İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar günaydın uzun zamandır burayı unuttum binnaz ablaya takılıyorum toplu olarak son 2 aylık dfallarımı yazdım burdan da paylaşıyoruım

Günaydın kızlar. Bu sabah ben de uzun bir yazı yazıcam. Görüyorumki iyi olan falcı sadece bir iki tane onun dışındakiler hep ya tutarsa. online fal olayında çok eski değilim ama dün akşam şunu farkettim. Venüs mesela çoğu kişiye olumsuz konuşmuş ve şimdi çıktı diyorsunuz. Belki anı görüyordur ve onun da tarzı gelecekte dönmeyecek sana demektir. Eski sevgilinin dönmeme olasılığı %70 dönme olasılığı %30 dur her zaman. büyük oynamıyor yani. Ayrıca burda çok iyi bildiğimiz falcıların bile patladığını duyuyoruz bazı kişilerde. (selena,saraylı,meryem vs.). Zaten çoğu falcı soru üzerinden yürüyoır genel açılım istediğinizde saçmalıyor bendeki aylin,medyumsaruman ve sellinus gibi. Lunada sıradayım baktırcam ve sonra cidden ciddi bi ara vericem dedikleri tarihler çıkana ya da patlayana kadar. Şimdi size nacizane fallarımı yazıcam bu ayrılık süresinde(şubattan bugüne kadar) baktırdığım online ve cafe fal olarak iyi gördüklerimi;

Mandal cafe ada; Esasoğlanla aramız çok iyiyken de bilmişti ayrılcaksınız sonra o gelicek barışcaksınız ama bu ilişkinin sonunda peşinden koşan o olcak dedi. 6 ay sonra ayrıldık tekrar gittim ve evet barışcaksınız ama sonra sen sıkılcaksın ve bitirceksin dedi. anda da bildiği kilit şeyler vardı.

Laf cafe çiğdem: İşe başlıycağım tarihi 1 gün farkla bilen falcı hep diyorum ve daha bi çok çıktığı konu oldu. Ama modunu yakalamak lazım. Ayrılmadan önce gittiğimde dikkat et ayrılık var ama ayrılınca gelme bana çünkü barışcaksınız demişti. Ayrıldım ve gittim :) nisan sonu en geç mayıs başı barışma var dedi.

Yiğit: Anda gercekten cok cok iyiydi. Bi konuda beni üstü kapalı uyarmıs dün dinledim ses kaydını onu dinlemedim ve ayrılık aleyhime oldu. bildiği çok kilit şeyler vardı beni şoke eden. o da nisan sonuna kadar anca düzelir demişti.

Kurtuluş: Kurtuluş hakkında gerçekten yazacağım bişe var ona bi özür borçluyum. burdada yazmıştım bildiği nokta atışları var ama fal tarzı değişik ve enerji konularında bilgim olmadığı için fal orucu öncesi tam tatminli bi fal olmadı demiştim. sonra da durumunu değişmiş burayımı okuyor yazmıştım müşterileri çok sormuş foruma üyemisiniz diye zor durumda bıraktım onu istemeden bilmeden özür diliyorum kendisinden. o da kimsenin bilemeyeceği işle ilgili bi durumu bilmişti. Sana net tarih veremiyorum çünkü olayların çok yavaş işliyor sadece nisan sonu mayıs başı güzel şeyler olucak diyebilirim demişti oda

Laf cafe fatma: Bi kere bi dediği olmaz bişey çıktı diye tekrar gittim tamamen sallamasyon parama acıdım.

Elmira: tarot kahve iskambil bi arada bakıyormuş. Anda hayatımda gördüğüm en iyi falcıydı bunu bilmiyosam bende başka bişe bilmiyorum. 3 lü bi vakit dedi ya 3hafta sonra ya da 3 mayıs dedi o da. 3 haftada nisan sonu mayıs başına tekabül ediyor yani o da aynı.

tellwe elysiaa: tarot atmıştım. An konusunda gayet başarılı ve mantıklıydı. gelecek için o da 4 ay sonra deedi ama diğer falcılara göre baktığımda ben onu 4. ay yoruyorum o da barışcaksınız dedi.

