Evet onları okudum ben de ama söyledikleri birebir aynı Şeyler . Ki beni tanımaz yaptığım işi bilmez baktırdığım kişinin adı da oyle bilinilecek bi isim değil dediğim gibi kağıda Yazılanların dışında da çok şey söyledi gerçek olan.İran'dan gelenler var günü birlik ve 5-6 kişi var tanıdığım giden gelecekle ilgili Şeyler söylüyo sadece bitanesi çıktı gideli bir ay olmadı daha ama diğerleri de çıksa da çıkmasa da paylaşacağım burdaFormun eski sayfalarında Güneşlideki Sedanın dolandırıcı olduğu yazıyor.......
reklam olmasınArkadaşlar geçen ay bi Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Güneşli de seda ya gittim . Öyle kahve Tarot falan bakmıyo geçmiş ve içinde Bulunduğumuz zamana dair herşeyi pat pat Anlattı baktırdıgım kişinin isimini verdi ne iş yaptığını hangi ilçede oturduğunu karakterini tipini yaptığım işi işyerımın bulunduğu yeri evimin içini birebir bana Anlattı . Zaten ilk başta kağıda bişeyler yazıyo sonra sen kim için baktırdıysan onun adını aklındaki soruyu birden sonsuza kadar bir sayı yazıyosun bunları yazarken onun arkası dönük oluyo kağıdı kapıyorum o kağıdı paramparça ediyo bişeyler söyletıyo sana sonra o sayıyı kâsenin içinde Tuzla yazarak aynısı çıkıyor zaten Say'ı çıkmazsa falına bakmıyo çok gideni duydum kendısıne ve herkes şok olmuş şekilde çıkıyor yanından kağıttakilerin dışında senın aklından geçen soruyu birebir söyluyo cevabını da soyluyo . Soyledıgı Şeyler birebir olan şeylerdı kağıda yazmadığım şeyleri de aynen söyledi. Çok yakın arkadaşıma ailesınden birinin vefat edecegını nasıl ölecegını de söyledı kız ınanamadı bı kac ay sonra dedıgı çıktı. Söyledıgı şeylerden biri sağlığımla ilgili birebir çıktı. Yine çıkan bişey olursa sizlerle paylaşırım ...
ii miydi? iyi diyen de var demeyen de sanki...
Ben zaten muhakkak gidin demedim reklam yapsam herşeyı bildi derdım çıksa da çıkmasa da burda paylaşacağım dedım. Sonuçta daha önce de fal baktırdım atıp tutmayan çok oldu ilk defa böyle nokta Atış yapan birini gördüm o yuzden burada paylaştım.reklam olmasın
acaba telefonu var mı? ve kaça kadar orda? her gün orda mı acaba?
telefonunu özelden yazıyorum, randevu ile gitmen gerekiyo numara veriyolar sana ama numara bulmak imkansız denecek kadar zor 2 gün önceden falan anca yer bulursun, ben hiç yer bulamadığım için gidemedim.
bendee cokk inanmadımm amaa sonuctaa bir kişii değill kuzumm cok yazann varr kimseye güvenn olmazGelecekte olacak şeyleri bildiği ve şimdi tekrar baktırdığım, hiç kimsenin bilmediği yeni gelişmeleri pat pat bildiği için bu dedikodulara katılamayacağım=)
Ben zaten muhakkak gidin demedim reklam yapsam herşeyı bildi derdım çıksa da çıkmasa da burda paylaşacağım dedım. Sonuçta daha önce de fal baktırdım atıp tutmayan çok oldu ilk defa böyle nokta Atış yapan birini gördüm o yuzden burada paylaştım.
Bade bu nokta atışı yapan falci kim siteye yeni üye oldum yazismalara fransız kaldım yardimci Olurmusun özelden numara nereye yaziliyo nerden bakıyoruz sana zahmet yazarmisinMrb siteye şimdi üye oldum son yazıları okudum bi falciya ihtiyacım var bu burakmi iyi Ataköydeki kadınmi tellerine nasıl ulaşabilirim teşekkür ederim
Bu
Burahın numarasını özelden yollayabilirmi birisi
Burak bursada yiğit izmirdeMrb bende yeni üyeyim burak ve yiğidin telini yazarmisin çok saol çabuk cvp yazarsan çok sevinirim çalışmiyorum suan haftaiçi giderim sevgiler
Canım Güneşli de seda randevu ıle gıdıyosun 100 tl ye bakıyo dün bi arkadasım da gitmiş o da memnun kalmış ama bakalım gelecekle ılgılı soyledıklerı çıkacak mı gecmış ve suanı bırebır soyluyo gelecekle ılgılı de soyledıklerı var ama daha yenı baktırdım ıstersen özelden telını yazabılırımBade bu nokta atışı yapan falci kim siteye yeni üye oldum yazismalara fransız kaldım yardimci Olurmusun özelden numara nereye yaziliyo nerden bakıyoruz sana zahmet yazarmisin
Cevahir Neslihan mı buSize onerecegım tek kısı neslıhandır cagrıosunuz gelıo onun dedı yere gıdersenız 100 tl eve 150 ama kadın baktınız an tuylerınız urpercek sokskk benm gezmedım falcı yok ama neslıhan on ısteyene ozelden verım nosunu
Merhaba bende bu sıte uye oldum hayta kredıde aldım yolanmıor kahveler tarot yoladım kac gun gectı bakmıyorlar nasış baktırışıor acaba yaptım bır yalnısmı var yardımcı olurmusunuzhepsını yasadım diyebilirim ama pembecı olsa geçmişte bekledıgın kişi varsa gelmiycek demiş pembeci olsa gelicek derdi herhalde isim fln vermedıgım halde söylemiş bircok kısı baktırdı pembecı oldugunu düşünmüyorum tarifine uyan bırıyle konusuyorum ama sonu dedigi gibi olurmu bilmiyorum bu nedenle takrar yolladım bu sefer onun ismini vererek beklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?