İstanbul'da Fal - Falcılar

Cok

Valla Yiğit bana da ilk baktığı faldan sonra cozuttu. Ki o ilk falın coşkusuyla burda çok övmüştüm kendisini. Ama ilk falında sadece durumları hemen hemen bilmişti, sonraki fallarda tamamen desteksiz attı.
Yiğit'te şöyle bir şey var. Mevcut durumları bilse bile kişilerin hislerini ve enerjilerini bilemiyor/hissedemiyor. Ben baktırdığım fallarda bunu çok net gördüm.
Yani kafanızdaki kişinin adını, yaşadığı şehri falan bilebilir. Çalıştığı işi, sektörü hissedip onla ilgili bilgi verebilir. Bu da falı ilk dinlediğiniz an "oha nasıl bildi" hissi yaratıyor tabi ki.
Ama ne sizin o kişiye hislerinizi, ne o kişinin hislerini ya da içinde bulunduğu ruh durumunu, zorlukları... Bunların hiçbirini hissedemiyor.
Zaten ilk falımdan sonraki fallarda bırak geleceği, geçmiş ve anlık "durumları" bile bilemedi bende. Ve benim kişiliğimle, hayatımla, karakterimle uzaktan yakında alakası olmayan, herkese söylediği ezbere cümleleri sıralamaya başladı. Ona fal baktıran birçok arkadaşımdan da, onlara da aynı cümleleri sıraladığını duydum.
Hadi ilk falı attım neyse ama ilk faldan sonraki fallar için Yiğit'e verdiğim paraya acıdım ben işin doğrusu.
Tavsiye eder misin derseniz de etmem.

merhaba. bana memnun kaldiginiz falcilarin numarasini yazarmisiniz?cok acil arkadaslar. bide gitmeden de oluyo mu?ucret ne kadar genelde havale mi oluyor?

Zehranın son baktığı falda beklediğim iki şey çıktı kızlarr. Ev satmak istiyoduk emlakçı alıcı bulmuş son pazarlık yapılıyo. Bi de özele ilişkin bi yorumu vardı çok şaşkınım ev konusunda ama. devamı da gelirse yazıcam

Merhabalar

Bende Yiğite fal baktıranlar arasındayım ne yazıkki benimde şu an yaşadıklarımla ilgili bi kaç bişey dışında bilemedi. diğer arkadaşlarında belirttiği gibi ağzımdan laf almaya çalışarak falıma baktı bende memnun kalmayanlar tayfasındanım. Elmiradan daha memnun kaldım ama onunda fiyatı yüksek o fiyatta ona çok. Cansuya baktırdım isim bilme konusunda iyi sadece bide hayatınızda şu an yaptığı yorumlar ile ilgili belkide arkadaşım ile ilgili gelecekle ilgili bir tahmini tutmadı. hayatındaki adamı mücadele ede ede elde edeceksin dedi dün itibariyle adamın evlendiğini öğrendik kararı siz verin derim:)

ayrıca bugun selenaya katina falı yolladım detayları onunla ilgilide yollarım Mandal cafede toprağa fal baktıran varmı foursquare de onu baya övmüşler birde burağı merak ediyorum bu iki falcı hakkında baktıran varsa yorumlarını rica etsem

Elmira da bende sadece fal baktırdığım günlerde olması çok kesin olan bi olayı bilmişti. Onun dışında o da fostu. Bir de taaaaa bilmem kaç yıl sonrasıyla ilgili bi emin, kesin konuşuyor ki sanırsın Allah. Bırak bilmem kaç yıl sonrasını, 1 ay sonrasını bile bilemedi. Gelecekle ilgili o kesin kesin konuşmalarının da hiçbiri tutmadı, hatta olan bitenler onun o yaptığı tahminlerin yakınından bile de geçmedi.
Zaten ben böyle hiç olmayacak bir şey söyleyip de sonra müşteriden "yani pek öyle değil o iş" lafını duyduktan sonra "bak görürsün, dediğim gibi olacak, başka yolu yok, olmazsa gel beni bul, dediğimi yaşamayan olmadı, olmazsa çocuğumu keserim" tadında konuşan falcıların tırtlıklarından çok eminim.
Neyine Allah aşkına senin o iddian, alt tarafı kıçı kırık bi fal bakıyorsun=)
Ayrıca zaten bi falcı 3 sene sonrasını 5 sene sonrasını anlatmaya başlamışsa, belli ki yüksek atışa geçmiş oluyor=D 5 sene sonra nasılsa, salla babam salla, açık alan=D

Mesela ben bir de telefonda bakan Burak'a baktırmıştım. Anı, yakın geleceği çok iyi bilmişti. Uzak gelecekle ilgili de o anki ruh halime paralel yorumlar yapmıştı. "Peki" dedim "sen o geleceği şu an benim ruh halim ve düşüncelerim bu yönde olduğu için böyle görüyor olabilir misin?"
"Olabilir tabi ki, düşüncelerin değişebilir, o zaman gelecekte olacaklar da değişebilir ama ben şu anki haliyle şunu şunu görüyorum, şöyle şöyle bi olay görünüyo ama yapacağın seçim değişebilir tabi" dedi.
Yani böyle konuş canımı ye.
Bu sanırsın Allah konuşuyormuş gibi kesin, net ve yüksekten atan falcılar bunu komplekslerinden ve özgüvensizliklerinden yapıyorlar. Buna eminim.
Benim gördüğüm ne kadar iyi falcı varsa, hepsi olasılıklardan, anlık durumlardan ve olabileceklerden bahseder. Çünkü gelecek dediğimiz şeyi biz her an yeniden şekillendiriyoruz. Kimse bunun hakkında matematik problemi gibi kesin, net atıp tutamaz.

yorumları okudukça fıkrım değişiyor ya arap melehata gitmeyi istiyorum sımdı de. ama numarasını bulamadım nerde baktıgını bulamadım.yardımcı olabilecek biri var mı? bir de neslihanı dusunuyorum yıldızname bakıyormus tecrube edinen var mı?

Ben buna kesinlikle katılıyorum,bundan iki ay önce bambaşka biriydim fikren,şuan bambaşkayım,isteğimle ben yönlendirdim bu şekilde,he falcıların dediği gibi oldu hep,o deliler gibi beklediğim adam,her akşam bıkmadan yazıyor,bense off diyorum nerden çıktı bu,yol verdim ya,ne yüzsüz adam :)) burağı da bu adamla ilgili serin konuştu diye tutmamıştım pek,diğer söylediklerini de dinlememiştim bile,ama sempatik çocuk,para delisi değil ve iyi alanında

Merhaba Zehra nın fal ücreti nedir ve telefon numarasını yazabilirmi bilen biri acaba birde burağın numarasını bilen varsa rica edebilirmiyiö

Arap Melahat bi arkadaş çok övmüştü nosunu yazmıştım ama kaybettim bilen varsa lütfen mesaj atabilir mi:,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…