Tellwe selena: OYYYY anda beni şoke eden şeyleri bildi su attım ona da. hani yanımda benimle yaşasa bu kadar olurdu hem aşk hem iş hem aile konusunda ve dediği ufak bi iki şey çıktı. esas konu için 2 hafta önce 5 hafta dedi yani 3 haftası var o da nisan sonu mayıs başına tekabül ediyor.

falalem meryem: katina attım anda iyimiydi bilmiyorum ama çiğdem ve ada da demişti biriyle görüşüyor ama koptu kopacaklar diye meryem de dedi. ama o yeni ilişki başlangıcını hazirana attı. yani siz olumsuzu söylüyor diyorsunuz ama bana o da olumsuz konuşmadı.

İşte böyle şimdi luna enerji falında sıradayım sarayliya baktırcam bide sonra çekilcem artık mayısa kadar. Bide benim burcu diye bi falcım vardı şimdi küstük baktıramıyorum da eski bütün falalrını okuyup şuna dikkat ettim uzun vadede her söylediği çıkıyor. kahve ve tarot bakıyordu. melek kartlarıyla sorularınızı cevapladığında kartların resmini de atıyor her soru için. farkettimki mesela tam yorumlayamamış kartı sadece yaklaşmış ama kart tamamen sorumun cevabını vermiş ve aynı kartların dediği gibi olmuş olaylar. kartlar doğruyu söylüyor önemli olan yorum bir kez daha inandım. Neyse uzun olup sizi sıktıysam affola ama paylaşmak istedim belki bi faydası dokunur.

Dipnot: Luna da beni çeken soru kısmı olmaması demekki soru üzerinden yürümeyecek kadar kendine güveniyor bakalım :)

şu selenayı ben de merak ediyorum ama çok bekliyomuşsun fal için ondan cazip gelmiyor

Arkadaşlar foruma ilk kez geçen yaz üye oldum . Sonra falı bırakayım diye üyeliğimi silmiştim çok aşırı falbaktıran biriyim
bu forumda tavsiye edilen çoğu falcıyı denedim toplamda bugüne dek abartmıyorum 50 belli 60 civarı falcıya baktırdım bu bende ciddi bi tiryakilik
bi süre önce aylinasli76 adı ile foruma döndüm. Yukarıda son mesajım var. Yine fal krizlerim vardı çünkü

Burada ne mi yaptım ? Misscherry adlı arkadaştan ankara halı yıkamadaki birsenin nosunu sordum daha evvel bakmıştı hatta halı yıkamanın sahibi de vanlıymış öveçlerdeydi yeri işte inanmayana delil

Yiğite ulaşamıyodum sebebini foruma sordum
yeni falcılar sordum
bana öneri sordunuz zehrayı önerdim

Eski mesajlarıma bakın 10a yakın baktırdığım falcı hakkında iyi veya kötü yorum yazdım
Elmira da iyi dedim öznur da iyi dedim zehra da iyi dedim hepsi mesajımda var
İçlerinde yakın zamanda zehranın falı çıktı onu da yazdım hatta özelden soran arkadaşlar oldu

Veeee dank diye hesabım reklam adıyla kapatıldı. Neden ? Ben hiçbi şekilde reklam yapmıyorum ki herkes gibi fikrimi yazıyorum şu iyi bu kötü bu çıktı diyorum.
ama neden acaba yönetim bu durumu araştırmıyor da sırf zehranın falı çıktı dedim diye forumdan yasaklanıyorum

Ali veli çıktı diyenlere aynısı yapılmıyor açıkça tel no yazanların hesabı duruyor.
misscherrye sorun birsenin telini istemişim
eski mesajlarıma bakın bi sürü falcı tanıyorum

