Numarayı nasıl bulabilirim cok sıkıntım var lütfen yardım edinKılar ben burdan yigitin numarasini aldım aradım ve numarasini buradan aldigimi söylediğime rağmen bakarım. Dedi ama baktiiramadim acaba birileri başka numaramı verdi bilemedim simdi
duymak istediğimiii ben kendii kendimedee söylerimm onunn için paramıı verilirrBen de biriz abla yi onermiyorum moral kazanmak isterlerse gidebilirler çünkü duymak istediğinizi söylüyor ne yazık ki
ben geçen ay baktırmıştım ama son zamanlarda telefonlara bakmıyormuş forumda öyle okumuştum.yiğiteeee en son ulaşann kim kızlarr bi yazabilirmii en son ne zaman ulaştığınıı
evett bendee en sonn baktırann kişiyii arıyorumm bişi sorcamm kuzummben geçen ay baktırmıştım ama son zamanlarda telefonlara bakmıyormuş forumda öyle okumuştum.
Ne sallıyo bu hatun :) ama kadınun dediğine benzer şekillendi olaylar,geçen gün tekrar gittim,çünkü demişti martta falan gelirsin,menzilindeki adamı daha net görürüm :) kadın tam o zaman konuştugunu konuştu,ok yaydan çıkmış adam sana geliyo,karşılaşmışsınız ama sen kalbini kıranı düşündüğünden bunu sallamamışsın dedi,evet aynen de böyle olmuştu,bence dilarayı deneyin derimBoşverin biriz i,angelsta dilara var,kadın diyor ki ben görmediğimi söylemem umut vermem boşu boşuna.Ocak ayında falan ona bi baktırmıştım,benim bokla karşılaşacağımızı söylemişti o da ama demişti ki martta menziline başkası giriyor henüz detay göremiyorum ama işinle ilintili biri,bi git dedim içimden
Lütfen banada yollayın yıgitin numarayı cok acilMerhaba yigit in numarasini bana da gonderebilirmisiniz rica etsem. Ayrica kaca bakıyor acaba
cnm gecen bız catalcaya geldık bır kız arkadasım baktırmıs öncelerı fakat gıttıgımızde amelıyat olmus oyuzden yoktu yerınde nasıl ıyımı bakıyor bu gokayÇatalca'da Gökay abi dışında bi falcı varsa lütfen söyleyin
onların yurtdışısını yesinler=Dben dün yiğitide burağıda aradım yurtdışındalarmış ikiside ve biri nisan 16 biri nisan 17 de döncekmiş bakıyorlarmış ama bilemedim numaralar doğrumu diye bi dönsünlerde telde konuşcam bakalım
Merhaba,
Burda yigitle ilgili olumlu ve olumsuz bircok yorum okudum ve bu kadar konusuldugu icin kendisine bende baktırmak istedim ve cuma aksamı ilk defa fal baktırdım ve inanılmaz memnun kaldım.
baktırdıgım bircok falcı bu kadar 12'den vurmamıstı. Gecmis, su an ve karsı tarafın dusuncelerine dair bircok seyi soyledi, ruhumu okudu diyebilirim aslında. Gelecege dairde bircok yorumda bulundu insallah bunlarda cıkar.
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?