- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
tellwe sitesindeBU SELENA DEDİĞİNİZ NERDE BAKIYOR
tellwe.comda medyum selena diye bulabilirsinBU SELENA DEDİĞİNİZ NERDE BAKIYOR
tamamdır teşekkürlerrtellwe.comda medyum selena diye bulabilirsin
Burayı mutlaka okuyordur. Bu mesajini devamli yaz. Kimse kötü reklamı olsun istemez eminim sana mutlaka ulaşacaktır.
benim tavsiyem bahçeşehirde ki erdem arkadaşlar
Mi cafe Hande den bahsediyosan, geçmiş şu an süper. Karakter analizi iyi. Enerjisi tavan. Ben çok seviyorum kendisini. Bakalım gelecek ile dediklerini bekliyorum. Az bi vakit kaldı, olursa burdan yazarım.
canım bu mi cafe ne tarafta kalıyor beşiktaşta ben bi bulamadım navigasyonla bir de ücreti ne kadar?
Merak edıyorum cnm selena baktımı sana ne dedı bende ona bsktırdım an gecmıs cok ıyıydı ama gelecek ıcın nısan dedı zamanda yanılabılırım demıs sana dedıklerı dedıgı zamanda cıktımıtellwe.comda medyum selena diye bulabilirsin
canım bana 3 vakıt demışdi kişiye benzer birini tanıdım o vakitte hala konusuyorum yenı faldada onunla kendımı sordum dogrumu tahmın edıyorum dıye 2 ıncı sıradayım daha gelmedi sıramMerak edıyorum cnm selena baktımı sana ne dedı bende ona bsktırdım an gecmıs cok ıyıydı ama gelecek ıcın nısan dedı zamanda yanılabılırım demıs sana dedıklerı dedıgı zamanda cıktımı
canım sen kacıncı sıradaydın normalde dün aksam baktı dimiMerak edıyorum cnm selena baktımı sana ne dedı bende ona bsktırdım an gecmıs cok ıyıydı ama gelecek ıcın nısan dedı zamanda yanılabılırım demıs sana dedıklerı dedıgı zamanda cıktımı
Ben yollamadım cnmcanım sen kacıncı sıradaydın normalde dün aksam baktı dimi
bi aydir gitmefigim falci kalmadi Hepsi seni sevio donucek kafasi Karismis felam dedi bi bucuk ay sonra ben Aradim ve beni artik istemedigini soyledi .kizlar deliricem
Beşiktaş Küçük kartal heykelinden yukarı doğru yürü solda mısırlı bahçe sokaktan içeri gir sokağın sonunda upuzun merdivenlerin hemen dibinde küçük bi cafe
ya ben gecen yaz baktırdım ewet gecmiş super ama gelecek asla cıkmıyor öle ki bana dönücek dediği adamın kızarkadaşı olduğunu öğrendim ya zaten aklımda yoktu eskilerden döncek demişti enerji meselesi tabi ama maalesef tutmadı an ve kişilik analizi iyi :)Kızlar merhaba. Ben geçen hafta beşiktaş mi cafe'de hande'ye burdaki yorumlar üzerine gittim. aşırı güzel bi enerjisi var. geçmişi, anı ve karşıdaki insanın düşüncelerini gerçekten çok iyi biliyor. bana bazı tarihler ve bazı olaylar verdi. burdan baktıranlara sesleniyorum size geleceğe dair söyledikleri ve verdiği tarihler çıktı mı? şimdiden teşekkür ederim.
Formun eski sayfalarında Güneşlideki Sedanın dolandırıcı olduğu yazıyor.......Arkadaşlar geçen ay bi Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Güneşli de seda ya gittim . Öyle kahve Tarot falan bakmıyo geçmiş ve içinde Bulunduğumuz zamana dair herşeyi pat pat Anlattı baktırdıgım kişinin isimini verdi ne iş yaptığını hangi ilçede oturduğunu karakterini tipini yaptığım işi işyerımın bulunduğu yeri evimin içini birebir bana Anlattı . Zaten ilk başta kağıda bişeyler yazıyo sonra sen kim için baktırdıysan onun adını aklındaki soruyu birden sonsuza kadar bir sayı yazıyosun bunları yazarken onun arkası dönük oluyo kağıdı kapıyorum o kağıdı paramparça ediyo bişeyler söyletıyo sana sonra o sayıyı kâsenin içinde Tuzla yazarak aynısı çıkıyor zaten Say'ı çıkmazsa falına bakmıyo çok gideni duydum kendısıne ve herkes şok olmuş şekilde çıkıyor yanından kağıttakilerin dışında senın aklından geçen soruyu birebir söyluyo cevabını da soyluyo . Soyledıgı Şeyler birebir olan şeylerdı kağıda yazmadığım şeyleri de aynen söyledi. Çok yakın arkadaşıma ailesınden birinin vefat edecegını nasıl ölecegını de söyledı kız ınanamadı bı kac ay sonra dedıgı çıktı. Söyledıgı şeylerden biri sağlığımla ilgili birebir çıktı. Yine çıkan bişey olursa sizlerle paylaşırım ...
kızlar selam ,
Kadıköy bahariyede istanbull diye bir cafede sema diye bir falcı var , baktıranınız oldu muuu ?
Keşkee çıksa dediklerii de acab başka baktıran var mı diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?