Bu forumda keyfi olarak reklamcı yapıştırması yapılıyor olay bu. Zehra antipatisini de çözemedim. Bu durum yönetimin araştırmadan zehra diyeni yasaklamasından kaynaklı. Sebebini dahi anlamadım ama sırf zehranın falıçıktı yazdım diye bu haksızlığa uğradım. Yönetim mailime cevap bile yazmadı. Bu haksızlığı vurgulamak için bu mesajı yazmak için döndüm yeniden atmaya zahmet etmesinler forumunuz sizin olsun zaten tenezzül edip haksızlığa uğradığım bi ortamı varlığımla kıymete bindirmem
eski mesajlarımı açın okuyun ben kimseye zorla kimseyi önermemişim
ve eğer merak ediyorsanız evet bunca falcı içinde hala zehranın falı çıkıyor
ankaradaki tüm falcıları iyi kötü denedim istanbul izmir hatta muğladaki gülsüme bile baktırdım üşenmedim fethiye pttye havale çıkardım
ben yaşadığım haksız olarak reklamla suçlanma olayı nedeni ile artık bu siteye üye olup buraya para kazandırmam
siz de şunu bilin zehranın falında bir yıldır bi çok şey çıktı bana inanmayan gelsin ankarada kendi işyerim var buyrun çayımı için baktırdığım tüm falları ya ses kaydı yapmışım saatler sürer dinlemeniz ya da tarihle not almışım
önyargı ile beni reklamcı ilan eden yönetime sevgilerimi sunarım
evet zehranın falı çıkıyor kadının özel yetenekleri var hisleri güçlü kapandı dediğim işyerim için kontrat yenileme var demişti buyrun işte eşya kolilerken taşınma iptal oldu ve kira kontratı yenilediM.
velhasıl haksızlığa ugradım benim kızdığım nokta bu.
bu siteye katkı sağlayarak buraya itibar ve para kazandırmayacağım artık
çok yazık

Arkadaşlar foruma ilk kez geçen yaz üye oldum . Sonra falı bırakayım diye üyeliğimi silmiştim çok aşırı falbaktıran biriyim
bu forumda tavsiye edilen çoğu falcıyı denedim toplamda bugüne dek abartmıyorum 50 belli 60 civarı falcıya baktırdım bu bende ciddi bi tiryakilik
bi süre önce aylinasli76 adı ile foruma döndüm. Yukarıda son mesajım var. Yine fal krizlerim vardı çünkü

Burada ne mi yaptım ? Misscherry adlı arkadaştan ankara halı yıkamadaki birsenin nosunu sordum daha evvel bakmıştı hatta halı yıkamanın sahibi de vanlıymış öveçlerdeydi yeri işte inanmayana delil

Yiğite ulaşamıyodum sebebini foruma sordum
yeni falcılar sordum
bana öneri sordunuz zehrayı önerdim

Eski mesajlarıma bakın 10a yakın baktırdığım falcı hakkında iyi veya kötü yorum yazdım
Elmira da iyi dedim öznur da iyi dedim zehra da iyi dedim hepsi mesajımda var
İçlerinde yakın zamanda zehranın falı çıktı onu da yazdım hatta özelden soran arkadaşlar oldu

Veeee dank diye hesabım reklam adıyla kapatıldı. Neden ? Ben hiçbi şekilde reklam yapmıyorum ki herkes gibi fikrimi yazıyorum şu iyi bu kötü bu çıktı diyorum.
ama neden acaba yönetim bu durumu araştırmıyor da sırf zehranın falı çıktı dedim diye forumdan yasaklanıyorum

Ali veli çıktı diyenlere aynısı yapılmıyor açıkça tel no yazanların hesabı duruyor.
misscherrye sorun birsenin telini istemişim
eski mesajlarıma bakın bi sürü falcı tanıyorum

