Ben artık umudu kestimyiğit'e ulaşabiliyor musunuz? bana fal bakacaktı ama bayadır yazıyorum dönmüyor
Bazı şeylerin sebebini bilmem mümkün olmuyoHayırdır cnm. Allah yardımcın olsun. :/
öznurun numarasını alabilirmiyim canım telden bakıyor heralde demi..nekadara bakıyor acabaKızlar eskiden de üyeydim falı bırakcam diye üyeliğimi falan da kapatmıştım ancak çok kötüyüm nolur beni anlayın ve yardım edin konuşmaya dertleşmeye çok ihtiyacım var eski fal baktırdıklarımın numaraları sildim bi kaç kişi kaldı onlara da bugün ulaşamadım telefonda fal baktırmak bi anlamda dertleşmek istiyorum
eskidem baktırdıklarımı da yazayım son bir senede
1. Burdan biri istanbulda orta yaşlı tarot bakan elif diye birini önermişti geçen yaz 2. Kez baktırmadım ama çok net büyü var dua et demişti telde bakmıştı
2. telde bakan şule diye biri bakmıştı dediği jiçbişi çıkmadı bi kere bakırdım
3. Belkis hanım bakmıştı telde durumu yüzde yüz bildi zamanlar tutmadı ama esas hikaye yarıdan çok tuttu Pahalı oldugu için yeniden bütçe ayıramadım
4. Yine telde didem müthiş baktı ama izini kaybettim müthişti
5. Öznur ve pınar kardeşlerin dedikleri isabetli öznurun dediği fal 6 ayda çıktı sonra yine aradım müdavimim şu an
6. Elmira hanım telde baktı ara ara baktırıım tarihler net tutmaz ama hiç çelişmez net konuşur
7. Yiğit geçen yaz çok iyi baktı tarihiöteye attı şu an ulaşamıyorum
8.muğlada gülsüm vardı büyüyü bilmişti
9. Ankarada halı yıkamada birsen anı çok iyi bildi nosu olsa bi daha denerim
10. Ankarada zehra çok dehşet şeyler bilmişti hastalık kaza iş . Kadın manisa ile işin var para gelcek dedi 2 hafta içinde manisa ile iş yaptım ve manisa atmden para gelmişti ama randevusu yoğun her an ulaşamıyorum ve fal manyagı oldugum için tek kişi ile ikna olmuyorum
yeni önerilere acığım telde bakan
zehra telefonda bakıyormu peki? bende buara taktım kafayı fala ama kaldıgım şehirde hiç güzel fal bakabilen yokKızlar eskiden de üyeydim falı bırakcam diye üyeliğimi falan da kapatmıştım ancak çok kötüyüm nolur beni anlayın ve yardım edin konuşmaya dertleşmeye çok ihtiyacım var eski fal baktırdıklarımın numaraları sildim bi kaç kişi kaldı onlara da bugün ulaşamadım telefonda fal baktırmak bi anlamda dertleşmek istiyorum
eskidem baktırdıklarımı da yazayım son bir senede
1. Burdan biri istanbulda orta yaşlı tarot bakan elif diye birini önermişti geçen yaz 2. Kez baktırmadım ama çok net büyü var dua et demişti telde bakmıştı
2. telde bakan şule diye biri bakmıştı dediği jiçbişi çıkmadı bi kere bakırdım
3. Belkis hanım bakmıştı telde durumu yüzde yüz bildi zamanlar tutmadı ama esas hikaye yarıdan çok tuttu Pahalı oldugu için yeniden bütçe ayıramadım
4. Yine telde didem müthiş baktı ama izini kaybettim müthişti
5. Öznur ve pınar kardeşlerin dedikleri isabetli öznurun dediği fal 6 ayda çıktı sonra yine aradım müdavimim şu an
6. Elmira hanım telde baktı ara ara baktırıım tarihler net tutmaz ama hiç çelişmez net konuşur
7. Yiğit geçen yaz çok iyi baktı tarihiöteye attı şu an ulaşamıyorum
