İstanbul'da Fal - Falcılar

Kılar ben burdan yigitin numarasini aldım aradım ve numarasini buradan aldigimi söylediğime rağmen bakarım. Dedi ama baktiiramadim acaba birileri başka numaramı verdi bilemedim simdi
Numarayı nasıl bulabilirim cok sıkıntım var lütfen yardım edin

yiğiteeee en son ulaşann kim kızlarr bi yazabilirmii en son ne zaman ulaştığınıı

Boşverin biriz i,angelsta dilara var,kadın diyor ki ben görmediğimi söylemem umut vermem boşu boşuna.Ocak ayında falan ona bi baktırmıştım,benim bokla karşılaşacağımızı söylemişti o da ama demişti ki martta menziline başkası giriyor henüz detay göremiyorum ama işinle ilintili biri,bi git dedim içimden

Ne sallıyo bu hatun :) ama kadınun dediğine benzer şekillendi olaylar,geçen gün tekrar gittim,çünkü demişti martta falan gelirsin,menzilindeki adamı daha net görürüm :) kadın tam o zaman konuştugunu konuştu,ok yaydan çıkmış adam sana geliyo,karşılaşmışsınız ama sen kalbini kıranı düşündüğünden bunu sallamamışsın dedi,evet aynen de böyle olmuştu,bence dilarayı deneyin derim

Kızlar Bakırköyde Dejavu'da ki Yiğit mi eğer oysa bugun baktırdım muthiş bakıyo

bugün fal baktırdık arkadaşlarla.

ataköy sentinus cafe cansu iyi diye duyduk tanıdıktan ama 50 liraymış o kadar para da vermem açıkçası pazarlık yapmaya çalıştım ama reddettiler,ama güvenilir bir kaynak baya bi övdü onu.

bakırköy fincan cafeye gittik akşam 9 gibi,pazar olmasına rağmen sıra yoktu. şeniz hanımın ismini duyduğum için ona baktırdım. ben kahve bakacak sandım öyle demiştik çünkü girerken mekan sahibine ama şeniz hanım tarot açtı, cafeyi kapatıyoruz falan dediler aceleye getirdiler kahve isteyemedim.

hiç bir şey bilemedi beni şaşırtmadı açıkçası. çok genel şeyler söyledi ki bi çoğunda ben yönlendirdim okulum bitti iş arıyorum vs derken onla alakalı konuştu.

askerden aralıkta dönecek olan sevgilimle bu yazın tatile gidecekmişiz ve bana evlenme teklifi edecekmiş ahahah üstelik evlenmeye niyetli olan taraf benmişim ilişkimiz ciddiymiş falan ki hiçbiri doğru değil geleceği konuşma taraftarı değiliz sevgilimle ve ikimiz de en erken birkaç sene sonrası evlenilecek yaş diye konuşmuştuk.

sevgilimin iş durumunu sordum, işi nihayet düzene oturdu dedi ki sevgilim 6 aydır çalışmıyor askerde olduğu için dönünce belli olacak iş durumu

soru sor dediğinde bir kaç soru sordum onları bilemedi çok alakasız şeyler söyledi.her insana söyleyebileceği şeyler söyledi ben bile daha iyi fal bakıyorum ondan.

biraz enayi gibi hissettim en azından kahve içerdim üzülmezdim o kadar,ama boş laflara 30 lira vermek koydu açıkçası.

ordan eski dejavu cafe yeni ismi 46 ya da 64 cafe tam hatırlamıyorum orada nil'e baktırdı arkadaşım. 40 lira fiyatı o %70 bilmiş ama öyle süpriz şeyler söylememiş o da. onun falı yarım saat rahat sürdü açıkçası o yüzden kötü diyemiyorum enerjiniz tutarsa sizde daha çok bilme ihtimali var en azından hızlı hızlı senaryolar yazıp yollamıyor sizi.