Bu forumda keyfi olarak reklamcı yapıştırması yapılıyor olay bu. Zehra antipatisini de çözemedim. Bu durum yönetimin araştırmadan zehra diyeni yasaklamasından kaynaklı. Sebebini dahi anlamadım ama sırf zehranın falıçıktı yazdım diye bu haksızlığa uğradım. Yönetim mailime cevap bile yazmadı. Bu haksızlığı vurgulamak için bu mesajı yazmak için döndüm yeniden atmaya zahmet etmesinler forumunuz sizin olsun zaten tenezzül edip haksızlığa uğradığım bi ortamı varlığımla kıymete bindirmem
eski mesajlarımı açın okuyun ben kimseye zorla kimseyi önermemişim
ve eğer merak ediyorsanız evet bunca falcı içinde hala zehranın falı çıkıyor
ankaradaki tüm falcıları iyi kötü denedim istanbul izmir hatta muğladaki gülsüme bile baktırdım üşenmedim fethiye pttye havale çıkardım
ben yaşadığım haksız olarak reklamla suçlanma olayı nedeni ile artık bu siteye üye olup buraya para kazandırmam
siz de şunu bilin zehranın falında bir yıldır bi çok şey çıktı bana inanmayan gelsin ankarada kendi işyerim var buyrun çayımı için baktırdığım tüm falları ya ses kaydı yapmışım saatler sürer dinlemeniz ya da tarihle not almışım
önyargı ile beni reklamcı ilan eden yönetime sevgilerimi sunarım
evet zehranın falı çıkıyor kadının özel yetenekleri var hisleri güçlü kapandı dediğim işyerim için kontrat yenileme var demişti buyrun işte eşya kolilerken taşınma iptal oldu ve kira kontratı yenilediM.
velhasıl haksızlığa ugradım benim kızdığım nokta bu.
bu siteye katkı sağlayarak buraya itibar ve para kazandırmayacağım artık
çok yazık

Üyeliğimi de silin lütfen araştırmadan haksızlığa uğratıldım gerçek bi üyeyi kaybettiniz

Astrolog dogum haritasida cikarmisti bana. Gunluk burc yorunlarinidatakip ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Astrolog dogum haritasida cikarmisti bana. Gunluk burc yorunlarinidatakip ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soyle bisi var herkesinki ayni olucak diye bisi yok bu 1. ailemle yasadimi soyledi 5 yildir ailemle ayni sehirde bile yasamiyorum arabam varmis kullanmayi bilmiyorum daha babamdan para aliyomusum 21yildir olu olan birinden para almak ne mumkunse hic bisi bilmeyen taksimdeki falcilar bile en azindan evde baba yok diyolardi herkesin gorusu kendine yigitten banane karalama kamyanyasimi baslattim sanki tepkiniz cok komik

Evet elbette ki.. Herkesle enerjisi tutmuyo ki insanlarin.. Sonucta onlar da bizden farkli aman aman yaratiklar diil.. Mesela Kadikoy de Niko diye biri vardir. İlk gittigimde soylediklerinin karsisinda agzim acik kalmisti dedim boyle biri asla olamaz muthisti.. Ama ikinci sefer gittigimde tek bi kelimesi bile bilindik diildi.. Enerji. Tamamen enerji hemde..

İyi geceler kızlar p tesi kaddıköyde faydem cafe varmış arkadaşım övdü ona gitmeyi düşünüyorum size de sorim duyan bilen var mı

İstanbul'ds iki yerde fal bKtirmistim biri kadıköy de Angels cafe bin karşısındaki bistroydu kadın su olabilir bu olabilir falan dedi yani çok bir şey söylemedi zaten söyledikleri de tutmadı bide Angels ta baktirdim biriz abla ya herkes ovuyor diye bi umutla gelmistm ne yazıkki onun falları da çıkmadı şimdiye kadar yani falcı kar size duymak istediğinizi söylerler inanmayın derim o parayla daha iyi şeyler yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…