İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar merhaba sıze bırde appstordan fal kutusu yazın ındırın bn soklara gırdım falcı falcı gezmekten kurtuldum ınanılmaz falcılar var kahve tarot her falı bakıyorlar ordakı herkese baktırdım tabı bu bana 600 e patladı :) ole guzel bakıorlarkı hepsını denedım ve alıskanlıktan gunde 4 5 fal yoluordum sıze onerecegım bı kısı asla olamaz ınanın hepsı ıyı ama demırel ımporıce ve berıl damla bunlardan bırını kesın deneyın kredı alıp baktırıorsunuz uc soru hakınızda oluor ve ole guzel yorumluyorlarkı sok oolucaksınız ısım bılr bılenler var ben ınanamadım .. Kartınız yoksa telefon numarasından tl ılede baktırabılıırsunuz

Bakırköy dejavu cafe'de fal baktıran var mı? Kel bir adam vardı orada. Her dediği 2 arkadaşıma da çıkan.
Bana da dedikleri oldu. Oralarda mı o hala? 2-3 yıl önce baktırmıştık biz.

Merhaba bende bu sıte uye oldum hayta kredıde aldım yolanmıor kahveler tarot yoladım kac gun gectı bakmıyorlar nasış baktırışıor acaba yaptım bır yalnısmı var yardımcı olurmusunuz
hemen bakmıyorlar zaten bir kaç gün beklemek zorundasın canım

kızlar geçenlerde melekler kahvesi eren'e fal baktırdım. gerçekten nokta atışı yaptı ve genel olarak iyi fal baktı. baktıranlardan ricam verdiği tarihler olsun olaylar olsun çıkıyo mu?

Merhaba,

Kurtuluşlu arap melalahat ulaşmaya çalışıyorum. Telefon ya da adresini biliyormusunuz? Giden varsa yorum yapabilir mi?

Merhaba
siteyi surekli takip ediyordum ancak yeni üye oldum.
neslihan hanımın telefonunu verebilirseniz cok sevinirim.
tesekkurler

selam neslihanın numarasını banada yolayabilirmisiniz ve geleekle ilgili söylediklerini yaşayan varmı değermi okadar paraya cidden :)

merhaba kızlarrr şu mezkezefendide fal bakan gülşen hanım varmış duydunuzmu , gerçi şuan kocamustafapaşa da bakıyormuş numarası varmı?

Rıca edıyorum su yıgıtın no ya hep bı yıgıt bı bakalım bnm ole hayatım varkı bılen bı tanesını falcıdır baktırdıkran sora yorum yazcm ama bırı lutfen ozelden atsın nosunu sanurım bu sıtede uye herkesde ve yıgıtın nosu

Akaretler symbol Elif Hanım'a baktıran var mi arkadaşlar onun söyledikleri çıkıyor mu?en son ona gittim şuanki durumla ilgili Bikaç şey bildi biraz olsun etkiledi diyebilirim

Yiğide ulaşabilen var mı eski uyeyım kapatmıstım uyeliğimi sırf bunu sormak için üye oldum yeniden acil fal baltırasım var ve sık baktırdığım hiçbi falcıya ulaşamıyorum
yiğidin nosu var başka biri çıkıyo randevuyu denk getiremiyorum
Artık vazgeçtim
telefonda bakan başka kimi önerirsiniz

Çok acil öneri bekliyorum kızlar
telefonda bakan acil ulaşabileceğim biri lazım

Kızlar eskiden de üyeydim falı bırakcam diye üyeliğimi falan da kapatmıştım ancak çok kötüyüm nolur beni anlayın ve yardım edin konuşmaya dertleşmeye çok ihtiyacım var eski fal baktırdıklarımın numaraları sildim bi kaç kişi kaldı onlara da bugün ulaşamadım telefonda fal baktırmak bi anlamda dertleşmek istiyorum

eskidem baktırdıklarımı da yazayım son bir senede

1. Burdan biri istanbulda orta yaşlı tarot bakan elif diye birini önermişti geçen yaz 2. Kez baktırmadım ama çok net büyü var dua et demişti telde bakmıştı

2. telde bakan şule diye biri bakmıştı dediği jiçbişi çıkmadı bi kere bakırdım

3. Belkis hanım bakmıştı telde durumu yüzde yüz bildi zamanlar tutmadı ama esas hikaye yarıdan çok tuttu Pahalı oldugu için yeniden bütçe ayıramadım

4. Yine telde didem müthiş baktı ama izini kaybettim müthişti

5. Öznur ve pınar kardeşlerin dedikleri isabetli öznurun dediği fal 6 ayda çıktı sonra yine aradım müdavimim şu an

6. Elmira hanım telde baktı ara ara baktırıım tarihler net tutmaz ama hiç çelişmez net konuşur

7. Yiğit geçen yaz çok iyi baktı tarihiöteye attı şu an ulaşamıyorum

8.muğlada gülsüm vardı büyüyü bilmişti

9. Ankarada halı yıkamada birsen anı çok iyi bildi nosu olsa bi daha denerim

10. Ankarada zehra çok dehşet şeyler bilmişti hastalık kaza iş . Kadın manisa ile işin var para gelcek dedi 2 hafta içinde manisa ile iş yaptım ve manisa atmden para gelmişti ama randevusu yoğun her an ulaşamıyorum ve fal manyagı oldugum için tek kişi ile ikna olmuyorum

yeni önerilere acığım telde bakan

Öznur pınar kardeşler bahcelievlerdeki mi ?

Yiğit kim arkadaşlar ya. Ilk kez duydum .uzun zamandır bakmıyordum buraya :)
Bahsi geçen isimlerden bir kaçına baktırdım .aşinayım onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…