İstanbul'da Fal - Falcılar

Bıktım dolandırılmaktan. 3 tane var şu an iyi dediğim. Bulaşmak da istemiyodum. Bildirim gelince dayanamadım yine :)

Eski fal defterimi buldum bazı notlar almışım falları unutmuyum diye
mesela aynı konuda elmira ufak işler gelcek demiş öznur bi kadın bi adamı iş için getircek demiş zehra da bi kadın ve bi adamla işin var manisayla ne bağın var manisayla iş para olcak demiş
bi kadın bi adamla tanışırdı ve manisa atmden işin parası geldi

defteri karıştırdıkça çıkan fallara tik atıyorum çıkmayanları çıkanları okudukça insan bi tuhaf oluyo

Zehra deyince siz dikkatimi çekti,bu zehra bol kıvırcık saçlı esmer,böyle ziynet takmaya meraklı bir insan mı?

Hayır değil sanırım başka biri sizin dediğiniz

Baktırdım çok pahalı o fiyata göre ağzınız açık kalmaz kötü mü değil hayır

Nasıl patladı. Özel değilse anlatır mısın

ben baktıralı yaklaşık 1 ay kadar oldu istanbula gittiğimde baktırmıştım. döndüğümde arkadşa ortamında biriyle bir etkileşim yaşacayacaktım olmadı öyle bişey sonra hayatıma biri girmek isteyecekti ben şu an hayatımdaki kişi ile onun arasında kalacaktım bunlar dönnce 2 hafta içinde olacaktı döndüm 1 ay oldu ama tık yok :)

Geçmiş olsun diyeyim cnm. Bıktım bende bunlardan. Ben daha iyi fal bakıyorum bunlardan
Yıllar içinde öğrendim taktikleri. Telde bakanlara daha çok güveniyorum bu yüzden .insanlar el kol hareketinden ,mimiklerden yorum yapıyo.adı da fal

Kızlar çok sıkıldım yaa uff acil nakit lazım ben hala fal fal geziyorum içim daraldı
yolun sonuna geldim dayandım çok bunaldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…