İstanbul'da Fal - Falcılar

Formun eski sayfalarında Güneşlideki Sedanın dolandırıcı olduğu yazıyor.......
Evet onları okudum ben de ama söyledikleri birebir aynı Şeyler . Ki beni tanımaz yaptığım işi bilmez baktırdığım kişinin adı da oyle bilinilecek bi isim değil dediğim gibi kağıda Yazılanların dışında da çok şey söyledi gerçek olan.İran'dan gelenler var günü birlik ve 5-6 kişi var tanıdığım giden gelecekle ilgili Şeyler söylüyo sadece bitanesi çıktı gideli bir ay olmadı daha ama diğerleri de çıksa da çıkmasa da paylaşacağım burda

reklam olmasın

Ben zaten muhakkak gidin demedim reklam yapsam herşeyı bildi derdım çıksa da çıkmasa da burda paylaşacağım dedım. Sonuçta daha önce de fal baktırdım atıp tutmayan çok oldu ilk defa böyle nokta Atış yapan birini gördüm o yuzden burada paylaştım.

acaba telefonu var mı? ve kaça kadar orda? her gün orda mı acaba?

telefonunu özelden yazıyorum, randevu ile gitmen gerekiyo numara veriyolar sana ama numara bulmak imkansız denecek kadar zor 2 gün önceden falan anca yer bulursun, ben hiç yer bulamadığım için gidemedim.

telefonunu özelden yazıyorum, randevu ile gitmen gerekiyo numara veriyolar sana ama numara bulmak imkansız denecek kadar zor 2 gün önceden falan anca yer bulursun, ben hiç yer bulamadığım için gidemedim.

Cook saol cnm... bu ne yahuu.. allah allahh

Gelecekte olacak şeyleri bildiği ve şimdi tekrar baktırdığım, hiç kimsenin bilmediği yeni gelişmeleri pat pat bildiği için bu dedikodulara katılamayacağım=)
bendee cokk inanmadımm amaa sonuctaa bir kişii değill kuzumm cok yazann varr kimseye güvenn olmaz selenayıı bendee severimm ama sana banaa yapmadıı diyee herkese yapmayacakk diyee bişii yokk

size bişey sorcam bu binnaz ablada pembe tablocu olmayan bir kişi söylermisiniz lüütfen kime baktırsam pembe tabo pembe tablocu olmyan biirini biliyorsanız lütfen yardımcı olurmsunuz paylaşırısınız lütfen arkadaşlar

Arkadaşlar,birşey söyleyeyim mi size,hayatımdan bir kesit,falcılara gittim,zaten severdim evvel ezel,hepsi şahane şeyler söyledi,4 ay bir olmazı bekledim,anlamsızca,dedikleri gibi de oldu,anlık çok mutlu oldum,ama sonra o eski tadın kalmadığını farkettim,çünkü egolarıma yenilmiştim ve telefonum birden değişmiş bir numaradan çalınca,ego savaşım son buldu,ben aslında adım atsam meğer bana koşmayı bekleyen o yeni mükemmel adama onu tanıdığımdan beri içimin gittiğini farkettim.Şimdi telefonum çalmış,çalmamış,en son ben birşeyler yazmışım,hep online mış,umrumda mı?hayır,peki ne değişti,boşluğum doldu :) e o falcıların da yiyecek ekmekleri varmış napalım:) sorun burda,geri dönenle eski tat kalmıyor,bence eminim hepiniz alımlı,güzel kadınlarsınız,exten next olmuyor,bahar geldi,boşluğunuzu doldurmaya bakın

Mrb siteye şimdi üye oldum son yazıları okudum bi falciya ihtiyacım var bu burakmi iyi Ataköydeki kadınmi tellerine nasıl ulaşabilirim teşekkür ederim

Mrb siteye şimdi üye oldum son yazıları okudum bi falciya ihtiyacım var bu burakmi iyi Ataköydeki kadınmi tellerine nasıl ulaşabilirim teşekkür ederim
Bade bu nokta atışı yapan falci kim siteye yeni üye oldum yazismalara fransız kaldım yardimci Olurmusun özelden numara nereye yaziliyo nerden bakıyoruz sana zahmet yazarmisin

Kizlar selam
cok ovulen su yigite 1 2hafta once fal baktirdim ancak yazabiliyorum cok komikti sacmaladi yani ve resmen agzimdan laf alarak bakti . Ornegin babamin olmadigini bilemedigi gibi ki bunu en basit falci bile soyluyo babadan destek dedi yok diyince babanin ailesinden dedi ki gorusmuyorm . Arabamin oldugunu soyledi ehliyetim bile yok cocugumun olmama ihtimali cok yuksek ve ikizim olcagini soyledi . 2bucuk 3yila evlencegimi soyledi ki hayatimda insan bile yok .

Bade bu nokta atışı yapan falci kim siteye yeni üye oldum yazismalara fransız kaldım yardimci Olurmusun özelden numara nereye yaziliyo nerden bakıyoruz sana zahmet yazarmisin
Canım Güneşli de seda randevu ıle gıdıyosun 100 tl ye bakıyo dün bi arkadasım da gitmiş o da memnun kalmış ama bakalım gelecekle ılgılı soyledıklerı çıkacak mı gecmış ve suanı bırebır soyluyo gelecekle ılgılı de soyledıklerı var ama daha yenı baktırdım ıstersen özelden telını yazabılırım

Size onerecegım tek kısı neslıhandır cagrıosunuz gelıo onun dedı yere gıdersenız 100 tl eve 150 ama kadın baktınız an tuylerınız urpercek sokskk benm gezmedım falcı yok ama neslıhan on ısteyene ozelden verım nosunu

Arkadaşlar Burak'ın cep numarasını ve ne kadar baktığını yazar mısınız? Teşekkürler =)

Cevahir Neslihan mı bu

Merhaba bende bu sıte uye oldum hayta kredıde aldım yolanmıor kahveler tarot yoladım kac gun gectı bakmıyorlar nasış baktırışıor acaba yaptım bır yalnısmı var yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…