Evet yiğit bana da 3 -5 günden bahsetti hep,dedikleri de çıktı.o arkadaşa "sen evde kalmışsın" demeye utanmışta 3 yıl demiş bence ahahaha[/
Çok ayıp konuştuklarınız bır üye ıcın sıze çıkmış olabılır kımse evde kalmaz merak etmeyın zamanı vardır burda Falcı onerı ve çıktımı çıkmasını yazarsın çıkmayan bırıyle bu şeklide alay edılmez
Beni terbiye etmek ne üzerinize vazife acaba?
elanıt öldüve birde elenitin numarasi lazim yardimci olur musunuz?
Merhabalar
Bende Yiğite fal baktıranlar arasındayım ne yazıkki benimde şu an yaşadıklarımla ilgili bi kaç bişey dışında bilemedi. diğer arkadaşlarında belirttiği gibi ağzımdan laf almaya çalışarak falıma baktı bende memnun kalmayanlar tayfasındanım. Elmiradan daha memnun kaldım ama onunda fiyatı yüksek o fiyatta ona çok. Cansuya baktırdım isim bilme konusunda iyi sadece bide hayatınızda şu an yaptığı yorumlar ile ilgili belkide arkadaşım ile ilgili gelecekle ilgili bir tahmini tutmadı. hayatındaki adamı mücadele ede ede elde edeceksin dedi dün itibariyle adamın evlendiğini öğrendik kararı siz verin derim:)
Ben buna kesinlikle katılıyorum,bundan iki ay önce bambaşka biriydim fikren,şuan bambaşkayım,isteğimle ben yönlendirdim bu şekilde,he falcıların dediği gibi oldu hep,o deliler gibi beklediğim adam,her akşam bıkmadan yazıyor,bense off diyorum nerden çıktı bu,yol verdim ya,ne yüzsüz adam :)) burağı da bu adamla ilgili serin konuştu diye tutmamıştım pek,diğer söylediklerini de dinlememiştim bile,ama sempatik çocuk,para delisi değil ve iyi alanındaMesela ben bir de telefonda bakan Burak'a baktırmıştım. Anı, yakın geleceği çok iyi bilmişti. Uzak gelecekle ilgili de o anki ruh halime paralel yorumlar yapmıştı. "Peki" dedim "sen o geleceği şu an benim ruh halim ve düşüncelerim bu yönde olduğu için böyle görüyor olabilir misin?"
"Olabilir tabi ki, düşüncelerin değişebilir, o zaman gelecekte olacaklar da değişebilir ama ben şu anki haliyle şunu şunu görüyorum, şöyle şöyle bi olay görünüyo ama yapacağın seçim değişebilir tabi" dedi.
Yani böyle konuş canımı ye.
Bu sanırsın Allah konuşuyormuş gibi kesin, net ve yüksekten atan falcılar bunu komplekslerinden ve özgüvensizliklerinden yapıyorlar. Buna eminim.
Benim gördüğüm ne kadar iyi falcı varsa, hepsi olasılıklardan, anlık durumlardan ve olabileceklerden bahseder. Çünkü gelecek dediğimiz şeyi biz her an yeniden şekillendiriyoruz. Kimse bunun hakkında matematik problemi gibi kesin, net atıp tutamaz.
Ben buna kesinlikle katılıyorum,bundan iki ay önce bambaşka biriydim fikren,şuan bambaşkayım,isteğimle ben yönlendirdim bu şekilde,he falcıların dediği gibi oldu hep,o deliler gibi beklediğim adam,her akşam bıkmadan yazıyor,bense off diyorum nerden çıktı bu,yol verdim ya,ne yüzsüz adam :)) burağı da bu adamla ilgili serin konuştu diye tutmamıştım pek,diğer söylediklerini de dinlememiştim bile,ama sempatik çocuk,para delisi değil ve iyi alanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?