- 13 Nisan 2015
- 110
- 16
- 13
- 31
fiyat ne dedi cnmSizde beğenirsiniz inşallah
50 tlfiyat ne dedi cnm
Canım ben Eyüpte doğdum büyüdüm hiç duymadım böyle bir teyzeyi haladaa Eyüpte oturuyorum :)Yok canım bu Eyüp tarafında...
fromda yenıyım ama kadıkoyde falcı niko var tavsıye edebılecegım kişi tarot bakıyor . eskıler bılırler kadıkoyde sıgınak cafedeydı onceden sımdıden MUALLAK cafede mekanda çalışanlarda çok iyiler çok sıcaklarSizde beğenirsiniz inşallah
Gitmeyin arkadaşlar medyum Belkıs,arap Melahat,telepati songül,güngören rahman,medyum anna,kurtuluş rita,cıvıltı kafe suna,istiklal deki tasula,imam ve diğerleri,melekler kahvesindekilerin çoğu adlarını bile unutdum :) aklıma geldikçe yazarım kızlar bunların çoğu geçmişi bilebildi birkaçıda anı sadece paramız boşa gitmesin bu saatden sonra.Bende medyum belkız a baktırdım.
Telefondan su falı
Çok çok süper değildi.
Büyüden bahsetti asabım bozulmuştu
Evet elbette ki.. Herkesle enerjisi tutmuyo ki insanlarin.. Sonucta onlar da bizden farkli aman aman yaratiklar diil.. Mesela Kadikoy de Niko diye biri vardir. İlk gittigimde soylediklerinin karsisinda agzim acik kalmisti dedim boyle biri asla olamaz muthisti.. Ama ikinci sefer gittigimde tek bi kelimesi bile bilindik diildi.. Enerji. Tamamen enerji hemde..
Valla bilemiyorum ki canım :) arkadaşımın halası 12 sene önce gitmiş ona geç evleneceksin ama eşin şöyle şöyle biri olacak mutlu olacaksın falan demiş ve halası 10 sene sonra evlendi eşi de bahsettiği gibi biri :) başka bi arkadaşımın nişanlısı da 5-6 sene önce gitmiş bi muska buldum bişey olmaz sanıp çöpe attım ve sol koluma felç indi resmen birsürü doktora gittik hiçbişey yapamadı bi hastalık yok sonuçta ne yaptılarsa geçmedi biz de ona gittik dua falan okudu kolumu ovaladı ve 2 gün sonra hiçbirşeyim kalmadı dedi. Yabancılardan duysam yav he he der geçerim de en yakınlarım anlatıyor yahuu:)Canım ben Eyüpte doğdum büyüdüm hiç duymadım böyle bir teyzeyi haladaa Eyüpte oturuyorum :)
Ben Didem'i inanılmaz beğendim .
Beni kimse böyle etkilemedi.
Aile hayatımdan iş hayatım aşk hayatım
Inanılmazdı.
Verdiği isimler
Yiğitle aynı şeyleri söyledi
Tavsiye ederim .
Çok zor ulaştım kendisine ama vallahi değdi
40 dk konuştuk telefonla resmen
Acaba kim bu bayan adı filan ne?Valla bilemiyorum ki canım :) arkadaşımın halası 12 sene önce gitmiş ona geç evleneceksin ama eşin şöyle şöyle biri olacak mutlu olacaksın falan demiş ve halası 10 sene sonra evlendi eşi de bahsettiği gibi biri :) başka bi arkadaşımın nişanlısı da 5-6 sene önce gitmiş bi muska buldum bişey olmaz sanıp çöpe attım ve sol koluma felç indi resmen birsürü doktora gittik hiçbişey yapamadı bi hastalık yok sonuçta ne yaptılarsa geçmedi biz de ona gittik dua falan okudu kolumu ovaladı ve 2 gün sonra hiçbirşeyim kalmadı dedi. Yabancılardan duysam yav he he der geçerim de en yakınlarım anlatıyor yahuu:)
Arkadaşlar Madam Mari varmış bilgisi olan varmı ?
Hımmmm sağol canım teşekkür ederim kaldımı öyle bizi şaşırtacak falcılar acaba :)gerçek madam mari'nin yıllar evvel öldüğünü biliyorum kendisi halamın arkadaşıydı. el verdiği bi kaç kişi de çok rahatsız olduğu için fal bakmayı bıraktılar.
arkadaşlar az önce beni tokattan bir arkadaş aradı bir kadın varmış herşeyiii ama herşeyi söylüyormuş ama fiyat 400:)şaka gibi yani yurtdışından gelen misafirlerine 1000 den aşağı bakmıyormuş ben baktıramam şuan mümkün değil bursadakine bile 100 tl ayarlamaya çalışırken beni aşar:)para falın köpeei olsun diyenler o falcıyı deneyebilirler ben söyledim önce falı baksın beğenmessem vermem diye o konuda kadın kendine güveniyor beğenmeme şok olmama şansın yok dedi burdan paylaşiyim dedim ilgilenen olursa kadının numarasını alıcam iyigünler
Çok güldüm ya :))))400 ne ya :)) 1000i hiç saymıyorum bile. aylık fal aboneliği midir o:) valla bi fala 400 tl versem yanlışlıkla , 1 ay uyumam
400 ne ya :)) 1000i hiç saymıyorum bile. aylık fal aboneliği midir o:) valla bi fala 400 tl versem yanlışlıkla , 1 ay uyumam
Merhaba kim bu beğendiğiniz falcı banadabozcaadada yaşlı bi adam var diye duydum ama tanıyan yok sanırım
Mevcuda dönersek sık baktırdığım bi falcı 3 yeni şey söyledi. 3 üne de inanmamıştım hiç
1i çıktı
diğer 2si de çıkarsa .......... ayyy :) süper olcak ama birinin yaz ortasına diğerinin daha sonbahara dek zamanı var
Merhaba arkadaşım kim bu beğendiğiniz falcı banada yardımcı olabilir misiniz rica etsembozcaadada yaşlı bi adam var diye duydum ama tanıyan yok sanırım
Mevcuda dönersek sık baktırdığım bi falcı 3 yeni şey söyledi. 3 üne de inanmamıştım hiç
1i çıktı
diğer 2si de çıkarsa .......... ayyy :) süper olcak ama birinin yaz ortasına diğerinin daha sonbahara dek zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?