi oldu fakat ücreti 100 lira.
Anladım tesekkur ederim yigiti bende begeniyorum guzel bakiyorValla cafe falına göre uzun bakıyor. Bir de iyi bakıyor cidden.
Bir kere sırada besleyenler var diye cafe sahibi gelip bitirelim artık demişti.
Ben telefonda Yigit'i cok beğendim ama henüz söylediği seylerin zamanı var .
Gül Yerlikaya var onun da cok çıkan şeyi oldu fakat ücreti 100 lira.
sarkıyor cnm az biraz ama çıkıyor dedikleri :)yiğitee baktırıp cıkann ama tarihii sarkann varmıı
Merhaba burağın telefonunu ve ücretini yazabilir misiniz? Teşekkürler :)ben bi haber vermek istiyorum=D
yiğit ve burak'ın falları çıkmadı demiştim. an itibariyle çıktı hepsi. selena da çıktı. şimdi bakalım gidişatta neler olacak.
Bendeki numarayi attim canim.gishem mesajlarına bakar mısın?
Merhaba kızlar, yiğitin numarasını bana da yollar mısınız?Bendeki numarayi attim canim.
rica etsembana da yollar mısınız bir de ne kadara bakıyor acaba ?Bana da yazmaniz mumkun mu yigidin numarasini?
Kızlar yigit in mumrasıni banada yazarmısınızözlden yazyrm cnm
burdan yazmak yasak cnmKızlar yigit in mumrasıni banada yazarmısınız
bi yğitteee bu olduu bi nesibedee ikisine helall olsunn direkk günah alıyorumm korkudann amaa banadaa öylee olmuştuu bi kezzbir hafta içinde yüzyüze geleceksiniz demişti, 12 günde falan geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?