8.muğlada gülsüm vardı büyüyü bilmişti
9. Ankarada halı yıkamada birsen anı çok iyi bildi nosu olsa bi daha denerim
10. Ankarada zehra çok dehşet şeyler bilmişti hastalık kaza iş . Kadın manisa ile işin var para gelcek dedi 2 hafta içinde manisa ile iş yaptım ve manisa atmden para gelmişti ama randevusu yoğun her an ulaşamıyorum ve fal manyagı oldugum için tek kişi ile ikna olmuyorum
yeni önerilere acığım telde bakan
Özelden yazıyorumzehra telefonda bakıyormu peki? bende buara taktım kafayı fala ama kaldıgım şehirde hiç güzel fal bakabilen yok
tamam canım çok teşekkür ederim baska önerilerinde varsa çok sevirinirm samsunda gidip direk baktırabileceim kimse kalmadı valla...Özelden yazıyorum
Ulasılamıyomus su an. Bi iletişimsizlik sorunu varmış sebebini bilmiyoruzBu yigit nasil? Ilk defa duydum adini
YoğunluktandırUş
Ulasılamıyomus su an. Bi iletişimsizlik sorunu varmış sebebini bilmiyoruz
onun falı bıraktıgını okumustum yıne forumda ben.. yiğite baktıran arkadaşlar gercekten dediklerini yaşadınızmı bukadar yoğunmus merak ettim sımdı :)Arkadaşlar Edirne'li Melahat varmış. Çok iyi fal baktığı yazılmış nette. Bir tane bile olumsuz yorum okumadım. Bir türlü telefonunu ya da fal baktığı yerin adresine ulaşamadım. Acaba bilen biri var mı???
Arkadaşlar Edirne'li Melahat varmış. Çok iyi fal baktığı yazılmış nette. Bir tane bile olumsuz yorum okumadım. Bir türlü telefonunu ya da fal baktığı yerin adresine ulaşamadım. Acaba bilen biri var mı???
Ne kadar saçma bi savunma.. Kusura bakma ama..Kizlar selam
cok ovulen su yigite 1 2hafta once fal baktirdim ancak yazabiliyorum cok komikti sacmaladi yani ve resmen agzimdan laf alarak bakti . Ornegin babamin olmadigini bilemedigi gibi ki bunu en basit falci bile soyluyo babadan destek dedi yok diyince babanin ailesinden dedi ki gorusmuyorm . Arabamin oldugunu soyledi ehliyetim bile yok cocugumun olmama ihtimali cok yuksek ve ikizim olcagini soyledi . 2bucuk 3yila evlencegimi soyledi ki hayatimda insan bile yok .
aynen katılıyorumNe kadar saçma bi savunma.. Kusura bakma ama..
Bu söylediklerin onun kötü olduğunun bir kanıtı değil bence..
Ben Yiğit'e 2 kere fal baktırdım ve gayette güzeldi.. Bu söylediklerini bilmemesi ya da tahmin edememesi aman aman bir şey değil ki.. 2 Buçuk 3 Yıla evleneceğini söylemiş ama sende şu an tık yokmuş, bu işler kısmet işi şu an hayatında biri olmayabilir ama yarın olmayacağı ne malum ki?
Ayrıca 3 Yıla evleneceğini söylemiş 3 Güne kadar değil..
Ben Yiğit'i tanımam, yazdığım bir kaç mesaja cevap vermediği beni beklettiği günlerde olmuştur, fakat bu kötü diye karaladığın şeyler çok basit konular.. O yüzden insanların iyi niyetlerini de suistimal etmemek lazım.. Bazen havalarında olmazlar, bazen elektrikler gerçekten tutmaz.
o kadar da vahim değildir yaEvet yiğit bana da 3 -5 günden bahsetti hep,dedikleri de çıktı.o arkadaşa "sen evde kalmışsın" demeye utanmışta 3 yıl demiş bence ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?