o mekanın hemen karşısında ammo cafede güya bi kahin varmış tarot artı kahve 30 lira dedi ama sahibi olan adam tam bir esnaf gibi davrandı bizi içeri sokmak için çok uğraştı güvenemedim girmedim açıkçası.giden var mı?

yiğit burak vs forumda ismi geçenler dışında bakırköyde bildiğiniz başka iyi falcı var mı?

son olarak iyi bir falcıyı cafelerde bulabileceğimizi sanmıyorum kızlar.evlerde ya da telefondan bakanlar da değil. kafayı çizmiş köyde dağda yaşayan insanlar var sadece onlar başarılı.

annem ve teyzem genç kızken van'da yaşlı bir teyzeye baktırmış,söylediklerini aktarıyorum.

bir teyzeme evliliğinde mutsuz olacaksın vs bir çok depresif şey söylemiş teyzem daha 10-15 yaş arasıyken ki doğru çıktı yıllardır mutsuz teyzem.

diğer teyzeme benzin petrolü açacaksınız çok zengin olacaksınız ama kocanın akılsızlıkları yüzünden şirket batacak.sonra sen başına geçeceksin ve durumlar biraz daha düzelecek, petrol almak için eniştenden borç alacaksınız bu yüzden kız kardeşinle aranız bozulacak dedi

ki o zamanlar daha ortada petrol muhabbeti yok kocasıyla henüz nişanlılar petrolü de yıllar sonra alıyorlar,annem babamla tanışmamış vs, hakikaten teyzemler petrol için babamdan borç alıyor,iflas edip ödemeyince aramız bozuluyor, 5 yıl kadar görüşmemiştik teyzemle,başka şeylerin de etkisi var tabi ama bu olay fitil oldu.kadının dediği gibi okuma yazmayı bile sonradan öğrenen teyzem iş kurdu o toparladı durumlarını.

anneme maddi durumun çok iyi olacak ama çok çocuğun sorumluluğun olacak ömründen ömür gidecek keyfini çıkarmaya ömrün yetmeyecek vs demiş, hakikaten durumumuz iyi ama ne yazlığımız var ne doğru dürüst tatillere gideriz ne annemin arkadaş çevresi ne sosyal hayatı var ömrü bizimle dersanelerimiz toplantılarımız vs ile geçti. daha babamla tanışmamışken huyuna suyuna tipine kadar tarif etmiş babamı.

bu tür hikayeler çok duyuyorum ben o yüzden böyle birine denk gelene kadar baktırmam artık heralde.

ben dün yiğitide burağıda aradım yurtdışındalarmış ikiside ve biri nisan 16 biri nisan 17 de döncekmiş bakıyorlarmış ama bilemedim numaralar doğrumu diye bi dönsünlerde telde konuşcam bakalım

onların yurtdışısını yesinler=D

Merhaba,
Burda yigitle ilgili olumlu ve olumsuz bircok yorum okudum ve bu kadar konusuldugu icin kendisine bende baktırmak istedim ve cuma aksamı ilk defa fal baktırdım ve inanılmaz memnun kaldım.
baktırdıgım bircok falcı bu kadar 12'den vurmamıstı. Gecmis, su an ve karsı tarafın dusuncelerine dair bircok seyi soyledi, ruhumu okudu diyebilirim aslında. Gelecege dairde bircok yorumda bulundu insallah bunlarda cıkar.
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum

Günaydın arkadaşlar.Çok iyi bi falcıya ihtiyacım var işle ilgili sıkıntıdayım bana yardımcı olabilirmisiniz. Okuduğum kadarıyla cevahir Neslihan adındaki bayan gayet iyiymiş bilgi sahibi olan beni cevahir neslihana yönlendirebilir mi.kendisi nerede bakıyor ve telefon numarasını rica edebilirmiyim,çok sağolun şimdiden çok teşekkür ederim.

cuma günü sen yiğite nedre baktırdın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…