İstanbul'da Fal - Falcılar

yiğit'e ulaşabiliyor musunuz? bana fal bakacaktı ama bayadır yazıyorum dönmüyor

Hayırdır cnm. Allah yardımcın olsun. :/
Bazı şeylerin sebebini bilmem mümkün olmuyo
Bunda da vardır bi hayır bakalım kısmet
ne zaman darlansam fal fal değil bi dertleşme olmuş artık benim için maksat iç dökme olmuş

Bir zaman sonra öyle oluyor evet Aylin. 1 sağlam herşeyimi anlattığım var. Arada başka falcı kaçamak gibi oluyor.
Inşallah gönlün rahatlar biraz. Rabbim herşeyin hayırlısını versin

öznurun numarasını alabilirmiyim canım telden bakıyor heralde demi..nekadara bakıyor acaba

zehra telefonda bakıyormu peki? bende buara taktım kafayı fala ama kaldıgım şehirde hiç güzel fal bakabilen yok

Bu yigit nasil? Ilk defa duydum adini

BU MEDYUM SELENA YA NASIL BAKTIRILIYO BİLEN VARMI?NE ZAMN BAKSAM GÜNLÜK FAL SINIRINA ULAŞMIŞTIR DİYOR TELLWE DE OLAN SU SELENA:=)VE BAKTIRAN EDEN VARMI

Arkadaşlar Edirne'li Melahat varmış. Çok iyi fal baktığı yazılmış nette. Bir tane bile olumsuz yorum okumadım. Bir türlü telefonunu ya da fal baktığı yerin adresine ulaşamadım. Acaba bilen biri var mı???

onun falı bıraktıgını okumustum yıne forumda ben.. yiğite baktıran arkadaşlar gercekten dediklerini yaşadınızmı bukadar yoğunmus merak ettim sımdı :)

melahat yanlıs hatırlamıyorsam falı bırakmıs

Ne kadar saçma bi savunma.. Kusura bakma ama..
Bu söylediklerin onun kötü olduğunun bir kanıtı değil bence..
Ben Yiğit'e 2 kere fal baktırdım ve gayette güzeldi.. Bu söylediklerini bilmemesi ya da tahmin edememesi aman aman bir şey değil ki.. 2 Buçuk 3 Yıla evleneceğini söylemiş ama sende şu an tık yokmuş, bu işler kısmet işi şu an hayatında biri olmayabilir ama yarın olmayacağı ne malum ki?
Ayrıca 3 Yıla evleneceğini söylemiş 3 Güne kadar değil..

Ben Yiğit'i tanımam, yazdığım bir kaç mesaja cevap vermediği beni beklettiği günlerde olmuştur, fakat bu kötü diye karaladığın şeyler çok basit konular.. O yüzden insanların iyi niyetlerini de suistimal etmemek lazım.. Bazen havalarında olmazlar, bazen elektrikler gerçekten tutmaz.

aynen katılıyorum
yiğitin bana söylediği bi kaç şey cidden çıktı hem de ortada öyle bi durum söz konusu değilken
ayrıca isimlerden olaylara kadar biliyor
bence tamamen enerji meselesi

Evet yiğit bana da 3 -5 günden bahsetti hep,dedikleri de çıktı.o arkadaşa "sen evde kalmışsın" demeye utanmışta 3 yıl demiş bence ahahaha

Evet yiğit bana da 3 -5 günden bahsetti hep,dedikleri de çıktı.o arkadaşa "sen evde kalmışsın" demeye utanmışta 3 yıl demiş bence ahahaha
o kadar da vahim değildir ya
ben şu ana kadar 3 falcıya fal baktırdım
biri eylül ayında
biri şubat (yiğite)
biri de mart (burak'a)
eylül ayında benim daha ortada evlenme niyetim dahi yoktu hatta sevgilimden ayrılmıştım hayatımda kimse yoktu kadın bana 1.5 yıla evlilik var dedi
yiğit baktığında sana evlilik var 1.5 yıl kadar sonra dedi
burak baktı sana evlilik var yaklaşık 1 yıl dedi
evlenmezsem size haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…